Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Renkte Kıyafetler Tercih Etmelisin?

etiket Burcuna Göre Hangi Renkte Kıyafetler Tercih Etmelisin?

Merve Ulusoy
08.07.2022 - 16:18

Bazı inanışlarda renkler enerji taşır. Doğru renk seçimlerini üzerinizde taşımak sizi gerçekten parlatacak bir şeyi ortaya çıkarabilir. Renkler içinizdeki güveni artırabilir, huzursuz enerjiyi sakinleştirebilir, sizi güçlendirebilir ve hatta size mutluluk bile verebilir. Burcunuzda hangi rengin en güçlü özelliğinizi ortaya çıkardığını ve burcunuzun rengine göre seçebileceğiniz kıyafetleri görmek için hemen listeye bakın!😍

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu
www.behance.net

Zodiak'ın öncüsü Koç burcunun rengi kırmızı! İster ateş kırmızısı ister kırmızının tonları olsun; kırmızı renk Koç'un ruhunu harekete geçirir.

Kırmızı, tutkuyu ve enerjiyi geliştirir. Koç'un doğasını ve yaşama hevesini destekler. Çünkü kırmızı heyecan ve iddianın rengidir. Koç, göz ardı edilmekten hoşlanmayan bir burçtur. Bu yüzden kırmızı ile tüm dikkati üzerine çekebilir. Koç'un yönetici gezegeni Mars'ın 'Kızıl Gezegen' olarak bilinmesi de tesadüf olamaz!😍 Bu yüzden Koç burcu kadını ve Koç burcu erkeği için kırmızı tonlarında kıyafetleri sizin için seçtim, buyurun koleksiyona...

Boğa Burcu

Boğa Burcu
www.behance.net

Boğa burcunun rengi doğanın rengi olan yeşil! Fresh yeşil tonları Boğa'nın ruhunu besler.

Boğa'nın yaşadığı yemyeşil meralar gibi, yeşil büyümeyi temsil eder ve Boğa mutlak ilerlemenin bir işaretidir. İlkbaharda yeşilin dönüşü 'Boğa mevsimi' olarak bilinir. Bu yüzden Boğa burcu insanı ile yeşil arasında gizli bir bağ var diyebiliriz. Üzerinde yeşil tonları taşımak onlara iyi hissettirebilir. Boğa burcu kadını ve Boğa burcu erkeği için seçtiğim kıyafetleri bu koleksiyonda bulabilirsiniz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu
www.behance.net

İkizler burcunun rengi ilham verdiği kabul edilen sarı!

Sarı renk, İkizler'in ruhunu yükseltir, merakını ve parlak düşüncelerini tetikler. Hayat veren sarı renk, İkizler'in heyecan verici, neşeli doğasında parlamasına yardımcı olur. Çünkü sarı renk sıcak güneşi temsil eder. İkizler insanı da güneş gibi etrafındaki her şeyi aydınlatır.☀ Aynı zamanda zihnin ve zekanın rengi olan sarı, İkizler'in zihinsel güçlerini ve odaklanmasını geliştirir. Bu yüzden seçecekleri sarı tonlu kıyafetler onlara pozitif enerji verebilir. İkizler burcu kadını ve İkizler burcu erkeği bu koleksiyona baksın!

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
www.behance.net

Yengeç burcunun rengi saflığın göstergesi beyaz ve gümüş tonları!

Parlak beyaz ve gümüş, Yengeç'i sezgisiyle birleştirir. Beyaz tonları onlarda temiz ve berrak bir his oluşturabilir. Suyun parıldayan yüzeyi veya Ay'ın parlayan yüzü gibi gümüş ve beyaz da sezgi ve saflığın renkleridir. Yengeç'in duyarlılığını ve anlayışını artırarak sevginin en derin seviyesinde akmasına izin verir. Bu yüzden Yengeç burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği beyaz ve gümüş tonlarını üzerinde rahatlıkla taşıyabilir, koleksiyona bakmadan geçmeyin.

Aslan Burcu

Aslan Burcu
www.behance.net

İhtişamın burcu olan Aslan'ın rengi tabii ki de parıldayan altın rengi!

Altın rengi Aslan'ın sıcak kalbini ve pozitif ruhunu güçlendirir. Kraliyet ailelerine layık olan altın rengi, her zaman güç ve prestij sembolü olmuştur. Bu nedenle, Aslan Kral'ın çiziminde etkileyici altın renk tonuyla simgelenmesine şaşmamalı. Altın rengi, Aslan burcu insanına istediği ilgiyi verir, cömert doğasını ve hayata sıcak, iyimser bakış açısını destekler. Aslan burcu kadını ve Aslan burcu erkeği için tercih edebileceği altın rengi kıyafetler bu koleksiyonda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu
www.behance.net

Toprağın temsilcisi Başak burcunun rengi tabii ki kahverengi ve yeşil tonları!

Klasik, doğal kahverengi ve yeşil, Başak'ın topraklanmış olmasını ve sürekli büyüyüp gelişmeye odaklanmasını sağlar. Kahverengi istikrarı temsil eder. Doğada yeşil, büyümenin rengidir ve Başak'ın kendini geliştirmeye yönelik yaşam boyu öğrenmesini güçlendirir. Kahve ve yeşil tonlarında kıyafet tercih eden Başak burcu kadını ve erkeği için bu koleksiyonu hazırladım.

Terazi Burcu

Terazi Burcu
www.behance.net

Zodyak'ın en adaletlisi Terazi burcunun rengi açık pembe ve açık mavi tonları! 

Açık uçuk bir pembe ve açık mavi, Terazi'nin kalbini açmaya ve onun kişiliğini yumuşatmaya yardımcı olur. Bu soluk tonlar, Terazi'de sakinleştirici ve sevimli bir etki bırakır. Serin, ince bir esintiyi simgeleyen açık mavi, berraklığı ve dengeyi artırırken; pembe, Terazi'nin tatlı ve sevgi dolu doğasını çağrıştırır.💗 Terazi burcu kadını ve Terazi erkeği için uygun tonlarda kıyafetler bu koleksiyonda!

Akrep Burcu

Akrep Burcu
www.behance.net

Karanlık ve gizemli Akrep'in rengi tabii ki siyah! 

Siyah renk, Akrep'i yoğun bir şekilde meraklı ve dönüşüme odaklanmış halde tutar. Siyah, Akrep'in bulunduğu derinlikleri temsil eder ve yüzeyin altına bakma ve her şeyi sorgulama dürtüsünü güçlendirir. Batı kültüründe siyah renk ölüm ve yeniden doğuşla ilişkilendirilir. Bu da, Akrep'in bağımlılıkları bırakma gücünü ve kendini dönüştürme yeteneğini arttırır. Asil siyahın asil temsilcisi Akrep burcu insanı için en havalı parçalar için koleksiyona tıklayın!🖤

Yay Burcu

Yay Burcu
www.behance.net

Pozitif düşünebilen Yay burcunun rengi felsefenin ve bolluğun timsali sayılan mor renk!

Maneviyatın ve farkındalığın rengi olan mor, Yay burcunun felsefi zihnini aydınlanmaya ve açıklığa doğru iter. Aynı zamanda bir bolluk rengi olan mor, Yay burcunun doğal şansını ve pozitif doğasını teşvik eder. Mor renk Yay burcu insanının sürekli ufkunu genişletmeye yönlendirir ve yardımcı olur. Yay burcu kadını ve Yay burcu erkeği kıyafetlerinde mor tonlarını tercih ederek bolluğu kendilerine çekebilirler. Mor tonlarından seçtiğim koleksiyona bakmadan geçmeyin!💜

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
www.behance.net

Oğlak burcunun rengi kahverengi ve gri tonları! 

Dünyevi renk olarak sayılan gri ve toprağın temsili kahverengi, Oğlak'ın hayattaki en güçlü ve en pratik yolu bulmasına yardımcı olur. Bu güçlü ama nötr renkler Oğlak burcunun sağlamlığını, güvenilirliğini ve gelenekçiliğini artırır. Aşırı uçların yani siyah ve beyazın kombinasyonu gri, Oğlak burcunun muhafazakar doğasını destekler. Kahverengi ise istikrarı temsil eder ve bir Oğlak burcu insanı hedeflerine ulaşmaya çalışırken ona azim ve kararlılık sağlayabilir. Bu yüzden Oğlak burçları gri ve kahverengi tonlarını rahatlıkla taşıyabilir. Koleksiyonda bu renklerde kıyafetler bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu
www.behance.net

Aurasıyla insanı rahatlatan Kova burçlarının rengi tabii ki sakinleştiren mavi tonları!

Mavi renk, Kova'nın parlak fikirlerini teşvik etmeye ve huzursuz enerjisini dengelemeye yardımcı olur. Tıpkı gökyüzü ve Kova'nın çok yakından bağlantılı olduğu sular gibi, mavi de enginliği temsil eder ve pürüzsüz bir fikir, konuşma ve deney akışı yaratır. Dikkatinizi çekebilecek bir gerçek Kova'nın yönetici gezegeni olan Uranüs de mavi renklidir! 💙 Mavi tonlarında kıyafet seçmek Kova burcu kadını ve Kova burcu erkeği için iyi olabilir. Bu koleksiyonda size uygun kıyafetler seçtim!

Balık Burcu

Balık Burcu
www.behance.net

Zodyak'ın ince ruhlu ve romantiği olan Balık'ların rengi su yeşili ve turkuaz tonları!

Kusursuz bir soluk yeşil tonu, Balık burcu için iyileşmeyi ve yenilenmeyi getirir. Bu renkler Balık'ı bilinçaltına bağlar. Yaşamın rengi olarak açık su yeşili yenilenmeyi ve ilhamı temsil eder; Balık'ın bildiği iyileştirici ve gençleştirici enerjileri teşvik eder. Balık burcu kadını ve Balık burcu erkeği su yeşili ve turkuaz tonları ile ruhlarını daha canlı ve genç tutabilirler. Size göre seçtiğim kıyafetler bu koleksiyonda!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
53
29
18
16
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın