Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Yeşim Büber 11 Yıldır Yaşamını Teknede Sürdüyor! Yeşim Büber Kimdir?

Oyuncu Yeşim Büber 11 Yıldır Yaşamını Teknede Sürdüyor! Yeşim Büber Kimdir?

Müge Kakşi
26.01.2021 - 15:39

Oyuncu Yeşim Büber hayatını ikiz çocukları ve yönetmen eşi Mehmet Aksın'la beraber 11 yıldır teknede devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde teknelerinde tadilata başlayan Büber çocuklarının da aynı gün hastalanmasıyla sıkıntı yaşadı. Sosyal medya hesabından tadilat anlarını paylaşan Yeşim Büber takipçilerinin teknede yaşamak ile ilgili sorularını yanıtladı. Peki Yeşim Büber kimdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Şehir hayatını bırakan ve iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu 11 yıldır teknede yaşıyor. Yeşim Büber geçen gün de teknede tadilata girişti. Teknesinin mutfak tezgahını sökerken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Büber, aynı gün ikiz çocuklarının da hastalanmasının kendisine zor saatler yaşattığını ifade etti.

Takipçilerinin “Teknede yaşamak zor mu?” sorusuna yanıt veren oyuncu, “Artık yenilenmesi şart olan mutfak ve banyo tezgahlarını sökmekle uğraşıyoruz. Düşündüğümüzden çok daha uzun sürdü ve sabaha yetiştirmemiz gerek. Saat gece yarısını geçti fakat daha işimiz var. Çok nadir hastalanan çocuklarımız tam da bugün hastalandı. Bir taraftan işi bitirmeye çalışıyor, bir taraftan da lavabosuz bir teknede, iki kusan çocukla durumu idare etmeye çalışıyoruz. Hep soruyorsunuz ya ‘Teknede yaşamak zor değil mi?’ diye. Evet, bazen zor…” ifadelerini kullandı.

Yeşim Büber Oyunculuğa Dönecek Mi?

Yeşim Büber Oyunculuğa Dönecek Mi?

Yeşim Büber, şimdi ailesiyle Fethiye’de: “Teknede yaşama alıştık. Şu anda Fethiye’de bir iskeledeyiz, buraya demirledik. Yılın 7-8 ayı ise seferi oluyoruz, devamlı dolaşıyoruz. Öyle düşünüldüğü gibi üşümüyoruz, sobamız, sıcak suyumuz var. Teknemiz fiber olmadığı için özel yalıtımlı ve ihtiyaç duyduğumuz her şeye sahip.”

Büber oyunculuğa dönüp dönmeyeceği sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Mesleği bırakmadım. İstediğim gibi bir proje olursa neden olmasın? Ama İstanbul'a yerleşmem gerekirse zor.”

Yeşim Büber Kimdir?

Yeşim Büber Kimdir?

Yeşim Büber, 18 Ağustos 1977 tarihinde Aydın'da doğmuştur. Annesi terzi, babası çevirmendir. Ortaokul ve Liseyi bitirdikten sonra ailecek İstanbul'a taşındılar. Ardından 1,5 yıl sonra da İzmir'e taşındılar. Büber

Can Gürzap'ın Diyalog Oyunculuk Okulu`nda eğitim aldı. 1996 yılında 'Bu Sevda Bitmez' filmi ile sinemaya başladı. Sinemadaki başarının ardından dizi filmlerde oynamaya başladı ve televizyon için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı.

2004 yılında 'İnşaat' filmindeki rolü için, 9. Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi. Evlendikten sonra evlerini boşaltarak teknede yaşamaya başladılar ve tekneleri ile bir sene süren dünya turu yaptılar. Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın