Görüş Bildir
Haberler
Oy Vereceği Partiye Göre Erkeğinizi Tanıyın

Oy Vereceği Partiye Göre Erkeğinizi Tanıyın

Merve Ç.
02.06.2015 - 15:54 Son Güncelleme: 02.06.2015 - 17:44

Burcundan, gözlerinden, burnundan, ellerinden, vs. tanımayı beceremediyseniz size mükemmel bir hizmet sunuyorum. Oy verdiği partiye bakarak erkeğiniz hakkında inanılmaz bilgiler edinmeniz mümkün. Önce hangi partiye oy vereceğini öğrenin gerisini benden dinleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ak Partili erkekler

1. Ak Partili erkekler

Ak partili bir erkekle birlikteyseniz işiniz çok zor, çünkü ilişkinin tüm iplerinin elinde olmasını isteyecektir. Bunu size hissettirmeden yapmaya çalışacak, söylediğinizde inkar edecek ve hatta kavga çıkaracaktır ama siz de dahil herkes bunun böyle olduğunu bilecektir. Söze geldiğinde hayatın müşterek olduğundan, kadın erkek eşitliğinden dem vuracak, çok güzel sözlerle bu konudaki görüşlerini savunacaktır ama evlenip de aynı eve girdiğinizde yerinizi bilmenizi isteyen bir erkek bulacaksınız karşınızda. Bu erkeklere göre kadının yeri evidir, erkeğinin yanıdır, kadın elinin hamuruyla erkek işlerine karışmamalıdır. Bunu böyle sorarsanız alacağınız cevap kesinlikle bu olmayacaktır ama uygulamaları bunun böyle olması gerektiğini gösterecektir. 

Ak partili erkekler maddiyat, para idaresi, para kazanma konularında iyidir. Eğer iyi bir yaşamım olsun, varsın evden çıkmayayım, çocuklarımı büyüteyim diyorsanız ak partili erkekler size uygun olabilir. Ama renkli, gezmeli, eğlenceli, eşit bir hayat istiyorsanız bu tercihiniz sizi çok ağlatır. Ak partili erkeklerin diğer bir tipik özelliği ise eleştiriye asla gelememeleridir. Eleştiriye tahammülleri yoktur, başkalarını bırakın kendisinden üstün görmeyi, kendisine denk bile görmez. Haliyle kendinden daha aşağıdaki insanların onu eleştirmeye hakkı yoktur. Maneviyatı kuvvetlidir dememe gerek yok sanırım. Son olarak Ak partili erkeklerin renksiz, sönük ve monoton bir cinsel yaşamı vardır. Misyoner neyime yetmiyor diyorsanız siz bilirsiniz.

2. CHP'li erkekler

2. CHP'li erkekler

CHP'li erkeklerin sürekli savunmada olması, daima muhalefet ediyormuş hissi uyandırması sakın sizi şaşırtmasın, çünkü öyledirler. Açık fikirli, rahat, kültürlü ve sohbeti keyifli erkekler olurlar, ancak çok çabuk sinirlenirler. Bu sinirlerini kontrol etmeyi becerebilmeleri olumlu yönlerinden biridir. Sizi dinler, çözüm odaklıdır, meseleleri büyütmeyi sevmezler. CHP'li erkeklerin hayatlarında gri alanın yeri büyüktür. Çok uçlarda yaşamazlar ve keskin, uç düşünceleri yoktur. Uzlaşmacı, orta yolu bulmaya odaklı bir şekilde yaşarlar. Özgürlüklerine son derece düşkün, gündemi, teknolojiyi yakından takip eden, sosyal medyadan haberdar erkeklerdir. Hayatı paylaşmayı, eğlenmeyi, gezip tozmayı severler. 

CHP'li erkekler ailelerine düşkün olurlar, özellikle babalarının etkisinde çok kalırlar. Aktivist bir kimlikleri de vardır ve sosyal farkındalıkları yüksektir. Bu sebeple onları kısıtlamaya çalışmanız kesinlikle geri tepecektir. Mesela arkadaşlarıyla buluşmaya giden CHP'li bir erkeği engellemeye çalışmak büyük risktir, onu rahat bırakmasını öğrenmeniz gerekecektir. Aldatmaya meyilli bir yapısı yoktur bu erkeklerin, sizi seviyorlarsa bu sevgilerinden emin olmanızı isterler ki öyledir. CHP'li erkeklerin nispeten renkli ve cıvıl cıvıl bir cinsel yaşamları vardır. Yeniliklere açıktırlar ve asla sadece kendilerini düşünmezler. Cinsellik onlar için sadece üreme amaçlı bir eylem değildir, işteş bir eylem olduğunun bilincindedir CHP'li erkekler.

3. MHP'li erkekler

3. MHP'li erkekler

Sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde... Sözü MHP'li  erkekler için söylenmiştir. Aşırı sahiplenici ve kıskanç olur MHP'li erkekler. Bu yönleriyle size hayatı dar etme ihtimalleri yüksektir. MHP'li erkekler için özgürlükçü demek pek olası değildir. size karışmayı, kılık kıyafetinize müdahale etmeyi, bir yere giderken ondan izin almanız gerektiğini kendilerine verilmiş bir hak olarak görürler. Ataerkil kelimesi MHP'li erkekleri tek başına tanımlayan bir kelimedir. Sevgilerinden şüphe edilmez, ancak aldatma konusunda sabıkaları kabarıktır. Kendi hallerine, vücutlarına, tiplerine bakmadan sevgilisini, eşini durmadan eleştiren erkeklerin çoğu da MHP'li erkekler arasından çıkmaktadır. 

MHP'li erkekler sinirli yapılarıyla da dikkat çekerler, bu sinirlerinin fiziki müdahaleye kadar varması şaşırtıcı olmaz. Sonunda pişman olurlar ancak bu sinirlerinin önüne geçmek çok kolay değildir. MHP'li erkeklerin dediğim dedik yapısını da bu bağlamda değerlendirmek doğru olacaktır. İsteklerinin en kısa sürede yerine getirilmesini beklerler ve kadınla erkek arasındaki kalın çizginin (!) farkında olmanızı isterler. MHP'li bir erkek size ışıl ışıl, rengarenk, keyifli ve eğlenceli bir hayat vadetmez, ancak ve ancak size vasatın biraz üstü bir yaşamın sözünü verebilirler. Cinsel yaşamları CHP'li erkekler ile Ak partili erkekler arasında bir yerlerde durur, bu biraz da size bağlı.

4. HDP'li erkekler

4. HDP'li erkekler

Kirli sakala, dağınık saça, salaş kıyafetlere, aşırı politik konuşmalara hastaysanız HDP'li erkekler sizin için biçilmiş kaftan. Bir HDP'li erkeği politik söylemden, her konuyu siyaset sınırlarına çekmekten alı koyan bir güç yoktur. İlişkisini bile siyasi argümanlar kullanarak tarif edecek, size aşkını söylev gibi ilan edecektir. Son derece eşitlikçi bir yapısı vardır ancak bunu bazen öyle abartır ki son tahlilde sizin bir kadın olduğunuzu unutup, davranışlarında aşırıya kaçabilir. Geniş bir arkadaş çevresine sahip olan eşitiz nasıl olsa diye erkekleri bu çevreden koparmanız olası değildir. ilişkinizin içine politikanın bu kadar sirayet etmesini istemiyorsanız HDP'li bir erkekle ilişki sizi yorabilir. 

HDP'li erkekler kadın erkek ilişkilerinde zayıftır. Onlardan küçük sürprizler, düşünülmüş hediyeler, özel gün kutlamaları beklemeyin. Mitinglere, kutlamalara, halay olan ortamlara gitmeye hazır olun, size mutlaka puşi hediye edecektir, onunla kombinleyeceğiniz kıyafetiniz mutlaka olsun, çünkü illaki takmanızı isteyeceklerdir. HDP'li erkekleri çok fazla sınıfa ayırmak mümkündür. Aralarında sizi çok mutlu edecekler de çıkabilir, bir hafta dayanamayacağınız tipler de. Cinsel yaşamları ise tam bir sürprizdir. Bahtınıza ne çıkacağını bilmek, sürpriz yumurtanın içindeki oyuncağı önceden bilmek kadar zordur.

5. Milli İttifak'lı erkekler

5. Milli İttifak'lı erkekler

İşin doğrusu milli ittifaklı bir erkekle çıkmak düşük bir ihtimaldir. Ama stratejik olarak milli ittifak'a veriyor olabilir. Eğer Saadet partili bir erkekle birlikteyseniz, bu muhtemelen görücü usulü tanışmanın ardından, küçük kardeşinizle beraber Gülhane parkına gitmekten ibarettir. Yok eğer sevgiliniz BBP'li ise MHP'li erkeğe benzer bir profili olacaktır. Ancak gülmeyen surat her iki partili erkeğin de ortak özelliğidir. Çünkü erkek adam gülmez.

Eğer tam anlamıyla bir sevgililik durumu arıyorsanız bu erkekler size gelmez, nasıl olsa değiştiririm, istediğim gibi yaparım diyerek bir yola girmeyin, siz üzülürsünüz. Denizde bir sürü balık varken kendinizi bir cendereye kıstırmanın bir anlamı yok! Cinsel yaşamları hakkında en ufak bir fikrim yok ama erkek nihayetinde yapıyordur bir şeyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vatan Parti'li erkekler

6. Vatan Parti'li erkekler

Ulusalcılar yakışıklı olur! Çünkü geneli Trakyalı ve İzmirli olur bu arkadaşların. Eli yüzü düzgün, hayat görüşü konusunda net erkeklerdir. Ancak doğrularının elleştirilmesine tahammül edemezler. Yani eğer siz de aynı dünya görüşünü paylaşmıyorsanız Vatan partili bir erkekle sağlıklı bir ilişki yaşamanız zor. Ancak eğer ortak noktalarınız çoksa Vatan partili bir erkek sizi ziyadesiyle memnun edecektir. 

Çok renkli, eğlenceli, bol arkadaşlı bir yaşamları vardır. Her gece ayrı bir yere gitmeniz olasıdır, gayet modern ve açık görüşlü kimselerdir. Ancak yakışıklı oldukları için etrafında fazlaca kız olabilir. Sosyal medyadaki aşırı paylaşımlarını da göz ardı edebilirseniz sizi böyle alalım. Cinsel yaşamlarında tutucu değillerdir, serbest, yeniliğe açık, çok değişik fantezilerin hüküm sürdüğü bir cinsellik sizi bekliyor olabilir.

7. LDP'li erkekler

7. LDP'li erkekler

Hiçbir şeyinize karışmayan, sizi olabildiğince özgür bırakan, iki gün aramasanız neredeydin diye sormayan bir erkek arıyorsanız, hatta açık ilişki istiyorsanız LDP'li erkek bularak bütün istediklerinizi elde edebilirsiniz. Ekonomik konularda son derece başarılı olan bu beyaz yakalı erkekler size son derece özgür bir ilişkinin kapılarınmı açabilir. Ancak aileye, geleneklere, vs. çok düşkün olmazlar. Bayramlarda ailelerinizi ziyaret etmek yerine soluğu Bodrum'da almak istiyorsanız size bir LDP'li verelim mutlaka. 

LDP'li erkekler ortamlar bu kimliklerini çok açık etmezler, bukalemun gibidirler, anlatmaktan ziyade dinlemeyi severler. Dinlediklerinden yola çıkıp pozisyon alırlar, onun içindir ki LDP'li erkekler yeni girdikleri bir ortama uyum sağlama konusunda son derece başarılıdır. Arkadaşlarınızın ona bayılacağından hiç şüphemiz yok. Mesele siz de bayılıyor musunuz? İlgisizlikleri sizi rahatsız edebilir. Cinsel yaşamlarına hiç girmeyelim çünkü her şey ortada. Christian Grey tipik bir LDP'li mesela.

8. Oy vermeyen erkekler

8. Oy vermeyen erkekler

Kararsız, ne istediğini bilmeyen, hayattan beklentisi olmayan erkeklerdir bunlar. Size verecekleri pek bir şey yoktur. Düz, rutin, monoton bir ilişki arıyorsanız, uzun sessizliklerden, ne yapacağını bilememekten hoşlanıyorsanız, miskin biriyseniz ve kimse sizi bundan alı koymasın istiyorsanız oy vermeyecek bir erkeği tercih edebilirsiniz. Ama hayata karışmak istiyorsanız kesinlikle tercihiniz oy vermeyen bir erkek olmamalı. 

Sizi de kendi kararsız, sıradan, bayağı hayatına çekecek ve uzun süre orada esir edecektir. Cinsel yaşam ise 55 yaşındaki bir erkekle aynı frekansta seyredecektir. Eğer çok kişisel sebeplerden, stratejik duruşlardan dolayı oy vermeyen biri değilse aman diyim uzak durun.

9. Diğer erkekler

9. Diğer erkekler

Her seçim anketinde bir 'diğer' seçeneği olduğu için buraya da koymak istedim ancak bu erkekleri sınıflandırabilmenin imkanı yok. Artık bu noktada karar tamamen sizin önsezilerinize kalıyor. Anadolu partili bir erkek mesela fena olmayabilir ama Millet partili bir erkekten çok şey beklememek gerekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
124
65
22
15
14
12