Görüş Bildir
Haberler
Otelde Kaç Gün Kalmanın Senin Kafanı Rahatlatacağını Söylüyoruz!

Otelde Kaç Gün Kalmanın Senin Kafanı Rahatlatacağını Söylüyoruz!

miray soysal
26.02.2023 - 12:40

Kafanı toplaman için kaç gün tatil yapman gerek? Testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mesleğini öğrenerek testimize başlayalım!

2. Yolda yürürken…

3. Çok bunaldın dinlenmen ve eğlenmen gerek. Hangi mekanı tercih edersin?

4. Peki, en son ne zaman tatil yaptın?

5. Bu aralar kendini nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, nerede yaşıyorsun?

7. Son olarak, son günlerde kendini ne kadar yorgun hissediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir hafta yeter

Yorulmuşsun diye yorumladım... Herkes gibi seninde rutinine biraz ara verip buralardan uzaklaşmaya ihtiyacın var. 1 hafta boyunca havuz, spa, açık büfe ve otelin diğer tüm imkanları senin en yakın arkadaşın olacak. Bu tatil sana çok iyi gelecek ve 1 haftanın sonunda yeniden doğmuşçasına rutinine geri döneceksin. İnsanlar senin estetik müdahale yaptırdığını düşünürse buna çok da şaşırma, tatilin sana verdiği mutluluğun yüzünde yarattığı pembelik ve canlılık insanları bu yönde düşündürecektir.

15 gün

İhtiyacın olan tek şey kendine 15 gün izin vermek! Bu tatil senin için iyi bir dönüm noktası olacaktır. Kendine bir iyilik yap ve 15 gün boyunca tüm sorumluluklarından uzaklaş, bunu hak ediyorsun.  Deniz, kum, güneşin yanı sıra spa, açık kapalı havuz, açık büfe gibi otelin imkanlarında kendini kaybet! Bırak bir süre senin için en büyük sorun açık büfede en sevdiğin yemeğin 10 dakika sonra çıkması olsun, havuz kenarındaki favori şezlongunu başka biri kapmış olsun. Emin ol bu 2 hafta sonunda kendini daha iyi hissedeceksin ve daha güçlü, enerjik bir dönüş yapcaksın..

Bir ay

Bir ay

Seni kim bu kadar yıprattı kuzum... Senin acilen uzaklaşmaya ihtiyacın var! Büyük bir bavul yapıp 1 aylık tatile çıkmak kendine yapabileceğin en iyi şey. Sorumluluklarından bir süre uzaklaşıp kendini dinlemeye ihtiyacın var. Havuzun serin sularına kendini bırak, saunanın sıcak havasında gevşemeye bak, açık büfenin lezzetli çeşitlerinde kendini kaybet.. Bu 1 aylık tatil sana yeni doğmuş bir bebek hissi verecek, tüm yıpranmışlığın ve yorgunluğun tamamen bitecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bir ay Seni kim bu kadar yıprattı kuzum... Senin acilen uzaklaşmaya ihtiyacın var! Büyük bir bavul yapıp 1 aylık tatile çıkmak kendine yapabileceğin en iyi ş... Devamını Gör