Görüş Bildir
Haberler
Öpüşme Sahnesiyle Olay Olan 365 Days Yükselişte! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Öpüşme Sahnesiyle Olay Olan 365 Days Yükselişte! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
26.08.2022 - 15:33

Netflix Türkiye'de dizi ve filmlerde en çok izlenen dizi ve filmler 10'lu listeler hâlinde paylaşılıyor bildiğiniz üzere. 15-21 Ağustos haftası yayımlanan verilere göre dizi ve filmlerde zirveler yerini koruduğu gibi, en çok izlenen yapımlar bir önceki haftayla büyük benzerlik gösteriyor. Tür olarak da romantizm, erotizm, aksiyon ve bilim kurgu da artış var. Özellikle öpüşme sahnesiyle gündemde bomba etkisi yaratan 365 Days serisinin yeni filmi epey izlenmiş!

Gelin daha detaylı bakalım; 

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

Kaynak: https://top10.netflix.com/turkey/tv
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Erşan Kuneri (1. sezon)

10. Erşan Kuneri (1. sezon)

Özet: 1970'li yılların erotik sinemasında fırtınalar estiren Erşan Kuneri, farklı film türleri çekmeyi denemek için sektörden dostlarıyla birlikte işe koyulur. 

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu

Yaratıcı: Cem Yılmaz

9. Locke & Key (1. sezon)

9. Locke & Key (1. sezon)

Özet: Babalarının ölümü üzerine doğup büyüdükleri eve geri dönen üç kardeş, burada kendilerine güç ve yetenek bahşeden esrarengiz anahtarlar olduğunu keşfederler. Ancak bazı kötücül güçler de anahtarların peşindedir... 

Oyuncular: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones

Yaratıcılar: Carlton Cuse, Joe Hill

8. Kuş Uçuşu (1. sezon)

8. Kuş Uçuşu (1. sezon)

Özet: Lale ve Aslı iki ayrı kuşaktan bambaşka görüş ve karakterlere sahip iki kadındır. Lale, deneyimli ve başarılı bir haber sunucudur. Aslı ise birileri olabilmek için elinden geleni ardına koymayacak hırslı bir stajyerdir. Aslı kariyer basamaklarını tek tek çıkmak yerine  'kuş uçuşu' en üste ulaşmak ister. Peki iş dünyasında bu mümkün müdür?

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner

Yaratıcı: Meriç Acemi

7. Extraordinary Attorney Woo (1. sezon)

7. Extraordinary Attorney Woo (1. sezon)

Özet: Yüksek IQ'ya sahip olan ve otizmle mücadele eden 27 yaşındaki Woo Young-woo, prestijli bir üniversitenin hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukat olarak kariyerine adım atar.

Oyuncular: Eun-bin Park, Tae-oh Kang, Kang Ki-young

Yaratıcılar: Yoo In-sik, Moon Ji-won

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mezarlık (1. sezon)

6. Mezarlık (1. sezon)

Özet: Özel bir birim faili meçhul kadın cinayetlerini çözmek için görevlendirilir. Ekibin başında yer alan komiser Önem, cinayetleri aydınlatmaya çalışırken erkek şiddetini destekleyen erkeksi önyargılarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Oyuncular: Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş

Yaratıcı: Abdullah Oğuz

5. Stranger Things (4. sezon)

5. Stranger Things (4. sezon)

Özet: Gizemli şekilde ortadan kaybolan küçük bir çocuğu bulmaya çalışan anne ve arkadaşlarının kendilerini doğaüstü varlıklarla mücadele ederken bulduğu dizinin dördüncü sezonu, yeni okulundaki yaşadığı zorbalıklarla mücadele etmekte güçlük çeken El'in yaşadıklarından Joyce'un eline geçen gizemli bir paket alışına ve gizemli bir oyuncu tarafından mahvedilen bir D&D gecesine uzanan olaylarla başlıyor.

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Finn Wolfhard

Yaratıcı: Matt Duffer, Ross Duffer

4. Locke & Key (3. sezon)

4. Locke & Key (3. sezon)

Özet: Dizinin üçüncü sezonu ise Anahtarlı Ev'de büyük sorunlar yaşanmasına sebep olan gizemli bir kar küresini takip ediyor.

3. Never Have I Ever (3. sezon)

3. Never Have I Ever (3. sezon)

Özet: Devi, Hindistan'dan Amerika'ya göç etmiş bir aileye mensuptur. O, başarılı bir öğrenci olmasına karşın travmatik bir yıl geçirmiştir. Bir yandan kendisine çeki düzen vermeye çalışırken bir yandan da sosyal ilişkileri ve duygularıyla cebelleşmektedir. Dizinin üçüncü sezonunda ise Devi'nin hayallerinin aşkıyla sevgili olması ve bir dizi dedikoduyu takip ediyor.

Oyuncular: Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Darren Barnet

Yaratıcılar: Lang Fisher, Mindy Kaling

2. The Sandman (1. sezon)

2. The Sandman (1. sezon)

Özet: Ünlü yazar Neil Gaiman'ın çok sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan dizi Düşler Kralı Morpheus'u takip ediyor. Morpheus, uzun süren bir tutsaklığın ardından gücünü kazanmak için harekete geçiyor.

Oyuncular: Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong

Yaratıcılar: Neil Gaiman, Allan Heinberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zeytin Ağacı (1. sezon)

1. Zeytin Ağacı (1. sezon)

Özet: Birbirine sıkı sıkıya bağlı üç kadın arkadaşın yaşamı, aralarından birinin kansere yakalanmasıyla altüst olur. Ada ve Leyla, Sevgi'nin arzusunu yerine getirmek için onunla birlikte Ayvalık'a gitmeye karar verir. Fakat bu yolculuk üçünün yaşamında da köklü değişikliklere sebep olacaktır.

Oyuncular: Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz

Yaratıcı: Nuran Evren Şit

Şimdi de filmler!

10. Çin Seddi (The Great Wall, 2016)

10. Çin Seddi (The Great Wall, 2016)

Özet: Çin'de Song hanedanının hüküm sürdüğü dönemde bir grup Avrupalı tüccar, barut aramak için buraya gelirler. Ancak korkunç yaratıklarla ülkenin kahramanları arasında destansı bir savaşı yaşandığına şahit olurlar.

Oyuncular: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal

Yönetmen: Yimou Zhang

9. Kod: İmparator (Código Emperador)

9. Kod: İmparator (Código Emperador)

Özet: Bir istihbaratçı, sicili son derece temiz olan saygın bir politikacıya karalamakla görevlendirilir. Ancak bu iş için hassas sınırları belirleyebilecek midir?

Oyuncular: Luis Tosar, Alexandra Masangkay, Georgina Amorós

Yönetmen: Brad Bird

8. Kalplerimiz Bir (Purple Hearts)

8. Kalplerimiz Bir (Purple Hearts)

Özet: Günün birinde iyi bir sanatçı olma hayali kuran Cassie, Teksas'ta bir barda çalışmaktadır. Yakında göreve gidecek bir subay olan Luke'la tesadüfen tanışır ve ikili anlaşmalı bir evlilik yapmaya karar verir. Ancak işlerin terse dönmesi yakındır.

Oyuncular: Nicholas Galitzine, Sofia Carson, Anthony Ippolito

Yönetmen: Elizabeth Allen Rosenbaum

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Gray Man

7. The Gray Man

Özet: Görevlerindeki başarısı gün geçtikçe yükselmesine neden olan CIA ajanı Court Gentry, CIA'e ait bazı sırları ortaya çıkarınca peşine başka bir ajan takılır. Başına büyük bir ödül konan Court, kendisini bir anda kurban rolünde bulur. Dünyanın dört bir yanında aranan Court, kendisini ve ailesini korumak zorundadır.

Oyuncular: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas

Yönetmenler: Joe Russo, Anthony Russo

6. The Craigslist Killer

6. The Craigslist Killer

Özet: Başarılı bir tıp öğrencisi olan Philip Markoff'un hayatı, dışardan çok parlak görünmektedir. Ancak Markoff'un çok daha başka ve karanlık bir hayatı daha vardır. O geceleri kadınları öldüren bir seri katildir. The Craigslist Killer gerçek bir hikâyeden uyarlandı.

Oyuncular: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close

Yönetmen: Stephen T. Kay

5. Susturma (The Silencing)

5. Susturma (The Silencing)

Özet: Kalabalıktan uzaktan yaşayan eski bir avcı, yıllar önce kaybolan kızını kaçırdığından şüphelendiği bir katilin peşine düşer ve amansız bir kovalamaca başlar.

Oyuncular: Nikolaj Coster-Waldau, Annabelle Wallis, Hero Fiennes Tiffin

Yönetmen: Robin Pront

4. Öyle veya Böyle (Look Both Ways)

4. Öyle veya Böyle (Look Both Ways)

Özet: Natalie'nin hayatı, üniversite mezuniyetine ramak kala birbirine paralel iki gerçekliğe ayrılır. Buna göre ilk gerçeklikte Los Angeles’ta kendisine bir kariyer inşa etmek varken ikincisinde ise hamile bir şekilde memleketi Teksas’ta yaşamaya devam edecektir. Peki Natalie'nin hayatı nasıl ilerleyecektir?

Oyuncular: Lili Reinhart, Danny Ramirez, Aisha Dee

Yönetmen: Wanuri Kahiu

3. 365 Gün Daha (The Next 365 Days)

3. 365 Gün Daha (The Next 365 Days)

Özet: Serinin bu üçüncü halkasında aralarındaki güven problemini aşmaya çalışan Laura ve Massimo için gelecek oldukça belirsizdir. Bu sırada Nacho, onları ayırmak için elinden geleni yapar.

Oyuncular: Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Simone Susinna

Yönetmenler: Barbara Bialowas, Tomasz Mandes

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Day Shift

2. Day Shift

Özet: Eşiyle ayrı olmasına rağmen onu hâlâ çok seven iyi kalpli bir babanın, kızının okul ve diş teli masraflarını karşılamak için bir hafta zamanı vardır. Eğer parayı bulamazsa eşi, çocuklarını da alıp Florida'ya yerleşecektir. O da para kazanmak için bildiği en iyi işi yapmaya karar verir: Vampir avcılığı!

Oyuncular: Jamie Foxx, Dave Franco, Snoop Dogg

Yönetmen: J..J. Perry

1. Gönül

1. Gönül

Özet: Gelin olmaya hazırlanan Sümbül'ün hayatı hiç beklenmedik biçimde değişir. Çünkü o, düğününe keman çalmaya gelen Piroz'u görür görmez âşık olur. Piroz da ona tutulur ancak gelenekler, ikilinin birlikteliğinin önüne geçer. Peki aşk her şeyin üstesinden gelebilecek midir?

Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Bülent Emin Yarar

Yönetmen: Soner Caner

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın