Görüş Bildir
Haberler
Onlar İçin Neler Yapmadılar ki? Hayranlarından Ünlüleri Şaşırtan Doğum Günü Sürprizleri

etiket Onlar İçin Neler Yapmadılar ki? Hayranlarından Ünlüleri Şaşırtan Doğum Günü Sürprizleri

Onlar için sevgi bambaşka bir duygu... Ünlü şarkıcı ve oyuncuların hayranları, onlara olan sevgilerini göstermek için daima farklı yollar izliyor. 

İşte son yıllarda ünlülerin doğum günlerinde onlar için yapılan en ilginç doğum günü hediyeleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel’in fanları, güzel oyuncu için yurt dışında bir sürpriz yaptı. Ünlü oyuncu için çok sayıda hayranı bir araya gelerek Afganistan’ın su kuyusu bulunmayan bir köyüne onun adına su hayratı yaptırdı. Ağustos ayında 20 Afgan çocukla birlikte hayratın açılışını yapan hayranları, oyuncunun yardımseverliğine vurgu yaparak başarılı oyuncuyu duygulandırdılar.

Hazal Kaya

Hazal Kaya

1 Ekim'de 26 yaşına giren oyuncunun hayranları doğum günü nedeniyle Kaya’ya sürpriz bir hediye hazırladılar. Hayranları doğum günü hediyesi olarak Kaya’nın adına, Kamboçya’da bir aş evine bağış yaptı ve öğrencilerin 4 günlük yemek ihtiyacını karşıladı.

Engin Akyürek

Engin Akyürek

Ünlü oyuncunun fanları 2012 yılında doğum günü sürprizi olarak Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından kitap bağışına başladılar. Yüzlerce kitap biriktiren hayranları, Samsun 19 Mayıs Kuşkayası İlköğretim Okulu'nda 'Engin Akyürek Kütüphanesi' oluşturdular. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür plaketi alan hayranları bu plaketi ise ünlü oyuncuya gönderdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Ünlü oyuncunun hayranları 25. yaş günü hediyesi olarak bir araya gelerek bir kitapçık hazırladılar. Kansersiz Yaşam Derneği ile işbirliği içinde çıkardıkları kitapçıkta ‘Bu kitapçık Serenay Sarıkaya’nın hayranlarının 4381’e gönderilen mesajlarından, Kansersiz Yaşam Derneği’nin desteğiyle derlenmiştir. Çünkü her çocuğun korkusuzca hayal kurmaya ihtiyacı var’ notu ile güzel oyuncuya gönderildi. Hayranları sms ile hem sosyal sorumluluk projesine dahil oldu hem de güzel oyuncunun kalbini bir kez daha çaldılar.

Barış Arduç

Barış Arduç

Seranay Sarıkaya gibi Barış Arduç’ta bu sene Kansersiz Yaşam Derneği’nin ‘İyilik Elçisi’ seçildi. Hayranları bu kampanyada 4381’e mesaj göndererek derneğe maddi destek sağlarken, gelen mesajlardan ARDUÇ isimli dergi çıkarmaya karar verdi. Çıkarılan dergi ünlü oyuncuya doğum günü hediyesi olarak gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Sadece Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanında çok sayıda hayranı olan Tuba Büyüküstün, her doğum gününde farklı bir sürpriz ile karşılaşıyor. 34. yaş günü nedeniyle oyuncunun hayranları, 73 çocuk için geçtiğimiz yıl 5 Temmuz’da 'Topraklar Umutla Mayalansın' adını verdikleri etkinlik ile bayramlık kıyafet ve kitap toplayarak bunları çocuklara hediye ettiler. Hediye verdikleri anların görüntülerini ise bir CD ile oyuncaya gönderdiler. Kurdukları web sitesi üzerinden bir araya gelen hayranları bu sürprizleri ile yine oyuncuyu duygulandırdılar.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

4 Haziran’da doğum gününü kutlayan Fahriye Evcen’in hayranları ise doğum günü hediyesi olarak internet sitesi üzerinden Koruncuk, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na 10 TL, 20 TL ve 50 TL’lik bağış toplayarak çok kısa süre içerisinde 5,000 TL üzerinde bağış topladılar ve bu yardımı oyuncu adına derneğe ilettiler. Instagram hesabından hayranlarına teşekkür eden oyuncu en anlamlı hediyesinin bu hediye olduğunu dile getirdi.

Kerem Bursin

Kerem Bursin

4 Haziran doğumlu olan oyuncunun hayranları geçtiğimiz doğum gününde LÖSEV’e (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) belirli bir miktar bağış yaparak, genç oyuncu adına aldıkları sertifikayı ona ulaştırdılar. Ajansı aracılığıyla ulaştırılan sertifika sonrası Bursin, attığı tweette adına yapılan bu yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu ve duygulandırdığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Şekerci

Selin Şekerci

01 Haziran da 27’nci yaş gününü kutlayan oyuncuya hayranları büyük bir jest yaptı. ‘Aynebilim Aşevi’ adlı vakıfla ortak bir projeye imza atan oyuncunun hayranları, Kamboçya’daki bir köye yardım eli uzattı. Kırsal bir köyde yaşayan ve aylık gelirleri sadece beş dolar olan köylülere, Selin Şekerci’nin hayranları yemek yardımı yaptı ve köydeki kaldırım taşlarının yapılmasını sağladı. Bunu ise doğum gününde oyuncu ile paylaştılar.

Özcan Deniz

Özcan Deniz

19 Mayıs doğumlu Özcan Deniz'e hayranları 2012 yılında ‘Gülüşlerimiz Ol Özcan Deniz’ sözüyle yola çıkarak pek çok doğum günü sürprizi yaptı. Ünlü oyuncu için en anlamlı hediye ise Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) tarafından sağlanan mamalarla barınaklardaki hayvanlara yiyecek yardımında bulunmaları oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
100
30
15
9
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?