Görüş Bildir
Haberler
Önemli Kararlar Alma Vakti! Ağustos Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Önemli Kararlar Alma Vakti! Ağustos Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.08.2022 - 14:53 Son Güncelleme: 01.08.2022 - 16:55

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Yaz sıcaklarının buram buram hissedildiği, hem içeride hem dışarıda kavrulduğumuz bir Ağustos ayı başlıyor, bazı günleri zorlu, bazı günleri ise fazlasıyla şanslı bir ay olacak hepimiz için.

Öncelikle Ağustos ayı Boğa burcundaki Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile başladığı için ilk haftası özellikle sıra dışı, beklenmedik, sürpriz gelişmelere gebe. Bu kişisel olarak da etkiliyor bizi, alacağımız ani haberler bizi yeni kararlara, belki de yollara götürecek.

23 Ağustos’a kadar Güneş sabit bir burç olan Aslan’da olduğu için hem Uranüs hem de Satürn’den biraz tepki görecek :) Zorlu da olsa aslında bu yılın en önemli gündemi olan “dönüşümü ve eskiyi bırakıp yeniye yol almayı” da tetikleyecek.

Her ay olduğu gibi bu ay da bir Dolunay bir de Yeni Ay var bizi bekleyen. 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay Satürn etkili, ciddi ciddi sorumluluk aldırıyor, özelikle de kendimiz ve geleceğimiz için, içinde yaşadığımız düzen için herkesin elini taşın altına koymasını bekliyor.

Yeni Ay ise 27 Ağustos’ta Başak burcunda, bu da belki dağılan zihnimizi toparlamak, hayatımıza ciddi bir düzen getirmek, tatillerin ardından yeni döneme hazırlanmak ve fazlalıkları ayıklamak için destek verecek bize, hem de yeni başlangıçlarla.

O halde lafı fazla uzatmayalım, Ağustos ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Geleceğin yeniden şekilleniyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Ağustos ayına yönetici gezegenin Mars’ın Boğa seyrinde Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile adım atıyoruz, bu da para konularında, maddi kaynaklarınla ilgili ayın hemen başında sürpriz, beklenmedik, ani gelişen bazı durumlar yaşama potansiyeline işaret ediyor sevgili Koç ve yükselen Koç. Belki para kazanma biçiminle ilgili bir yenilik yapabilirsin, belki hedeflediğin ancak adım atamadığın bir kariyer planını hayatına dahil edebilirsin, bununla ilgili beklemediğin bir haber alabilirsin ilk hafta.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor ve 26 Ağustos’a kadar da buradaki seyrine devam edecek. Odağını, zihnini biraz iş, meslek, çalışma ortamın, günlük uğraşlarınla ilgili kararlar ve görüşmelere taşıyor bu geçiş. Merkür Başak’ta çok güçlü çalışır, bu seyir de sana özellikle iş, meslek anlamında çok güzel avantajlar getirecektir. Yaptığın işi geliştirecek planlamalar yapabilirsin, belki iş değiştirebilir ve yeni uğraşlar ekleyebilirsin düzenine, aklın daha çok bu konulara odaklanacak, hatta bu sana bazı önemli görüşmeler, tanışmalar da getirebilir iş odaklı. 

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor ve hali hazırda Güneş de 23 Ağustos’a kadar burada olacağı için aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık konularında resmen sana güzellikler dağıtıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Yeni ve oldukça heyecanlı, gösterişli flörtler, tanışmalar, hareketli ve tam da yaza yakışır heyecanlı günler bulabilirsin bu süreçte :) Aynı zamanda kendini ortaya koyabileceğin yaratıcı yanlarını tüm çevrene göstermek için de müthiş bir fırsat, hiç kendini saklama dönemi değil yani haberin olsun :)

Gelelim bu ayın dolunayına. 11 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşiyor bu ayın dolunayı ve Satürn’le de kavuşumda. Bu dolunay senin 11. Evinde yani gelecek planların, projelerin, hayal edip adım atamadıkların, geleceğini şekillendirmek istediğin kararlarınla ilgili evde gerçekleşecek. Bu da sana bu temalarla ilgili bir nihai karar getiriyor, belki üzerinde uğraştığın o projelerle ilgili artık bir final aşamasına gelebilirsin, yalnız unutma ki bu dolunay Satürn etkili, yani genel geçer veya sorumluluğu tam alınmamış biçimde adım atarsan sonuca ermen biraz zor, zira Satürn senden elini taşın altına koymanı istemekte. 

20 Ağustos’ta yönetici gezegenin Mars İkizler burcuna yani 3. Evine geçiyor, burada da yılı kapatacak, uzun süre kalacak. Yıl sonuna kadar zihnini fıldır fıldır döndürüyor sevgili Koç ve yükselen Koç, adeta neyi ne şekilde düşüneceğini şaşırabilirsin, aklına yüzlerce fikir gelebilir, bir sürü karar vermek isteyebilirsin, aynı zamanda bu inanılmaz bir iletişim trafiği de getirir sana. Hızlı düşünüp hızlı karar alman gereken bir evre senin için, bir de bu hız dikkatini dağıtmasın, ona da dikkat et olur mu :)

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor ve ayın neredeyse başından beri burada bulunan Merkür’le birlikte almış olduğun bazı iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili kararlara bir ışık tutuyor. 1 ay boyunca odağını belki var olan işine, belki de yeni adım atmak istediğin iş ve meslek konularına taşıyor. Hemen ardından 27 Ağustos’ta burada gerçekleşecek olan Başak Yeni Ayı ile zaten iş konularıyla ilgili yepyeni bir süreç başlayabilir senin için, hayatının düzenini değiştirebilirsin, eksiğini gediğini analiz edip bir sistem oturtmaya başlayabilirsin, yeni iş yeni düzen yeni bir sen getirebilir sana bu Başak Yeni Ayı. Aynı zamanda buradaki bu yeni ay sağlık konularında da bir fırsat senin için, ihmal ettiğin sağlık konularına da bir bakış atman iyi olabilir.

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, Ağustos ayının ikinci yarısından itibaren yavaş yavaş yazın o sıcak kavruk enerjisinden bir düzen ve istikrar enerjisine doğru gidiyor gibisin. Umarım güzel haberler aldığın şahane bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerinle ilgili artık net karar evresi Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Ağustos ayının hemen ilk günlerinde burcunda seyreden Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşuyor, bu direkt olarak seni ilgilendiren ani, beklenmedik, sürpriz bir gelişmenin işareti. Özellikle bu yıl içerisinde atmak isteyip de atamadığın bir adım, yapmak istediğin ama nasıl eyleme geçeceğini bilemediğin bir karar var ise hemen Ağustos ayının ilk haftasında ani biçimde yeni bir yola girebilirsin. Özellikle yükselenin veya Güneş’in 15 – 20 dereceler arasındaysa bu keskin dönüşümü çok daha fazla hissedebilirsin. 

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriyor ve 26 Ağustos’a kadar da bu alanda seyretmeye devam edecek, bu da senin aşk, flörtler, hobiler alanına taşıyor odağını. Yeni tanışmalar, yazışmalar, yakın çevrenin, dostların vesilesiyle gireceğin ortamlarda tanışacağın ve mantığı sana epey uyacak kişiler hayatına girebilir :) Aynı zamanda bu alan yaratıcılığını kullanacağın alan, bir hobini, kendine güvendiğin bir yeteneğini de ortaya çıkarabilirsin bu evrede. 

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, Güneş de hali hazırda burada 23 Ağustos’a kadar, bu da evinde, yuvanda, yaşam alanında müthiş keyifli bir sürece girdiğinin işareti. Zaten huzuru çok seviyorsun, işte bu evrede gerçekten ailenin, yakınlarının, evinin huzurunu sonuna kadar yaşayabilirsin. Hepinizi sevindirecek çok güzel haberler alabilirsin, özellikle 18 – 19 Ağustos civarı buradaki Venüs, Jüpiter’den de destek alacağı için ailen, yuvan, yaşam alanın, evinle ilgili güzel haberlerin ve şanslı gelişmelerin işaretçisi.

Gelelim bu ayın dolunayına, 12 Ağustos’ta Kova burcunda yani senin kariyer, toplumsal görünüm evinde bir dolunay var sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Zaten hali hazırda burada seyahatte olan Satürn, 2020 sonlarından bu yana sana kariyerinle ilgili sorumluluk aldırmaya çalışıyor, şimdi buradaki dolunay da Satürn tesirli, artık istiyor ki gerçekten bir sorumluluk al, kariyerin için, kendin için somut bir adım at ve özellikle de seni zorlayan konuları çöz, gerekiyorsa da nihayete erdir ki yeni bir yol açılsın. Bu anlamda dolunay civarında kariyerinle ilgili oldukça belirgin bir durum, bir yenilik veya sonlanma yaşaman mümkün, özellikle de sorumluluğunu alırsan sonuçları da senin için olumlu olacak.

20 Ağustos’ta Mars senin burcundan çıkıp İkizler burcuna giriş yapıyor, yıl sonuna kadar da burada kalacak. Bu da bütün motivasyonunu para, maddi konular, maddi kaynakların üzerine taşıyor. Mücadelen tümüyle bu alanda, daha çok para kazanmanın yolları, belki gerçekten çok çalışman gereken durumlar söz konusu olabilir. Yalnız İkizler burcundaki Mars’ın kararsızlık gibi çok tatlı bir huyu vardır :) Bu kısma biraz dikkat, odağını belirle, hedefin doğrultusunda enerjini ver, sonuçları oldukça güzel olacak zaten.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriş yapıyor, ayın başından itibaren burada seyahatte olan Merkür’ün sana getirdiği flörtlere, aşklara, yaratıcılıkla ilgili konulara bir ışık tutmaya başlıyor, bir anda aşk hayatının hareketlendiğini, yeni başlangıçlara doğru çekildiğini fark edebilirsin. Zira hemen ardından, yani 27 Ağustos’ta burada bir de Başak Yeni Ayı var, şahane! Bu sana yeni bir aşk, flört getirebilir ayın sonunda, aynı zamanda yeni bir hobi, yaratıcı yönlerini, yeteneklerini ortaya koyabileceğin bir fırsat, kapı açabilir. Beraberinde buradaki bir yeni ay aileye bir bebek haberi de getirebilir :) 

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, hareketli, canlı ama ciddi kararlar da aldıracak bir Ağustos ayı seni beklemekte. Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaşam alanında bir yenilik var İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ağustos ayına Boğa burcunda seyreden Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümün kavuşumu ile giriş yapıyoruz sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 12. Evinde gerçekleşecek olan bu kavuşum, bilinçaltını biraz hareketlendirebilir, kendinle ilgili bilinçdışına attığın bir konu ya da senden gizlenen herhangi bir sırrın sürpriz biçimde açığa çıkışıyla kendini sorgulamana sebep olacak bir süreç yaşatabilir sana. İlk haftasında biraz kafan karışabilir İkizler.

4 Ağustos’ta yönetici gezegenin Merkür, kardeş burcun Başak burcuna giriş yapıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 26 Ağustos’a kadar da burada seyahat edecek, bu da ev, yuva, yaşam alanı, ailen ile ilgili konulara odağını biraz taşımakta. Belki taşınma kararı alabilirsin, belki aileyi ilgilendiren önemli bir konuyu tartışabilir ve akılcı bir çözüm bulmak isteyebilirsin. Senin yöneticin olduğu için, kendinle ilgili önemli bir konu veya karar da aile meclisine taşınabilir :)

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, Güneş de 23 Ağustos’a kadar burada, bu da sana güzel kararlar aldırabilecek ve hatta çok güzel haberler getirebilecek tatlı bir süreç. Yakın çevrenden duyabileceğin ve seni çok mutlu edecek haberler bir yana, sen de çevrene çok güzel bir haber verebilirsin, bu bir ilişki haberi de olabilir bu arada :) Bu ev aynı zamanda eğitimlerle de alakalı olduğu için Venüsyen yani sanatsal bir konuda eğitime başlaman da mümkün, belki bunu daha sonra kariyer haline de dönüştürebilirsin.

Gelelim bu ayın dolunayına, 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay senin 9. Evini aydınlatıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Tam karşısındaki Güneş ve Venüs’le başlayan bir kararın sorumluluğunu alarak harekete geçmen, bu durumun da seni çok daha geniş bir çevreye ulaştırması, belki yurt dışı bağlantılı bir konuyu gündeme getirmesi mümkün. Şayet yaptığın işi daha geniş kitlelere duyurmak niyetindeysen işte bu dolunay sana “artık sorumluluk al” demekte zira Satürn doğalı bir dolunay bu. Eğitim veya akademik konularla ilgili de olabilir, kendini daha farklı bir kariyer için geliştirmen gerekiyor olabilir, işte bu dolunay aslında sana bu temalarda bir işaret, sürüncemede olan konularının sorumluluğunu al ve artık noktasını koy demekte.

20 Ağustos’tan itibaren Mars senin burcuna giriyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler ve yıl sonuna kadar da burada. Bu ne demek, artık kendini ortaya koyman demek, öne çıkman demek, kendin için adım atman demek, motivasyonunun çok yüksek olması demek, çok daha canlı, enerjik, hareketli ve aktif bir sürece giriyorsun demek. Mars sana hem sağlık hem de kendini ortaya koyman için cesaret veriyor, özellikle Temmuz boyunca seni bir miktar içeri döndüren o enerji bitti, şimdi kendini göstermek için sahnedesin diyebiliriz. 

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, ayın başından bu yana burada seyreden Merkür’ün getirdiği bazı önemli aile, yuva, ev, mülk konuları ile ilgili istişareler, kararlar, fikirler, yenilikler işte bu Güneş geçişiyle daha da belirginleşiyor. Hatta hemen ardından 27 Ağustos itibariyle bu alanda gerçekleşecek Başak Yeni Ayı ile bu temalarla ilgili yepyeni bir gündemin olabilir. Evini yenilemek, taşınmak, mülk alım satımı, ailenin tümünü ilgilendiren yepyeni bir haber veya karar gündeme gelebilir. Burası senin kariyer evinin de karşısı olduğu için bu yeni gündem hem yaşam alanını hem de kariyerini etkileyecek bir başlangıç da yaratabilir sana, örneğin işinden ötürü taşınabilirsin veya taşındığın için işini değiştirebilirsin :)

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, Ağustos ayında yaşam alanını, yuvanı belki de hayatını değiştirecek önemli kararlar bekliyor seni. Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Alacağın yeni kararları duyurma vakti Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ağustos ayına Boğa seyrini sürdüren Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumuyla giriş yapıyoruz ve hemen ayın ilk haftasında bu çarpıcı tesirle özellikle sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, hayata geçirmek istediklerinle ilgili önemli ve beklenmedik bir haber getiriyor bu sana. İşin içinde Uranüs olduğu için özellikle uzun zamandır beklettiğin bir plan, proje, kariyerini genişletecek bir gündem, ayın başında sürpriz bir şekilde belirebilir hayatında. 

4 Ağustos’ta Merkür Başak seyrine başlıyor, 26 Ağustos’a kadar da burada seyredecek. Bu da senin zihninin fazlasıyla aktif ve karar vermeye fazlasıyla hazır olduğunu işaret etmekte. Üzerinde uzun zamandır düşündüğün bazı kararları hayata geçirmek isteyebilirsin bu ay, aynı zamanda bir eğitime başlayabilir veya almış olduğun eğitimlerle ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Bazı imzalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, Başak olduğu için bu seyirdeki imzaların işin, mesleğinle ilgili de olabilir.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, hali hazırda Güneş de 23 Ağustos’a kadar burada olduğu için odağın ciddi ciddi para oluyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, ancak güzel bir odak bu zira buradan geçen Venüs’ün irili ufaklı maddi destekleri de olur. Beklediğin bir para gündeme gelebilir, yaratıcı bir yönün sana ek bir maddi kaynak sunabilir, Venüs 4. Evin olan aile, ev, yuva alanını yönettiği için ailenin de desteğiyle elde edeceğin bir gelir artışı söz konusu olabilir bu süreçte. 

Gelelim bu ayın dolunayına. 12 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin 8. Evinin içerisinde gerçekleşecek, yine odak aslında para konuların, ancak bu kez dışarıdan elde ettiğin veya evli bir yükselen Yengeç isen eşinin maddi konuları, kariyeri ile ilgili bir gündem taşıyabilir hayatına. Beklediğin bir kredi sonuçlanabilir, bir miras gündeme gelebilir, ancak bu dolunay Satürn doğalı bir dolunay, bizden sorumluluk istiyor. Yani elimizi taşın altına koyduğumuz, mücadele ettiğimiz, gerçekten sorumluluk alarak, özellikle kendimiz için adım atarak bu süreçte karşımıza çıkacak konuları ya nihayete erdirelim ya da gerçek anlamda ele alalım istiyor. Dolunay’a eşlik eden Satürn senin 7. Evin olan ilişkiler evinin de yöneticisi, o nedenle burada odak biraz da senin için ilişkilerle de ilgili, gerçekçi bakma zamanı yani.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna giriş yapıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bir de burada baya da uzun kalacak, hatta yılı burada kapatacak. Bu senin 12. Evine giriş yapıyor demek, yani bilinçaltını ciddi anlamda hareketlendiriyor, ancak dış dünyadaki enerjini biraz azaltıyor, yani tüm motivasyonu, enerjiyi bilinçaltına taşıyor. Burası görmek istemediğimiz alan, biraz kendimizden kaçtığımız yer ancak belli ki bu kez yıl sonuna kadar Mars pek de kaçmamızı istemeyecek. Burada tepkileri istediğimiz gibi vermek güçleşebilir, her şeyden kendimizi suçlu hissedebiliriz, bu da bizi biraz zihinsel olarak yorabilir. O nedenle bu kısma çok dikkat sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, buradaki Mars geçişini aslında yaratıcı tarafları ortaya koymak için, gizli hazinelerimizi fark etmek için değerlendirebiliriz örneğin. Kendimizi fiziki olarak çok zorlamadan, aynı şekilde zihinsel olarak da kendimizle kavga etmeden geçirmeye dikkat, yükselen Yengeç’lerin bu potansiyeli biraz olduğu için özellikle dikkat olur mu :)

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriyor, bu alanda 27 Ağustos’ta bir de Başak yeni ayı var, bu durumda 3. Ev konuları ciddi anlamda hız kazanıyor ve bir yenilik getiriyor hayatımıza. Ayın başından itibaren Merkür’ün buradaki seyahati zaten seni yeni kararlara, aktif bir zihne, belki bir eğitime yönlendirmek için çalışacak. Onun ardından buraya gelen Güneş ve Başak Yeni Ayı ile birlikte o kararlar her ne ise artık ciddi anlamda eyleme de geçireceksin. Hatta yakın çevrene yeni haberler bile verebilirsin kendinle ilgili, yapacağın başlangıçlarla ilgili. 

Evet sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, seni hem içeride hem dışarıda yenileyecek, zihnini de biraz hareketlendirecek bir Ağustos geliyor senin için. Umarım şahane kararlar aldığın müthiş bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para kaynaklarında yepyeni fırsatlar var Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Ağustos ayının hemen başında, etkisi ilk haftaya da yayılacak olan bir Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu var sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu kavuşum Boğa’da yani senin 10. Evin olan kariyer ve toplumsal görünüm evinde gerçekleşiyor. Bu ani, sürpriz, beklenmedik bir haber, bir gündem, bir konu getirebilir hayatına özellikle kariyer alanında. Zaten Uranüs buradaki seyahatine devam ederken senin kariyerini de yavaş yavaş dönüştürüyor, bu sene buralarda gerçekleşen tutulmalar da bu değişime ışık tutmakta. Özellikle Ağustos’un ilk haftasında alacağın sürpriz haberler sana geleceğini değiştirecek yepyeni bir yol açabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, 26 Ağustos’a kadar da bu seyri devam ediyor, bu da ne demek, para düşünüyorsun demek :) Zira Başak senin 2. Evin yani para, maddi kaynaklar, gelirlerinle ilgili alan, buradaki bu Merkür de seni belki kariyerinle ilgili belki de kendine ek gelir yaratabileceğin konularla ilgili düşündürüyor epey. Yeni alacağın bazı kararlar, belki atacağın imzalar, sözleşmeler gelirini artıracak yeni gelişmelere olanak sağlayabilir. 

11 Ağustos’ta Venüs’ü burcunda ağırlamaya başlıyorsun sevgili Aslan ve yükselen Aslan, 23 Ağustos’a kadar bir de yönetici gezegenin Güneş de burada zaten, ciddi ciddi aşk haberleri bunlar :) Venüs senin gösterişini, ihtişamını daha da artırıyor, zaten ışık saçıyorsun her zaman o ayrı ama Venüs’ün bu gelişiyle çevrendekiler ateşböceği gibi ışığına kapılıyor :) Flört kapıları tabii ki sonuna kadar açılıyor, hele bir de 18 – 19 Ağustos civarı buradaki Venüs Jüpiter’den de üçgen açı alıyor, hiç durma sosyalleş :) 

Gelelim bu ayın dolunayına. 12 Ağustos’ta Kova burcunda yaşıyoruz bu ayın dolunayını. Senin ilişkiler evinde gerçekleşiyor bu dolunay, ilişki konuları artık nihai bir karara bağlanıyor sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan. Bu dolunay Satürn kavuşumlu, hiç acıması yok :) Öyle ya da böyle sorumluluk aldırıyor, işler ya ciddiye binecek diyor ya da bundan bir cacık olmaz bırak gitsin diyor, zira Satürn’ün şakası cilvesi olmaz. Var olan ilişkiler Satürn ciddiyetiyle bir sonraki adıma geçebilir, ancak şayet ne uzar ne kısalır bir ilişki içerisindeysen Satürn bu dolunayla nokta da koydurabilir. Aynı zamanda burası ortaklıklarla da ilgili, şayet bir ortaklıkla devam eden bir kariyerin varsa bunun için de aynı yorumlar geçerli.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu da sana gelecekle ilgili planların, projelerin, hayallerin için çok ciddi bir motivasyon demek. Mars burada yılı kapatıyor, o nedenle yıl sonuna kadar özellikle gelecek planlarınla ilgili büyük adımlar atabilir, cesaretinle sosyal çevrende öne çıkabilirsin. Artık öyle yerinde saymalı bir süreç değil senin için.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriş yapıyor ve 27 Ağustos’ta burada gerçekleşecek Başak Yeni Ayı’na hazırlıyor seni. Zaten ayın başından itibaren Merkür burada özellikle para, maddi kaynaklar, gelirlerle ilgili seni epey çalıştırıyor, üzerine düşünüp kararlar aldırıyor, ayın sonunda gerçekleşecek bu yeni ayla da yepyeni bir gelir kapısı, maddi kaynaklarınla ilgili yeni bir oluşum, yeni bir hayat ve gelir düzeni başlayabilir senin için. Zaten ayın başında da kafanda kariyerinle ilgili bazı sürpriz gelişmeler var dedik, ayın sonunda gelir ve maddi kaynaklar evinde bu yeni ay gerçekleşiyorsa belli ki önemli bir yenilik evresindesin.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, odağında kariyerin ve maddi kaynakların var ama kalbin de aşk ve ilişkilerden yana bir yandan :) Her anlamda taşlar yerinden oynuyor bu ay senin için, umarım şahane bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendine yeni bir sen lazım Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Ağustos ayına Boğa burcunda Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla giriş yapıyoruz, bu da senin 9. Evin olan uzaklar, uzak akrabalar, yurt dışı veya uluslararası konular, eğitim konuları, belki var ise dava süreçlerinle ilgili sıra dışı, sürpriz, beklenmedik bir gündem taşıyabilir hayatına sevgili Başak ve Yükselen Başak. Alacağın ani bir haber bu temalarla ilgili bir adım atmanı sağlayabilir, bir anda farkındalığını artırabilir, sürprizlere gebe Ağustos’un ilk haftası.

4 Ağustos’ta yönetici gezegenin Merkür’ü burcunda ağırlamaya başlıyorsun, 26 Ağustos’a kadar da sürüyor bu seyir, bu da kendinle ilgili önemli kararların filizlenmeye başladığının işaretçisi, iletişimin çok artabilir, yeni kararlar alabilirsin, aldığın kararları duyurabilirsin, kendinle ilgili oldukça önemli haberler verebilirsin bize ayın 26’sına kadar :) Odağın daha çok kendinsin, biraz daha “beni dinleyin” dediğin bir evre başlıyor senin için.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor, 23 Ağustos’a kadar Güneş de burada seyrediyor. Senin 12. Evin, buradaki Venüs aslında biraz içsel huzur verir, biraz daha dingin, yalnız kalmaktan ve kendinle vakit geçirmekten daha fazla keyif aldığın bir evre. Aynı zamanda uzun zamandır zihnini bulandıran, seni sıkıştıran konularla ilgili de bir rahatlama verir buradaki Venüs, bir de yaratıcılığı çok artırır, yeteneklerini ortaya çıkarmak için bir fırsat aslında. Öte yandan burası gizli kapaklı bir alan olduğu için sevgili Başak’çığım, gizli aşklar, platonik sevdalar veya sana gizliden gizliye yanık kişileri öğrenmen gibi konuları da hareketlendirir :) Buradaki Venüs gerçekleri olduğundan farklı da gösterebilir aşk konularında, aman, hani gözümüz açık ve gerçeklerin farkında olsun :)

Gelelim bu ayın dolunayına, 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşiyor bu ayın dolunayı, senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı gibi konularınla ilgili bir nihai karar, bir netleşme, sürüncemede olan bu temadaki konuların artık tamamen netliğe kavuşması ve defterlerin artık kapanması söz konusu. Bu dolunay Satürn tesirli, yani ne diyor, sorumluluğu çok fazla :) Elimizi taşın altına koyduğumuz, iş konularında özellikle gerçekçi plan yaptığımız, sorumluluğunun bilincinde olmamız gereken bir dolunay bu. Şayet Satürn’ün bu adil ve sorumluluk bilincine sahip doğasına güvenirsek iş, meslek konularıyla ilgili oldukça güçlü sonuçlar elde edebiliriz. Bir de burası sağlık alanı, o anlamda da alalım aynı sorumluluğu, kontroller önemli.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna yani senin 10. Evin olan kariyer alanına giriş yapıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, burada bir de baya uzun kalıyor, yılı burada kapatıyor çünkü Retro yapacak, onu sonra konuşuruz şimdiden enseyi karartmayalım :) Bu ne demek, yıl sonuna kadar tüm motivasyon, enerji, kendini ortaya koyma gücü kariyerinle ilgili alanda. Oldukça cesur, atak, daha çok kendine güvenen ve kendini rahatça ortaya koyan bir sürece giriş yapıyorsun sevgili Başak ve Yükselen Başak. 

23 Ağustos’ta Güneş senin burcuna giriyor sevgili Başak, şayet bir Güneş Başak olarak okuyorsan çok mutlu seneler dilerim sana şimdiden, umarım yeni yaşın güzellikler getirsin! Yükselen Başak olarak burdaysan yine senin dönemin başlıyor diyebiliriz zira 1. Evinde Güneş’i ağırlamaya başlıyorsun, ben buradayım diyorsun, pırıl pırıl parlıyorsun, üstüne bir de 27 Ağustos’ta burada bir Başak Yeni Ayı’na ev sahipliği yapıyorsun. Bu ne demek, “kendime yeni bir ‘ben’ lazımdı, ben de yaptım” demek :) Kendinle ilgili yepyeni bir sayfa açıyorsun hayatına, yeniliklere adım atıyorsun, yeni bir şeylere başlayacak enerjin ve motivasyonun var. Şahane ne diyelim :)

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, sana özellikle işinle ve kendinle ilgili önemli kararlar aldıran güzel bir Ağustos bekliyor seni. Umarım her şey şahane olur, şimdiden mutlu seneler!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ruhunu iyileştiriyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Ağustos ayına Boğa burcunda gerçekleşen Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla giriş yapıyoruz sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu da özellikle ayın ilk haftasında gelirlerin, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili veya şayet evli bir yükselen Terazi isen eşinin maddi gelirleri, kariyeri ile ilgili ani, sürpriz, beklenmedik bir gelişmenin habercisi. Bu belki de maddi konularda atmaya tereddüt ettiğin bazı adımları hızlandıracak bir haber de olabilir senin için.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, 26 Ağustos’a kadar da burada, bu da bilinçaltını biraz hareketlendiriyor zira 12. Evinde seyredecek bu süreçte. Belki uyku problemleri yaşayabilirsin, özellikle düşünmeyi ertelediğin, derine gömdüğün bazı konular kendini hatırlatabilir, özellikle rüyalarda. Aynı zamanda senden saklanan bir sırrı öğrenmen, bazı gizli kapaklı konuları yakalaman da mümkün bu süreçte. Yalnız buradaki Merkür yaratıcılığı çok artırır, yazmak, el becerilerini kullanmak, resim yapmak gibi bazı yeteneklerini kullanman seni çok rahatlatacağı gibi fırsat da aynı zamanda. 

11 Ağustos’ta yönetici gezegenin Venüs, Aslan burcuna giriş yapıyor, hali hazırda Güneş de burada 23 Ağustos’a kadar, bu da seni çok sosyalleştiriyor :) Şayet bekar bir Terazi isen sosyal çevrende ışıl ışıl parlayabilir, çok dikkat çekebilir ve hatta arkadaşların vesilesiyle birileriyle tanışabilirsin :) Öte yandan burası bizim gelecek planlarımızı, projelerimizi de anlatır, bunlarla ilgili çok güzel gelişmeler, fırsatlar da gelebilir kapına bu dönemde. Özellikle 18 – 19 Ağustos civarında buradaki Venüs’e Jüpiter de çok güzel bir açı yapıyor. Çevrenden çok güzel destek görebilirsin, olabildiğince iletişimde kal, sosyalleş, sana güzel sürprizleri olabilir bu sürecin.

Gelelim bu ayın dolunayına. 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşiyor bu ayın dolunayı ve de Satürn doğalı bir dolunay bu. Senin 5. Evinde yani aşk, flörtler, aynı zamanda hobilerin, yaratıcılığın, yeteneklerinle ilgili alan burası. Burada Satürn doğalı bir dolunay varsa öyle şakalı, genel geçer flörtlere pek izin çıkmaz sevgili Terazi ve yükselen Terazi :) Zira Satürn sorumluluk alalım ister, ciddi olalım ister, gerçekçi bakalım ister, o nedenle şayet nereye gittiği belli olmayan bir flört durumun varsa Satürn bundan pek hoşlanmayabilir :) Ancak şayet bu flört gelecek vadediyorsa, senin için doğruysa o zaman da işleri ciddiye bindirebilir. Yani pek gri alanı yok. Öte yandan senden kendini ortaya koymanı, yaratıcı taraflarının sorumluluğunu almanı da istemekte. Bu nedenle biraz daha hayata ciddi baktıracak bir dolunay bu senin açından. Öte yandan burada Satürn’lü bir Dolunay “ebeveyn” olma sorumluluğu da verebilir sana, yani bir bebek haberi de getirebilir :)

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna giriş yapıyor, bu da motivasyonunu ve enerjini daha çok eğitim, akademik konular, belki yurt dışı ilişkili kariyer konuları, varsa hukuki davalarına çeviriyor biraz. Yayıncılık reklam gibi bir sektörde isen kendini ortaya koyma ve yayılma, büyüme için daha çok çalışabileceğin alanlar yaratmak adına destekleyici olacak. Burada uzunca bir süre de kalacak Mars, retrosunu da burada yapacak zira. O nedenle yıl sonuna kadar aslında ciddi anlamda enerjini bu temalar, özellikle ufkunu genişletecek ve seni büyütecek temalara harcayacak gibisin.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriyor, önümüzdeki 1 aylık süreç biraz kendini, iç dünyanı, bilinçaltını keşfettiğin bir süreç olacak sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Enerjini çok az düşük hissedebilirsin, çünkü aslında içeriyle ilgileniyorsun, kendini dinliyorsun. 27 Ağustos’ta da burada bir yeni ay var, kendinden gizlediğin, belki bilinçaltına attığın bir konuyu fark edebilir ve çözebilirsin sevgili Terazi ve özellikle Yükselen Terazi. Bu sana kendinle ilgili bir keşif, bir yenilik, içsel bir dönüşüm getirecek. 

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, ilk yarısında sosyal, ikinci yarısında kendini fark ettiğin bir Ağustos bekliyor seni. Umarım şahane haberler alır, çok güzel başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Geleceğin artık şekilleniyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ağustos ayının hemen başında Boğa burcunda Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşiyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, özellikle ilişkiler alanında ani, beklenmedik, sıra dışı, sürpriz bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişme seni ani bir ilişki başlangıcına götürebileceği gibi, şayet ilişkinde bir kopma noktasına yakınlık hissetmekte isen veya bu ilişki senin için manipülatif, sorunlu veya sana baskı yaratan bir noktadaysa ani bir haberle seni yeni bir yol ayrımına da sürükleyebilir. İşin içinde Uranüs olduğu için ne getireceğini kestirmek biraz zor :) Bu anlamda Ağustos ayının ilk haftası sürprizlere gebe.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor ve 26 Ağustos’a kadar da buradaki seyrine devam edecek. Bu senin sosyal çevren, özellikle de gelecek planların, projelerin, hayallerinle ilgili alanı temsil eden evi hareketlendiriyor. Geleceğine dair yeni bir yol çizmek, bir adım atmak, bir projeni gerçekleştirmek adına bir karar sürecine giriyorsun, sosyal çevren genişliyor, sana kariyer alanında fayda sağlayacak kişiler hayatına giriyor, bu dönemi sosyal bir şekilde geçirmeye çalış, zira buralarda sürprizler var :)

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriyor, hali hazırda Güneş de 23 Ağustos’a kadar buradayken bu kariyer alanında oldukça güzel fırsatlarla karşılaşacağının işaretini veriyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bir prim alabilir, terfi alabilir, kariyerinle ilgili parlayabileceğin oldukça güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Aynı zamanda Venüs senin ilişkiler alanını da yönettiği için belki de bir evlilik veya medeni durumunla ilgili güzel bir haberi de anons edebilirsin bize :)

Gelelim bu ayın dolunayına, 12 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunayımız var, bu alan senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarını içermekte ve Satürn doğalı. Bu da demek oluyor ki aile ile ilgili veya evinle, yuvanla ilgili sorumluluk alman gereken bazı durumlara gebe bu Ağustos senin için. Sürüncemede kalmış bir ev, mülk konun veya aileni ilgilendiren bir konu var ise nihayete eriyor, ancak bu konu senin de sorumluluğunu biraz artırabilir. Satürn elini taşın altına koymanı istemekte senden, özellikle mevzu ailense, yuvansa.

20 Ağustos’ta klasik yöneticin Mars İkizler burcu seyahatine başlıyor ve burada epey uzun süre kalacak, zira Retro da yapacak :) Yılı Mars’ın senin haritanda 8. Ev seyahatiyle tamamlıyorsun, bu da demek oluyor ki motivasyonun, enerjin para konularında sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerin, şayet evli bir yükselen Akrep isen eşinin kariyeri ve maddi konuları ile ilgili önemli gelişmeler, kredi, miras, nafaka veya ortaklı bir çalışansan ortak kaynaklarınız gibi elde edebileceğin bazı gelirlerle ilgili yüksek bir motivasyon var burada. Yılın sonuna kadar enerjin para konularında. Aynı zamanda burası sağlığımızı da temsil eder, özellikle operasyonları, şayet ertelediğin bazı durumlar varsa yılın bitimine kadar gündeme gelebilir, biraz özen göstermeyi unutma olur mu sevgili Akrep ve Yükselen Akrep.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriş yapıyor, önümüzdeki 1 ay boyunca da odağın gelecek planların, projelerin, umutların, gerçekleştirmek istediklerinde. Zaten ayın başından itibaren burada seyre başlayan Merkür biraz zihnini kurcalıyor ve sana bazı kararlar, haberler aldırıyor, peşine bu alana gelen Güneş ve hemen ardından bu alanda 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak Yeni Ayı ile geleceğinle ilgili yepyeni bir yola girebilir, bir projeye başlayabilir, özellikle de uzun zamandır adım atmak istediğin hayaller için başlangıçlar yapabilirsin. Şayet uzun zamandır hareketsizsen, adım bekliyorsan, başlangıç için bir motivasyon bekliyorsan şimdi planlama ve eyleme geçme zamanı senin için.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, hem kariyerin hem de gelecek planların epey odağında bu ay, umarım şahane haberler aldığın, müthiş başlangıçlar yaptığın bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Önemli kararların eşiğindesin Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ağustos ayının hemen başında Boğa burcunda Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşuyor, bu da özellikle iş, meslek, ofis ortamınla ilgili ani, sürpriz, beklenmedik bir haberin, bir durumun gerçekleşmesine işaret etmekte sevgili Yay ve Yükselen Yay. Ayın ilk haftasına bir anda düşebilir bu gündem, özellikle de işine katmak istediğin yeni bir durum var ise bu ani gelişecek durumu değerlendirebilirsin.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor, 26 Ağustos’a kadar da buradaki seyrine devam edecek. Bu da senin kariyer evini hareketlendiriyor, yeni iş görüşmeleri yapabilirsin, unvanını değiştirebilirsin, kariyerine yeni bir yön verebilir ve bununla ilgili önemli kişilerle tanışmalar gerçekleştirebilirsin bu süreçte, zira ayın sonunda buralarda seni bir sürpriz, bir yenilik de beklemekte ;)

11 Ağustos’ta Aslan burcunda Venüs seyri başlıyor, hali hazırda Güneş de 23 Ağustos’a kadar buradaki seyrini sürdürüyor, bu da senin 9. Ev konularına ışık tutmakta. Yeni bir eğitime başlayabilirsin, yurt dışı veya uluslararası konularla ilgili oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle de yönetici gezegenin Jüpiter’in Koç seyrindeyken 18 – 19 Ağustos’ta buradaki Venüs’e yapacağı olumlu açı, belki de senden kültür veya yaşam alanı olarak uzakta, farklı olan biriyle seni bir ilişkiye de sürükleyebilir, heyecanlı ve keyifli bir deneyime götürebilir :) 

Gelelim bu ayın dolunayına, 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek bu dolunay, sana yepyeni bir karar aldırabilir zira 3. Evinde gerçekleşiyor. Belki de uzun zamandır önemli bir kararın eşiğinde olabilirsin, kararsızlık yaşıyor olabilirsin, işte bu dolunay hem sana karar aldırıyor hem de bu kararın sorumluluğunu yüklüyor sana, zira Satürn etkili, öyle genel geçer bir karar değil bu senin için. Bu var ise kardeşlerini de ilgilendiren bir konu olabilir, bir eğitim konusu olabilir, sürüncemede veya zihnini kurcalayan her ne ise bu dolunayın ışığında her şey artık oldukça belirgin olacak senin için.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna geçiyor ve burada baya da uzun bir süre kalıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira Retro da yapacak ve yılı burada kapatacak. Bu da demek oluyor ki 20 Ağustos’tan itibaren yıl sonuna kadar motivasyonun, enerjin nerede, ilişkilerde :) Bu hayatına yeni ilişkiler getirebilecek bir enerji, ancak aynı zamanda Mars enerjisi rekabetçidir, agresiftir, her şey hemen olsun ister, biraz da dürtüseldir, o nedenle şayet bir ilişki veya evliliğin var ise bu tür rekabetçi, manipülatif, hırslı ve gereksiz kavgacı tavırlara aman dikkat :) Yeni ilişkiler için de aynı şey geçerli, evet heyecanı tutkuyu, hatta libidoyu çok artıracak bir enerji bu ancak dediğim gibi fazlasıyla da dürtüsel, o nedenle ne düşünmeden ilişkilere dal ne de fevriliğinle gemileri yak :) Senin için hem heyecanlı hem de bol sınavlı bir evre başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay :)

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriyor ve 1 ay boyunca senin için kariyer konuları epey gündeme geliyor sevgili Yay, daha çok öne çıkabilir, kendini gösterebilir, hatta parlayabilirsin, hatta 27 Ağustos’ta yine bu alanda gerçekleşecek Başak Yeni Ayı ile belki de yepyeni bir kariyer yoluna, kendine ait yepyeni bir unvana da kucak açabilirsin, seni bambaşka ve tümüyle yeni bir titre ile tanımaya başlayabiliriz :) Bu sana yeni oluşumlar, yepyeni bir yol getirecek, yeni kararlar aldıracak, özellikle de kariyer alanına yeni bir düzen getirebilecek güçte bir yeni ay sevgili Yay ve özellikle de yükselen Yay, yükselen Yay’daşım :) Yolumuz açık olsun :p

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, hem ilişkilerle hem de kariyerle sınanacağımız, eğlencesi de aktivitesi de bol bir Ağustos bekliyor seni, bizi ;) Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerin için mücadele vakti Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Ağustos ayının hemen ilk günlerinde Boğa burcunda Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşiyor, bu da özellikle aşk, flörtler konularında seni şaşırtacak ani, beklenmedik, sürpriz bir gelişmenin işaretçisi sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Aynı zamanda hobilerin veya yeteneklerinle ilgili bir adım atmak niyetindeysen ani bir gelişme sana bu anlamda fırsat da sunabilir, buradaki bu sürprizli kavuşum beklenmedik bir bebek haberi de getirebilir sana :)

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriyor ve 26 Ağustos’a kadar da buralarda seyredecek. Bu da senin yurt dışı veya uluslararası konularla ilgili bir kariyerin, bir seyahat planın varsa veya akademik kariyerle ilgili, okul, üniversite veya eğitim planın varsa seni harekete geçirecek bazı anlaşmalar, görüşmeler yapmanı sağlayabilir. Aynı zamanda şayet reklamcılık, yayıncılık gibi bir kariyer içerisindeysen, bir projeni daha geniş kitlelere duyurmak niyetindeysen yine çok güzel fırsatlar sunabilir, hatta ay sonunda bu konularla alakalı sürpriz gelişmeler de olacak ;)

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, hali hazırda Güneş de 23 Ağustos’a kadar buralarda seyretmekte, bu da sana özellikle para, gelirler, maddi kaynaklar konularında güzel fırsatlar sunabilir. Şayet evli bir yükselen Oğlak isen eşinin maddi kaynakları, kariyeri, işi ile ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Almak istediğin bir kredi, miras gibi dışarıdan elde edilecek gelirlerde güzel artışlar olabilir, özellikle ortak kaynaklarınız için tatlı bir evre. 

Bu ayın dolunayı 12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşiyor, yine senin para, maddi kaynaklar, kendine ait gelirlerinle ilgili alanı aydınlatıyor bu dolunayın ışığı, ancak bilmen gereken şey bu dolunayın yönetici gezegenin Satürn’ün enerjisinde olduğu. Yani senden sorumluluk istemekte, sana daha fazla para kazanman ve gelirlerinin dengesini oturtman için bir işaret bu Satürn, özellikle yeteneklerini paraya çevirmen, sorumluluk alman, şayet sürüncemede kalmış bir kariyer konusu veya artık seni sıkıştıran bir maddi konu var ise çözmen için destekçi, elini taşın altına koyarsan tabi :)

20 Ağustos’ta Mars İkizler seyrine başlayacak ve yılın sonuna kadar da bu seyri devam edecek. Bu da demek oluyor ki 20 Ağustos’tan itibaren yıl sonuna kadar tüm enerjin, motivasyonun, mücadelen iş, meslek, çalışma ortamın üzerinde sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Bu seni daha çok çalıştırabilir, ancak aynı zamanda sana daha fazla mücadele gücü ve motivasyon da verir. Yazın sıcaktan kavrulan, sakin enerjisini artık bir kenara bırakıp mücadele etme evresi başlıyor senin için. Yeni bir kariyer gündemin, işlerini genişletmen, daha çok çalışman mümkün.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriş yapıyor, önümüzdeki 1 ay boyunca kendini geliştirmen, daha fazla kitleye adını duyurman, eğitimler alman, büyümen için birçok fırsata ışık tutacak bu Güneş Başak geçişi. Ayın başından beri de burada olan Merkür seni zaten bu tür konularda görüşmeler ve çeşitli kararlarla yavaş yavaş ısındırdı, üstelik 27 Ağustos’ta burada bir de Başak Yeni Ayı yaşanacak, bu da bu konularda, yurt dışı, akademik konular, eğitimler, yayıncılık gibi temalarda yepyeni bir başlangıç yapacağının ve kariyerini belki de yeniden şekillendireceğinin işareti. Zaten ay boyunca hem para, maddi konular hem de iş, meslek konularıyla ilgili epey yoğun geçiyor sürecin, bu Başak Yeni Ayı da seni tüm emeklerinin karşılığını alacağın güzel bir sürece hazırlıyor.

Evet sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, tatiller bitiyor artık senin için, o çalışkan ruhunu ortaya koyup geleceğe hazırlanma süreci bu Ağustos. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın süper bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendinle ilgili önemli bir kararın eşiğindesin Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Ağustos ayına Boğa burcunda gerçekleşen Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü’nün çarpıcı kavuşum enerjisiyle başlıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova. Bu da senin ev, yuva, aile temalarında beklenmedik, ani, sürpriz bir gelişmenin belirebileceğinin işaretçisi. Özellikle Ağustos ayının ilk haftasında bu temalarda belki uzun zamandır gerçekleşmesi beklenen bir konu çözüme ulaşabilir veya tamamen kapanabilir. Aileyi ilgilendiren önemli ve şok edici bir haber de alabilirsin aynı zamanda.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcu seyrine başlıyor, 26 Ağustos’a kadar da burada kalacak, ayın sonunda da bu alanlarda bir yenilik getirecek sana. Bu da özellikle maddi konuların, dışarıdan elde ettiğin gelirler, miras, nafaka gibi beklentilerin varsa bunlarla ilgili bazı gelişmeler getirebilir, kaynaklarını çoğaltmak adına bazı görüşmeler yapabilirsin, belki işinle veya şayet evli bir Yükselen Kova isen eşinin kariyeri, maddi konuları ile ilgili bazı durumlar söz konusu olabilir. Bir krediye imza atabilirsin örneğin veya bir ortaklık başlayabilir senin için.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, hali hazırda 23 Ağustos’a kadar Güneş de bu alanda olacağı için, özellikle ilişkiler konusunda ciddi bir canlanma söz konusu sevgili Kova ve Yükselen Kova :) Yeni ilişkiler başlayabilir, var olan ilişkin ciddiye binebilir, hatta 18 – 20 Ağustos civarında buradaki Venüs’ün Jüpiter’le çok güzel bir kontağı olacak, özellikle arkadaş çevrenden birileri vesilesiyle sürpriz tanışmalar gerçekleşebilir bu dönemde, sosyalleşmeyi unutma :)

Bu ayın dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Kova ve Yükselen Kova, 12 Ağustos’ta gerçekleşecek bu dolunay bir de Satürn tesirli ve direkt olarak da seni ilgilendiriyor. Kendinle ilgili bir şeylerin sorumluluğunu alma vakti diyor aslında sana, bir karar, bir yol, sürüncemede kalan bir konu için artık netlik bekliyor senden. Kendinle ilgili oldukça önemli bir haberi bize duyurabilirsin, bu kariyer konusu da olabilir ilişkilerle de ilgili olabilir, ama oldukça ciddi bir işareti var. Bu bir yerde tamamlanma, görünür olma ve netleşme işareti, “ben” demenin sorumluluğunu alma vakti.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcu seyrine başlıyor, burada oldukça da uzun kalacak, yılı da burada kapatacak. Bu da demek oluyor ki 20 Ağustos’tan itibaren yılın sonuna kadar bütün motivasyonun, enerjin, mücadelen ilişkiler, aşk, flörtler konularında, aynı zamanda da hobilerin ve yeteneklerini ortaya koymak için çok çalışacağını da söylemekte. Bu alan hem aşkı hem de yeteneklerini işaret ediyor, Mars’ın buradaki seyri de bu her iki tatlı konuda da enerji ve motivasyon veriyor sana. Ancak bu rekabeti de artırır, kontrollü olmakta fayda var :)

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriş yapıyor ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağını yine para, maddi konular, özellikle de dışarıdan elde ettiğin gelirlere taşıyor. Ayın başından itibaren burada seyreden Merkür zaten bu konularda seni biraz hazırlamakta, bu alana Güneş’in gelişiyle gündemin de iyiden iyiye bu para, maddi gelirler olmaya başlayacak. Beraberinde 27 Ağustos’ta bu alanda bir de Başak Yeni Ayı yaşayacağız, bu da demek oluyor ki hayatına bu temalarda bir yenilik, başlangıç, yeni bir adım geliyor. Şayet evli isen eşinin belki yeni bir kariyeri olabilir, sen bir başkasıyla ortak bir işe girebilirsin, yeni bir başlangıç yapabilirsin. 

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, Ağustos ayı sana hem para hem de aşk konuşturacak belli ki :) Ancak en önemlisi de kendinle ilgili önemli bir kararın eşiğinde olman. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar, yeni aşklar kapıda Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Ağustos ayına Boğa burcunda gerçekleşen Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla adım atıyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık, bu da özellikle senin için yakın çevrenden, belki var ise kardeşinle ilgili bir konuda oldukça sürpriz bir haber olabileceğinin işareti, beklenmedik, ani bir gelişme senin genel olarak bir karar almana sebep olabilir. Veya senin alacağın ani bir karar, belki bir gelişme sonucunda vereceğin bu ani yönelim, çevreni epey şaşırtabilir. Ağustos ayının ilk haftası özellikle senin adına epey sürprizli.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna giriş yapıyor, 26 Ağustos’a kadar da burada kalacak, bu da demek oluyor ki neredeyse ay boyunca zihnin, düşüncelerin, aklın ilişkilerinde :) Bu sana yeni bir ilişki getirebilir, bir tanışma getirebilir, var olan ilişkinle ilgili belki daha ciddiye dönük konuşmalar yaptırabilir. Zaten ayın sonunda burada bir sürpriz gelişme de seni bekliyor olacak sevgili Balık ve yükselen Balık :) Aynı zamanda bu seni belki bir ortaklığa da götürebilir, bir ortakla beraber çalışmaya başladığın bir işe de girişebilirsin.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna giriş yapıyor, Güneş de 23 Ağustos’a kadar burada, bu da demek oluyor ki iş, meslek, çalışma ortamı konularında oldukça güzel, keyifli, sana mutluluk verecek bazı gelişmeler gerçekleşebilir. Bu iş değiştirme olabilir, var olan işinde maddi olarak rahatlama, terfi, prim gibi bir gelir getirebilir, seni daha popüler ve görünür yapabilir, oldukça tatlı bir evre senin için. Hatta klasik yöneticin Jüpiter, buradaki Venüs’e 18 – 20 Ağustos arasında çok güzel bir açı da yapacak, bu tarihler senin için iş, meslek konularında çok keyifli haberler ve gelişmeler getirebilir. 

Bu ayın dolunayı Kova burcunda sevgili Balık ve yükselen Balık, üstelik de Satürn etkili bir dolunay bu ve senin 12. Evin olan bilinçaltını aydınlatacak. Şimdi burada gerçekleşen bir dolunayı kontrol etmek biraz zordur, belki senden saklanan bir sırrı öğrenebilirsin, belki kaçtığın, yüzleşmek istemediğin bazı konular yüzeye çıkabilir ki sen sorumluluğunu al ve çöz diye. Bu da bilinçaltını, zihnini biraz hareketlendirebilir, sıkıştırabilir, huzursuz edebilir, ama geçici öyle düşün. Bu dolunayın sana asıl söylediği aslında kaçtığın şeylerin sorumluluğunu alman biraz, bu kendinle ilgili veya sosyal çevrenle ilgili, belki gelecek planlarınla ilgili atmadığın adımları da işaret ediyor. İstediği şey kaçmak yerine yüzleşmek, evet bir tık zorlu geçebilir ama sonucunda da seni çok rahatlatacak bir süreç bu. Bir de sağlıkla ilgili de işareti var, ihmal etmemen, kontrollerine gitmen de önemli bu evrede.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna geçiyor ve yılı artık burada tamamlıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, zira burada Retro da yapacak, bu durumda artık yılın sonuna kadar enerjin, motivasyonun, mücadelen, cesaretin aile, ev, yuva, yaşam alanı, mülklerin, taşınma durumların üzerinde. Belki taşınabilirsin, belki bir mülk edinebilirsin, belki yer değiştirebilirsin, ailenin veya yaşam alanını paylaştığın herkesi ilgilendiren bir mücadele, bir enerji görünüyor senin adına. Amacın biraz da yaşam alanını düzenlemek aslında. Buradaki Mars biraz fevri de aynı zamanda, o nedenle gündeme gelen konularda çok da böyle dürtüsel davranmamaya, gerilim vermeden çözüme gitmeye dikkat et olur mu sevgili Balık ve özellikle yükselen Balık.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna giriyor, seni ayın başından beri zaten Merkür bu temalara yani ilişkiler, evlilik, ortaklıklar gibi konulara hazırlıyor olacak, üzerine Güneş’in de buraya gelmesi, bir de 27 Ağustos’ta yine burada gerçekleştireceği Başak Yeni Ayı ile sana müthiş yeni başlangıçlar vadediyor sevgili Balık ve yükselen Balık :) Yepyeni bir ilişki, var olan ilişkinin bir sonraki aşamaya geçmesi, bir başlangıç bir adım getirebilir sana bu Başak Yeni Ayı :) Aynı zamanda burası biriyle ortak bir işe girmeyi de anlatır, belki de yeni bir kariyer bekliyor seni, keyifli güzel bir dönem bu.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, Kova Dolunay’ının seni biraz sıkıştıran enerjisini saymazsak keyifli, güzel, romantik ve şanslı bir ay diyebiliriz senin için. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
172
80
22
19
17
15
10
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
verita

Asc ikizler, bu ayı sevdim genel olarak.

k4dir

Para kaynaklarında yepyeni fırsatlar var Aslan! Hadi bakalım kıralım şeytanın bacağını 😁

victor shole

Yıllardır bunlara bel bağlaya bağlaya bir hal olduk zaten amk. Bi bok kıramayız biz. :D

Enver Uçar

Tarihler ve olaylar çok fazla uyuşuyor başak burcu için. Harbi bu kadar fazla ortusme olduğuna ilk defa tanık oluyorum