Görüş Bildir
Haberler
Ölümlerinin Ardından İnsanların Şüphelenip Komplo Teorisi Ürettiği Ünlü İsimler ve Arkasındaki Olaylar

Ölümlerinin Ardından İnsanların Şüphelenip Komplo Teorisi Ürettiği Ünlü İsimler ve Arkasındaki Olaylar

Arzu Semender
14.10.2021 - 12:41 Son Güncelleme: 14.10.2021 - 18:22

Ünlü isimlerin ölümü, sıradan kişilere göre daha çok ses getirir bilirsiniz. Bizde Ahmet Kaya, Burhan Kuzu, Muhsin Yazıcıoğlu gibi isimlerin ölümü her zaman ardından komplo teorilerini de getirdi. Peki daha kimler için bu şüpheler oluştu? Gelin onlara birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burhan Kuzu

1. Burhan Kuzu

İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ile kurduğu karanlık ilişkiler sebebiyle öldürüldüğü çoğu kişi tarafından kulaktan kulağa dolaşıyor. Zira her nedense Burhan Kuzu'nun koronavirüs sebebiyle öldüğüne inanmayan kişilerin sayısı hiç de az değil.

2. Michael Jackson

2. Michael Jackson

Doktorunun, verdikten sonra oldukça dikkatli olması gereken sakinleştirici sonrası 20 dakika telefon görüşmesi yaptığı ve ortadan kaybolduğu söyleniyor. Yani kasıt olmasa bile ihmal olduğu apaçık ama bu masum gibi görünen unutkanlığın özellikle yapıldığı da ihtimaller arasında. Zaten olay bu yüzden mahkemeye taşındı.

3. Turgut Özal

3. Turgut Özal

Özellikle Semra Özal tarafından gündemde tutulan bu vefatla ilgili dava uzun süre devam etti. 2014 yılında ise davada tek sanık olan Tuğgeneral Levent Ersöz beraat etti ve dava kapandı.

4. Muhsin Yazıcıoğlu

4. Muhsin Yazıcıoğlu

2009'daki seçimden hemen önce, partisinin ilk defa kiraladığı helikopterin düşmesi sonucu vefat etti. HelikopterKahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesindeki mitingin ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken 25 Mart 2009'da Göksun ilçesi kırsalına düştü. Yazıcıoğlu'nun ölümü, bir kesim tarafından 'suikast' olarak anılıyor.

5. Defne Joy Foster

5. Defne Joy Foster

2011 yılında Kerem Altan'ın evinde, solunum yetmezliği sebebiyle ölü bulundu. Onun da ölümüyle ilgili birçok iddia ortaya atıldı, hatta FETÖ'ye olan tepkisi yüzünden bu terör örgütü tarafından suikaste uğramış olabileceği de iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Recep Yazıcıoğlu

6. Recep Yazıcıoğlu

Türkiye'nin en genç valisi olan Recep Yazıcıoğlu, Erzincan'a yaptığı müthiş hizmetlerden sonra Denizli'ye atanmıştı. Odasının girişinde 'kapıyı çalmadan girin' gibi bürokrasi karşıtı yazılar bulunan Vali, halkın yanında dürüst ve adil bir adam olarak biliniyordu. Bu yüzden hayatını kaybettiği trafik kazası her zaman şüpheli bir ölüm sebebi oldu.

7. Prenses Diana

7. Prenses Diana

Onun hikayesini bilmeyen yok. Saray için fazla özgür ve fazla insandı. Charles ile yaptığı mutsuz evliliği ne kadar istese de bitirmesine izin verilmedi. Sevgilisi Dodi El Fayed ile birlikte aynı araçtayken paparazziler tarafından sıkıştırılıp kaza yaptıkları öne sürüldü. Herkes bu olayın bir kaza değil cinayet olduğu konusunda hemfikir olsa da konu böyle kapandı.

8. Adnan Kahveci

8. Adnan Kahveci

Turgut Özal'ın bir numaralı adamı, temiz ve dürüst bir siyasetçi olarak tanınıyordu. Hatta geleceğin başbakanı olacağına birçok kişi hemfikirdi. Dürüstlüğü her ne kadar birçok kişi tarafından takdir edilse de, bazıları için tehlike olacağı düşünüldüğü için öldürüldüğü iddia ediliyor. Adnan Kahveci, 1993 yılında kendi kullandığı arabayla meydana gelen trafik kazasında eşi ve kızıyla birlikte Bolu'da öldü.

9. Kurt Cobain

9. Kurt Cobain

Efsane solistin uyuşturucu aldıktan sonra av tüfeğiyle intihar ettiği kayıtlara geçti. Ancak çoğu kişi bu ölümün Kurt'ün eşi Courtney Love tarafından organize edildiğini düşünüyor. Öyle ki, hayranlarının titizlikle çıkarttığı deliller var.

10. Ahmet Kaya

10. Ahmet Kaya

2000 yılında Paris'te geçirdiği kalp krizi sonucu öldü ünlü şarkıcı. Eşine göre bu kalp krizine sebep olan şey ise kahır. Ölümünden sonra cenazesi sevenleri tarafından görülen Kaya, bir grup komplo teorisyenine göre kalp krizinden ölmedi, öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Marilyn Monroe

11. Marilyn Monroe

36 yaşındayken ilaçla intihar ettiği kayıtlara geçti ünlü yıldızın. Ancak eski bir polis memuru Los Angeles polis arşivinde yaptığı araştırmada, 1960’ların efsane oyuncu Monroe’nun, kardeş Kennedy tarafından öldürüldüğüne dair bilgilere ulaştığını iddia ediyor. Çünkü J.F. Kennedy ile Monroe'nun arasında filmlere konu olacak bir aşk vardı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
9
7
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın