Görüş Bildir
Haberler
O Fotoğraf Gündem Olmuştu: Mekan Yetkilisinden 'Seccade' Açıklaması Geldi

etiket O Fotoğraf Gündem Olmuştu: Mekan Yetkilisinden 'Seccade' Açıklaması Geldi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir iftar sonrasında fotoğraf çektirirken seccadeye basması gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu seccadeyi fark etmediğini açıklayıp üzgün olduğunu belirtirken, vatandaşlar seccadenin neden orada durduğunu merak etmişti. Mekanın yetkilisi olayla ilgili ilk kez konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İktidar medyası, olay üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

İktidar medyası, olay üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birikte katıldığı bir iftar programı sonrası çektirdiği fotoğraf gündem olmuştu. İktidar medyası görüntüler üzerinden Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu. 

Yaşananlar sonrası Kılıçdaroğlu “Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı, salon kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o karenin üzerinden operasyon yapıyorlar. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

'Birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir'

'Birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seccade görüntüsü üzerinden Kılıçdaroğlu'na şu ifadelerle yüklendi:

'Birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir. Bunlar Pensilvanya'dan alıyor talimatı. Yapabilirler. Bunlara en güzel cevabı aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir.'

Sosyal medyada seccadelerin neden orada durduğu tartışmalara neden olmuştu. Mekanın yetkili isminden konuyla ilgili açıklama geldi.

Sosyal medyada seccadelerin neden orada durduğu tartışmalara neden olmuştu. Mekanın yetkili isminden konuyla ilgili açıklama geldi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

TELE1'in haberine göre, o mekanın yetkili isminden ilk kez açıklama geldi.

Güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmak istemeyen kişi, 'O seccade namaz kılındıktan sonra orada unutuldu' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
36
26
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pepe le pew

seccadenin kutsal olmadığını bir Müslümanın bilmesi lazım

Blau und Marchen

Malesef günlerdir gündemi meşgul eden bu Seccade saçmalığını konuşanlar içinde, seccadenin kutsal olmadığını bilen bir kaç kişi var. İnanılması zor gerçekten... Devamını Gör

Burak Arslan

İplikten dokunmuş seccadeye basılırken değerleri incinen Müslüman kardeşlerim; Allah'ın ayetlerinden oluşan Kur'an'ın değerleri ve haramlarının üstünde tepin... Devamını Gör

Görünmez

Müslümanlıktan hassasiyeti olsa,elinde seccade sırıta sırıta üzerine bastılar diyerek seçim kampanyası yapmazlar.Süslümanlar

Adige Shapsug

O seccadeyi orada unutmamaları lazımdı