Görüş Bildir
Haberler
Nurgül Yeşilçay'dan Tom Cruise Gibiyim Açıklaması Şaşırttı! Nurgül Yeşilçay Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Nurgül Yeşilçay'dan Tom Cruise Gibiyim Açıklaması Şaşırttı! Nurgül Yeşilçay Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Afra Saracoğlu ile başrollerini paylaştığı bir oyunla tiyatro sahnesinde boy gösteriyor. Yakın zamanda Kim Bu Aile filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay, filmin dövüş sahneleri için özel olarak hazırlandığını dile getirdi. Tom Cruise gibiyim diyen güzel oyuncunun hayatı da merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, başrolünü Cengiz Bozkurt'la paylaştığı 'Kim Bu Aile' filmi için seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Filme özel olarak hazırlandıklarını söyleyen oyuncu, aldığı derslerle ilgili konuştu. Ünlü oyuncunun bu davranışı ve filmdeki performansı da oldukça merak ediliyor. Peki Nurgül Yeşilçay kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte yanıtı...

Nurgül Yeşilçay'dan Tom Cruise Gibiyim Açıklaması

Nurgül Yeşilçay'dan Tom Cruise Gibiyim Açıklaması

Nurgül Yeşilçay, Kore'den gelen eğitmenle özel dersler aldıklarını söyledi. Yeşilçay, 'Özel dövüş dersleri aldım. Günde 5 saat çalışıyorduk. Şu anda bir aksiyon oyuncusu Tom Cruise gibiyim.' dedi.

Nurgül Yeşilçay Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Nurgül Yeşilçay Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki 'Gülsüm' rolü ile tanındı. 2002 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Asmalı Konak dizisinde 'Bahar Karadağ' rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat'ta Özcan Deniz'le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki 'Kostak Emine' rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay'ın Aldığı Ödüller

Nurgül Yeşilçay'ın Aldığı Ödüller
  • 2007'de Barış Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı Adem'in Trenleri filmindeki Hacer rolüyle 13. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 

  • Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı

  • Nisan, 2008'de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde Semih Kaplanoğlu'nun jüri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jürisinde yer aldı ve aynı yıl 26 Mayıs 2008'de tarihinde çekimlerine başlanan Erden Kıral'ın Vicdan adlı filminde Aydanur karakteri ile 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın