Görüş Bildir
Haberler
Netflix Türkiye’de Şubat Ayında Yayınlanacak Olan 29 Yeni Dizi, Belgesel ve Film

Netflix Türkiye’de Şubat Ayında Yayınlanacak Olan 29 Yeni Dizi, Belgesel ve Film

theolonius
30.01.2020 - 15:54

Şubat ayında da Netflix'te harika dizi, film ve belgesellere doyacağız gibi görünüyor! 😍

Kaynaklar: beyazperdeshiftdeletewebtekno

İçeriğin Devamı Aşağıda

29. Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi / 2008 / 1 Şubat

29. Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi / 2008 / 1 Şubat

Katrina Kasırgası’nın New Orleans’ı vurduğu gün ölüm döşeğindeki Daisy Williams hastane odasındaki yatağındadır. Yanında kızı Caroline vardır. Daisy, kızından ömürlük dostu Benjamin Button’ın günlüğünü yüksek sesle okumasını ister. Benjamin’in sıra dışı bir yaşam öyküsü vardır. Birinci Dünya Savaşı sırasında saatçilik yapan bir adam oğlunu savaşta kaybeder. Kör olan saatçi, tren istasyonu için imal ettiği bir saatin geriye doğru işlemesini sağlar. Hayalindeki şey, bu yolla gidenlerin bir ihtimal geri dönmelerini sağlamaktır. Ancak saat mucize yaratır. Savaşın sona erdiği gün dünyaya gelen Benjamin Button, hayatını tersten yaşamaya başlar. O seksenlerinde biri olarak doğar ve yıllar geçtikçe bebekliğine kadar uzanır ömrü. O noktada da son bulacaktır. Aşk zamanı her şey bir süre karmaşıklaşır ama yine de iki sevgilinin de yürüyeceği yol uzundur.

28. Çılgınlar Gibi / 2011 / 1 Şubat

28. Çılgınlar Gibi  / 2011 / 1 Şubat

Aslen İngiltereli bir üniversite öğrencisi olan Anna, eğitim için geldiği Amerika'da kendisi gibi öğrenci olan Jacob'a aşık olur. Aşklarını doyasıya yaşarken, Anna'nın Amerika'da kalacağı yasal süreci aşarlar ve Anna vizesi dolan bir kaçak olarak sınır dışı edilir.

Birbirlerini çılgıncasına seven çifti ülkelerin sınırları ya da kuralları ayıramayacaktır. Aşklarını uzak mesafeden sürdürmeyen çalışan Anna ve Jacob, birbirlerini 'deli gibi' özler, ister ve sever...

27. Felekten Bir Gece 3 / 2013 / 1 Şubat

27. Felekten Bir Gece 3 / 2013 / 1 Şubat

Kurt sürüsünün Bangkok'u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Phil, Stu ve Doug evlerinde kendi hallerinde, dertsiz ve 'olaysız' biçimde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir. Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir.

Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir hayat demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi  3 dostunun omuzundadır! 

26. İhtiyarlara Yer Yok / 2007 / 1 Şubat

26. İhtiyarlara Yer Yok / 2007 / 1 Şubat

İhtiyarlara Yer Yok, Coen kardeşler yapımıdır ve dört Oscar kazanmalarını sağlamıştır. Bir başyapıt olarak kabul görmektedir. Llewelyn Moss, bir olay yerinde bulduğu çantayı alır ve başını hiç ummadığı bir belaya sokar. Artık peşinde bir kiralık katil vardır. Moss bir Vietnam gazisidir ve bir şekilde uyuşturucu olaylarının ortasında soruna dönüşen bir meseleye karışır. Peşindeki katil Anton Chigurh planı konusunda kararlıdır çünkü işini yarım bıramak niyetinde değildir. İşin için çok sayıda masum insanın ve suçluların da karışacağı soluk soluğa bir takip başlayacaktır.

25. Yalanlar Üstüne / 2008 / 1 Şubat

25. Yalanlar Üstüne  / 2008 / 1 Şubat

Köktendinci terörist örgüt El Kaide’nin yöneticilerinden bir ismi bulma görevi, Irak’ta deneyimli eski bir gazeteci olan Roger’a verilir. CIA ile işbirliği yapan Roger, ajan-gazetecilik konusunda deneyimsizdir ve alışık olmadığı vahşi bir dünya ile tanışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Hayalet Sürücü / 2007 / 1 Şubat

24. Hayalet Sürücü / 2007 / 1 Şubat

Johnny Blaze hayatını motorsikleti sayesinde kazanmaktadır. Motorsikletiyle yaptığı akıl almaz gösteriler sayesinde bu extrem spora meraklı binlerce insanın saygısını ve sevgisini kazanmaktadır. Ancak bu parıltılı hayatın altını kazıyınca ortada büyük bir trajedi olduğu görülecektir. Johnny Blaze, yıllar önce sevdiği kadını kurtarmak için şeytanla bir anlaşma yapmıştır. Bu anlaşmaya göre Johnny geceleri şeytanın emrinde çalışan bir 'hayalet' olmak zorundadır.

23. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 / 2014 / 1 Şubat

23. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 / 2014 / 1 Şubat

Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Yükselen bu isyan dalgasının içerisinde yer alamamasının nedenlerinden en önemlisi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır.

22. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 / 2015 / 1 Şubat

22. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 / 2015 / 1 Şubat

Katniss Everdeen, Panem halkıyla tam donanımlı hazırlandıkları savaş içerisindeyken Başkan Snow ile karşı karşıya gelir. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katniss’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarını tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılırlar. Atıldıkları bu tehlikeli görevin amacı Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Başkan Snow’un aklındaki tek şey Katniss’i yok etmekten başka bir şey değildir. Düşmanlar, tehlikeli tuzaklar ve hayatındaki tercihler, bu mücadelede hiçbir zaman olmadığı kadar zorlu olacaktır. Bu zamana kadar hayatta kalma savaşı veren Katniss, artık geleceğe yön verebileceğini fark eder.

21. Cagaster of an Insect Cage / 1. Sezon / 6 Şubat

21. Cagaster of an Insect Cage / 1. Sezon / 6 Şubat

Post-apokaliptik bir dünyada geçip insanları devasa böceklere dönüştüren Cagaster adlı salgından sonra yaşananları anlatacak Cagaster of an Insect Cage, 6 Şubat'ta yayında.

20. Who Killed Malcolm X? / 1. Sezon / 7 Şubat

20. Who Killed Malcolm X? / 1. Sezon / 7 Şubat

Netflix, orijinal dizi ve filmleriyle olduğu kadar belgeselleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor. 'Who Killed Malcolm X?'te ise tarihin en güçlü siyahi isimlerinden bir tanesi olan Malcolm X suikastının nasıl gerçekleştiğini keşfetmeye çalışacağız. Onlarca yıllık çabalar ve adalet arayışı, gerçekten de işe yarar mı dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Locke & Key / Yeni Dizi / 7 Şubat

19. Locke & Key /  Yeni Dizi / 7 Şubat

Locke & Key, aslında çok uzun zamandır hayatımızda olan bir çizgi roman. Netflix ekibi, 2008 yılında yayınlanan bu popüler çizgi romanın dizi versiyonunu hazırladı ve bu dizi, önümüzdeki günlerde Netflix kullanıcıları ile buluşacak. Dizide, babaları öldürülen üç kardeşin hikayesine konuk olacağız. Kardeşler, taşındıkları evde pek çok anahtarla karşılaşacaklar ve bu anahtarların her biri, bir gerçekliği değiştirme yeteneğine sahip olacak.

18. Horse Girl / 7 Şubat

18. Horse Girl / 7 Şubat

Rüyalar, pek çoğumuz için önemli olabilir ancak gördüğümüz rüyaların gerçek yaşantımızda karşımıza çıkması, hayli ürkütücü bir durum. Horse Girl, gördüğü rüyalar her geçen gün biraz daha bilinçli bir hale gelen bir kızın hikayesini anlatıyor. Atlara ve doğaüstü güçlere meraklı olan bu sıra dışı kızın başına gelenleri, 7 Şubat itibarıyla izleyebileceğiz.

17. Van Helsing / 4. Sezon / 8 Şubat

17. Van Helsing / 4. Sezon / 8 Şubat

2016 yılında Netflix kullanıcılarıyla buluşan Van Helsing, pek çok kullanıcıdan tam not almayı başardı. Korku, gerilim türünde bir dizi olarak karşımıza çıkan Van Helsing dizisinde Vanessa Helsing isimli bir kadının hikayesine eşlik ediyoruz. Her şeyin bir rüya olarak başladığı ve sonrasında bu rüyadaki her şeyin gerçekleşmeye başladığını gören Helsing, dünyanın kurtarılması için elinden geleni yapmaya dördüncü sezonda da devam edecek.

16. Rode to Roma / 11 Şubat

16. Rode to Roma / 11 Şubat

Road to Roma, 2018 yılında yayınlanan ve Oscar ödülü alan Roma isimli filmin nasıl çekildiğini anlatıyor. Eğer sizler de herhangi bir proje için kendinizde ilham arıyorsanız, Road to Roma'yı izleyerek Oscar ödülü alan bir filmin arka planında neler olduğunu görebilirsiniz. 

15. To All The Boys: P.S. I Still Love You/ 12 Şubat

15. To All The Boys: P.S. I Still Love You/ 12 Şubat

Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin devamı niteliğinde olan Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hala Seviyorum, güzel gitmeye başlayan bir ilişkinin bir anda nasıl alt üst olacağını gözler önüne serecek. Lara Jean'in yazdığı aşk mektuplarından bir tanesinin sahibinin ortaya çıkması, Lara Jean ve Peter aşkını nasıl etkileyecek dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Dragon Quest Your Story / 13 Şubat

14. Dragon Quest Your Story / 13 Şubat

Babasının izinden giden Luca, annesini hain Ladja’dan kurtarmaya çalışır. Bunun için tek umudu, Zenith kılıcını kullanan ilahi kahramanı bulmaktır.

13. Narcos: Mexico / 2. Sezon / 13 Şubat

13. Narcos: Mexico / 2. Sezon / 13 Şubat

Narcos dizisi, yayınlandığı ilk günden beri Netflix platformunun en popüler dizileri arasında yer almayı başardı. Aksiyon, uyuşturucu ve mücadelenin kol gezdiği dizi, hala fazlasıyla popüler ve Netflix kullanıcıları bir solukta bitirdikleri Narcos: Mexico'nun ilk sezonunun ardındaki bekleyiş nihayet sona erdi. Dizinin ikinci sezonunda Felix, örgüt içerisindeki sorunlarla başa çıkmaya çalışırken, ABD'ye karşı göğüs germeye de devam edecek.

12. Love is Blind / 1. Sezon / 13 Şubat

12. Love is Blind / 1. Sezon / 13 Şubat

Bu romantik dizi, aşka olan bakışınızı biraz değiştirebilir. Çünkü bu dizide bir grup bekar insan, birbirinin yüzünü hiç görmeden birbirlerine aşık olmaya çalışıyor. Dış görünüşle duyguların kıyasıya kapışacağı dizide, hangisinin kazanacağını ise ancak izledikten sonra öğrenebileceğiz.

11. Shaun the Sheep: Farmageddon / 14 Şubat

11. Shaun the Sheep: Farmageddon / 14 Şubat

“Wallace ve Gromit”in yapımcılarının imzasını taşıyan bu yeni macerada Shaun ve sürü, Dünya’ya zorunlu iniş yapan sevimli bir uzaylıya yardım ediyor.

10. Las chicas del cable / Final sezonu 1. kısım / 14 Şubat

10. Las chicas del cable / Final sezonu 1. kısım / 14 Şubat

İlk bölümü 2017 yılında yayınlanan bu İspanyol dizide, 1920'li yıllara gidiyoruz. Bir grup kadının hikayesinin anlatıldığı bu dizide bir yandan aşk, modern ofis yaşamı ve arkadaşlık varken diğer yandan da büyük bir iletişim devrimi yaşanacaktır. İşte bu zorlu süreç, Las Chicas Del Cable dizisinde büyük bir sürükleyicikle anlatılıyor. 2017'nin en iyi internet dizisi olmayı da başaran Las Chicas Del Cable, 14 Şubat'ta Netflix kullanıcılarıyla buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Benden Bu Kadar / 1997 / 15 Şubat

9. Benden Bu Kadar / 1997 / 15 Şubat

Melvin Udall oldukça zor bir insandır. Obsesif kompulsif ve başarılı bir yazar olan Udall, sahip olduğu korkular sebebiyle sokak kapısını dört kez kapamakta, Yahudilerden ve siyahîlerden nefret etmekte ve tüm bu ayrımcı özelliklerini hiçbir şekilde gizlememektedir. Eşcinsel bir komşusu olan Simon’un da hayatını sürdürdüğü Greenwich Village’da yaşamaktadır. Bir gün Simon saldırıya uğrayıp hastaneye kaldırılır. Ona yardım etmek zorunda kalacak olan Melvin’in hayatı bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır.

8. Göl Kıyısından Masallar: Willy ve Gölün Koruyucuları / 15 Şubat

8. Göl Kıyısından Masallar: Willy ve Gölün Koruyucuları / 15 Şubat

Kış yaklaşırken ortak bir tehdit gölde yaşayanları korkutmaktadır. Bu sırada Willy koruyucu olmak için eline geçen fırsatı kullanmaya çalışır.

7. Altered Carbon / 2. Sezon / 17 Şubat

7. Altered Carbon / 2. Sezon / 17 Şubat

Netflix'in dikkat çeken bir konuya sahip olan Altered Carbon dizisi, ilk sezonuyla büyük ses getirmişti. Şubat ayında kullanıcılar, büyük bir heyecanla bekledikleri bu dizinin ikinci sezonuyla tanışma imkanı bulmuş olacaklar. 250 yıl boyunca buzun içerisinde kalan, ardından da yeni bir vücutla uyanan bir mahkumun hikayesine konu olacağımız bu dizi, pek çok Netflix kullanıcısını şimdiden heyecanlandırıyor.

6. The Chef Show / 3.Sezon / 19 Şubat

6. The Chef Show / 3.Sezon / 19 Şubat

The Chef Show'un hem ilk hem de ikinci sezonu Netflix abonelerinden tam not almayı başardı. Projenin beğenildiğini göz ardı etmeyen platform, şimdi de ödüllü şef Roy Choi ve Jon Favreau'yu bir araya getiriyor.

5. Better Call Saul / 5. Sezon / 24 Şubat

5. Better Call Saul / 5. Sezon / 24 Şubat

6. sezonuna giren bu eğlenceli ve samimi dizide Jane Fonda ve Lily Tomlin, hayatlarını baştan yaratan iki kadını canlandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. The Expanding Universe of Ashley Garcia / 1. Kısım / 24 Şubat

4. The Expanding Universe of Ashley Garcia / 1. Kısım / 24 Şubat

Robot mühendisi olan genç kız, NASA için çalışmak üzere ülkenin diğer ucuna taşınır ve eski bir sporcu olan eğlence sever akrabasıyla yaşamaya başlar.

3. Formula 1: Drive to Survive / 2. Sezon / 28 Şubat

3. Formula 1: Drive to Survive / 2. Sezon / 28 Şubat

Dünyanın en çok takip edilen spor dallarından bir tanesi Formula 1. Çoğu zaman sadece yarışlarını izlediğimiz ya da oyununu oynadığımız Formula 1'in iç yüzünde olayların nasıl gerçekleştiğini hiç merak ettiniz mi? İşte bu dizi, Formula 1 ekiplerinin neler yaşadığını gözler önüne seriyor. Birinci sezonuyla büyük ses getiren dizinin ikinci sezonu, şubat ayı sonunda Netflix kullanıcıları ile buluşacak.

2. Celal ile Ceren / 2013 / 28 Şubat

2. Celal ile Ceren / 2013 / 28 Şubat

30'lu yaşlarını süren Celal, Karaköy'de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren'i terk eder!

Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır....

1. All the Bright Places / 28 Şubat

1. All the Bright Places / 28 Şubat

Duygusal yaralar, pek çoğumuz için üstesinden gelmesi zor olan bir durum olabilir. Ancak özellikle de kanayan bir yaranız varsa, belki de en iyi çözüm sizin gibi yaralara sahip olan bir insana sığınmaktır. İşte bu durum, Hayatın Kıyısında isimli bir romanda yıllar önce anlatılmıştı. Şimdiyse bu roman, Netflix abonelerinin karşısına yaklaşık 2 saatlik bir film olarak çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
35
12
8
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iskeser

Filmlerin 7 - 14 yıl öncesine ait olması dışında sorun yok :)

Gizem Yenikler

29. Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi / 2008 / 1 Şubat güzelmiş.

Kahve Tutkunu

Belgeselleri çok seviyorum. Netflix, youtube gibi pek çok platformda belgesel seçeneği olduğu için elimden geldiğince bunları değerlendiriyorum. Geçenlerde k... Devamını Gör