Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te Yer Alan ve Sizi Dertlerinizden Uzaklaştırıp 2 Saat İçin de Olsa İyi Hissettirecek Filmler

Netflix'te Yer Alan ve Sizi Dertlerinizden Uzaklaştırıp 2 Saat İçin de Olsa İyi Hissettirecek Filmler

R.G.
19.08.2021 - 10:50

Bazen hayatın monotonluğundan, bitmek bilmeyen sorunlardan tatlı bir filmin gölgesine kaçmak istiyoruz. Çoğu zaman o filmi ararken daha büyük buhranlar geçirebiliyoruz. Buna bir son vermek için size derdinizi unutturacak, birkaç saatliğine de olsa çok daha iyi hissettirip ruhunuzu dinlendirecek filmleri araştırdık. 

İşte, Netflix'te bulabileceğiniz ve yüzünüzde tatlı bir gülümsemeyle izleyeceğiniz 8 film...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 13 Going on 30 / Keşke Otuz Olsam (2004) - IMDb: 6.2

1. 13 Going on 30 / Keşke Otuz Olsam (2004) - IMDb: 6.2

Hiç gerçekten çok istediğiniz bir dileğiniz oldu mu? Ne dilediğinize dikkat edin; çünkü gerçek olabilir. Filmde 13 yaşına yeni giren Jenna, doğum günü partisinde oynadıkları oyunla beraber alay konusu olur. En yakın arkadaşı Matt'i de yanında istemez. Hoşlandığı erkeğe rezil olduğunu düşünen Jenna, sadece saklanmak ister ve orada çocuk olmayı bırakıp 30 yaşında olmayı diler. Uyandığında kendini bilmediği bir evde bulur ve aynaya baktığında 30 yaşında olduğunu görür. 2004 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Gary Winick yapıyor. Filmin başrollerinde ise Jennifer Garner ve Mark Ruffalo yer alıyor.

2. Just Go with It / Hayatım Yalan (2011)- IMDb: 6.4

2. Just Go with It / Hayatım Yalan (2011)- IMDb: 6.4

2011 yapımı filmde yalanlar söyleyerek ilişkiler yaşayan plastik cerrahı Danny, bir gün genç bir öğretmenle tanışır. Onunla bir ciddi bir ilişki yaşamak isterken yalanlarından bir tanesi buna engel olur. Bu yalanının üstünü örtmek isteyen Danny, asistanından bir istekte bulunur. Danny ve asistanı boşanmak üzere olan evli bir çift rolü oynamaya başlar. Birbiri ardına söylenen yalanlarla işler daha karmaşık bir hal alır. Yönetmen koltuğunda Dennis Dugan'ın oturduğu romantik komedinin oyuncu kadrosunda Adam Sandler, Jennifer Aniston ve Brooklyn Decker gibi isimler bulunuyor.

3. The Invention of Lying / Yalanın İcadı (2009)- IMDb: 6.4

3. The Invention of Lying / Yalanın İcadı (2009)- IMDb: 6.4

Hiç yalanın olmadığı bir dünya düşünün. Daha önce hiç kimsenin yalan söylemediği bir dünya. Film, böyle bir evrende geçiyor. Sıkıcı bir hayat yaşayan ve işinde başarısız olan Mark, işinden kovulur. Aşk hayatı da iyi gitmeyen Mark, bir gün kirasını ödemek için bankadan para çekmeye gider. Bu sırada eline bir fırsat geçer ve yalan söyleyerek kimsenin daha önce yapmadığı bir şeyi yapar. Bu şekilde yalanı keşfeden Mark hayatını düzeltmeye çalışırken işler düşündüğü gibi gitmemeye başlar. Film 2009 yılında gösterime girdi. Ricky Gervais ve Matthew Robinson tarafından yazılıp yönetilen filmin oyuncuları arasında Ricky Gervais, Jennifer Garner ve Jonah Hill gibi isimler bulunuyor.

4. Hitch / Aşk Doktoru (2005)- IMDb: 6.6

4. Hitch / Aşk Doktoru (2005)- IMDb: 6.6

Bir aşk doktoru olan ve işinde harikalar yaratan Alex Hitchens, erkeklere kadınlarla nasıl konuşabilecekleri konusunda taktikler verir. Sara ise bir gazetenin dedikodu sayfasında köşe yazıları yazar. Alex ve Sara bir şekilde tanışır ve bir ilişki yaşamaya başlarlar. Alex asıl mesleğini gizli tutarken Sara etrafta dönen aşk doktoru dedikodularının peşinden gider, Alex'in müşterilerinden birini bulur ve olaylar gelişir. 2005 yapımı filmin başrollerinde Will Smith ve Eva Mendes var. Yönetmenliğini ise Andy Tennant yapıyor. İzlerken sizi sıkmayacak, eğlenceli bir romantik komedi arıyorsanız Aşk Doktoru'nu kaçırmayın.

5. The Intern / Stajyer (2015)- IMDb: 7.1

5. The Intern / Stajyer (2015)- IMDb: 7.1

Başarılı bir şirket, yeni bir stajyer programı başlatır. 70 yaşında emekli bir adam olan Ben, eşini kaybettikten sonra içine düştüğü yalnızlıktan kurtulmak ister ve bu stajyerlik işine başvurur. İşe kabul edilen Ben, şirketin sahibi Jules Ostin ile çalışmaya başlar. Zamanla Ben ve Jules arasındaki iş ilişkisi, büyük bir dostluğa dönüşür. 2015'te vizyona giren The Intern, izlediğiniz süre boyunca sizi gülümsetmeyi başarıyor. Usta oyuncu Robert De Niro ve Anne Hathaway'in başrolleri paylaştığı filmin yönetmeni ise Nancy Meyers.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Notting Hill / Aşk Engel Tanımaz (1999) - IMDb: 7.1

6. Notting Hill / Aşk Engel Tanımaz (1999) - IMDb: 7.1

İngiltere'nin Notting Hill adında küçük bir semtinde yaşayan, eşinden boşanmış William Thacker; ilginç bir ev arkadaşıyla bekar hayatı yaşar. Bir gün dünyaca ünlü film yıldızı Anna Scott, William'ın işlettiği kitabevine gelir. Bu sayede tanışan ikili konuşmaya başlar ve yakınlaşırlar. William'ın sakin hayatı o günden sonra değişir. Ancak ünlü bir film yıldızıyla ilişki yaşamak, oldukça karmaşık olabilir. 1999 yılında vizyona giren Notting Hill en başarılı romantik komedilerden bir tanesi. Julia Roberts ve Hugh Grant'ın başrolünde olduğu filmin yönetmenliğini Roger Michell yapıyor. Notting Hill; izledikçe içinizi ısıtacak, harika bir film.

7. Crazy, Stupid, Love. / Çılgın Aptal Aşk (2011) - IMDb: 7.4

7. Crazy, Stupid, Love. / Çılgın Aptal Aşk (2011) - IMDb: 7.4

Güzel karısı ve çocuklarıyla sıradan bir hayata sahip olan 40'lı yaşlarındaki Cal Weaver, bir akşam karısının ondan boşanmak istediğini öğrenmesiyle sarsılır. Bunun üstüne bir de aldatıldığını öğrenen Cal'ın hayatı iyice karmaşık bir hal alır. Zamanını bir barda geçirmeye başlayan Cal'ın hayatı, orada Jacob adında genç bir adamla tanışmasıyla değişir. Jacob, bekar bir hayat yaşamayı bilmeyen Cal'a yardım etmeye karar verir. Cal, bir yandan çocuklarıyla ilgilenmeye çalışırken bir yandan da yeni hayatına alışmaya çalışır. Yönetmenliğini John Requa ve Glenn Ficarra ikilisinin yaptığı, 2011 yapımı romantik komedi; izleyenlerin yüzlerinde bir tebessüm bırakıyor. Oyuncu kadrosu kalabalık olan filmde Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei ve Kevin Bacon gibi oldukça ünlü isimler var.

8. The Intouchables / Can Dostum (2011) - IMDb: 8.5

8. The Intouchables / Can Dostum (2011) - IMDb: 8.5

Zengin iş adamı Philippe, yamaç paraşütü yaparken bir kaza geçirir ve felç kalır. Boynundan aşağısını kullanamaz hale gelen Philippe'e bir bakıcı gerekir. 7/24 onunla ilgilenecek biri ararlar; ancak bu o kadar kolay olmaz. Driss adında, hapishaneden yeni çıkmış işsiz bir adam bu işe başvurur. İkilinin bir araya gelmesi ile hayatları tamamen değişir. Normal şartlarda birbirine oldukça zıt karakterlere sahip olan bu ikili, birlikte güzel vakit geçirmeye başlar. 2011 yapımı film, dostluk temasının en iyi işlendiği yapımlardan biri. Başrollerinde François Cluzet ve Omar Sy'ın bulunduğu filmin yönetmenliğini ise Eric Toledano ve Olivier Nakache yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
12
7
5
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?