Görüş Bildir
Haberler
Neden Sevilmiyorsun?

etiket Neden Sevilmiyorsun?

Bu insanların senle derdi ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlk tanıştığında insanlar senin için genellikle ne düşünür?

4. Arkadaşların nereye giderken ''asla sensiz olmaz'' derler?

5. Arkadaşlıklarındaki en iyi özelliğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sence bu kötü huylardan hangisi daha beter?

7. Peki dertlerin çaresi nedir sence?

8. Son olarak, daha önce hiç birini nedensizce terk edip yarı yolda bıraktığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Seviliyorsun!

Seviliyorsun!

Seni sevmeyen yok! Gayet de seviliyorsun! Yalnızca kafanda böyle yanlış bir düşünceye kapılmışsın. Fazla ince düşünen ve her şeyi olumlu, olumsuz kafasına takan birisin. Bu da insanların sana olan tavırlarını, konuşmalarını sürekli kendince değerlendirdiğini gösteriyor. Hal böyle olunca da en ufak şeylerde, 'acaba sevilmiyor muyum' diye düşünmene neden olmuş. Bu düşünceni hemen ortadan kaldıralım. Etrafındaki arkadaşların, ailen ve seni tanıyan herkes, senin ne kadar iyi biri olduğunun farkında. Sana olan sevgileri ise anlatılamayacak derecede fazla. Zaten sen sevilmeyecek bir insan değilsin ki... Hiç o tatlı canını üzme, etrafında seni senden daha çok düşünen bir sürü insan var. Yalnızca bunu fark edememişsin. Belki de olumsuzluklara fazla odaklandığın içindir. Emin ol, sen çevrende gayet sevilen ve arkasından çok iyi yönde konuşulan birisin.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!

Senin sevilmemenin sebebi dürüst ve dobra olman. İnsanlara yaranmak gibi çıkarcı amaçların yok bu hayatta. Bu yüzden de her zaman aklından geçen ne varsa pat pat söylüyorsun. Hiç kimseden çekinmiyorsun. Bu da birçok insanı mutsuz ediyor tabii. Sana içten içe kin duymaya başlıyorlar. Çünkü sen onların istediği gibi bir insan olmuyorsun, kendi istediğin gibi birisin. Bu yönünü gerçekten çok takdir ediyoruz. Günümüzde, dürüstlük kavramından çok uzak yaşıyor artık herkes. Kendilerini bir yalana inandırıyorlar ve buna da mutluluk diyorlar. Halbuki gerçekler er ya da geç mutluluk getirir. Sen bunu çok iyi bilenlerdensin.

Herkese hak ettiği gibi davranıyorsun!

Herkese hak ettiği gibi davranıyorsun!

Sen kimseye eyvallahı olmayan, herkese de hak ettiği muameleyi yapan birisin. Sırf konumundan, vasfından dolayı birine kaba tabirle yalakalık yapmıyorsun. O kişinin kalbi önemli çünkü senin için. Eğer iyi bir insan değilse kim olursa olsun ona hak ettiği karşılığı veriyorsun. Senin gibi çıkar kaygısı yaşamayan insanlardan o kadar az kaldı ki... Umarız bu özelliğini hiç kaybetmezsin. Bırak ne derlerse desinler, böyle düşünen insanların sevgisine de ihtiyacın yok zaten. Etrafında ne olursa olsun arkanda duracak o kadar çok arkadaşın var ki. Bunların en başında da ailen geliyor tabii. Kimseye yaranmak zorunda hissetme sakın kendini, zaten böyle bir düşüncen yok. Fakat biz yine de sana bunu hatırlatmak istedik. Hiçbir zaman yalnız değilsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
817
440
200
127
66
63
51
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın