Görüş Bildir
Haberler
Neden Bu Kadar Havalısın?

Neden Bu Kadar Havalısın?

Hepimizi başkalarına karşı havalı gösteren bazı özelliklerimiz vardır. Peki seni havalı gösteren ne? Havanın kaynağı nereden geliyor olabilir?

Cevabını merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Etrafında sürekli seninle buluşmak isteyenlerin sayısı çok mu?

4. Diyelim ki bir partidesin ve erken ayrılmak istedin. Oradakiler bu isteğine ne tepki verir?

5. İnsanlar senin fikirlerine çok önem veriyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların sana iltifat ederken hangi cümleyi sıklıkla dile getirir?

7. Yeni tanıştığın birini etkilemek için ilk kullandığın gücün ne olur?

8. Tam uykuya dalacakken kendini en çok hangi konuları düşünürken bulursun?

9. Başkalarıyla kurduğun iletişim yüzeysellikten ziyade derin midir?

10. Son olarak sosyal medyada bir gönderi paylaştığında insanlar hemen reaksiyon (yorum, beğeni) gösterir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayaklı Gazete Gibisin, Tüm Bilgiler Sende!

İşte geldi bizim bir başka havalımız! Verdiğin cevaplara göre senin havan o birbirinden farklı ve ilgi çekici bilgilerle dolu kafandan geliyor. Evet, insanlar seni kafan için seviyor; böyle söyleyince kulağa garip geliyor. Ama bu doğru. Sen hemen hemen her konuda bilgisi olan, zihni yoğun çalışan ve analitik bir düşünce yapısı olan bir insansın. Olaylar arasında kurduğun bağlar ve hiç bilinmeyen bir konuda başkalarına verdiğin bilgiler seni adeta yüceltiyor. İnsanlar seni bilge kişi olarak görüyor desek yeridir. Bu karakteristik özelliklerinle insanlara aşırı çekici ve havalı geliyorsun. Üstelik bu havan da pek sönmeyecek gibi. Çünkü sende bu kafa olduktan sonra her şey kolay!

Moda Sayfalarından Fırlamış Gibisin!

Verdiğin cevaplara göre sen dış güzelliğe çok önem veren, aynaların karşısından bir türlü ayrılamayan bir karaktere sahipsin. Çünkü insanların senin giydiğin kıyafetlere ne kadar çok dikkat ettiğini gayet farkındasın. Başkalarının gözünde sen adeta bir moda ikonu olmuşsun sanki! Son modaya uygun giydiğin elbiseler, hiç kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri üstünde denemeler seni adeta zirveye çıkarmış. Ee sen de insanlara bununla hava atmayı çok iyi bilmişsin! İnsanlar senin o havalı tarafına bayılmış, tabii bazıları da kıskanmış yalan yok. Ama yine de sen insanların gözünde bambaşkasın! Renki tavırlarınla farklı kombinlerinde seni aşırı havalı buluyor ve sürekli senden bahsediyorlar. Durma, böyle devam et!

Aura, Enerji Ne Varsa Sende Toplanmış!

Evet, işte geldik sıra sana! Nesin sen yürüyen enerji mi? Bakışlarınla ve ağzından çıkan her bir kelimeyle insanları etkilemekte üstüne yok. Hele o gözlerin yok mu, karşıdaki insana neler neler anlatıyor bi' bilsen. İnsanlar senin ne giydiğinle, ne yaptığınla ilgilenmek yerine yüksek enerjine çekilmişler sanki. Bir gün kalabalık içine karışsan ve üzerinde çuval bile olsa insanlar seni aşırı havalı bulurlar. Etrafa yaydığın enerji ve aura insanları sana daha çok yaklaştırıyor ve sürekli seninle ilgileniyorlar. Vallahi kıskandık doğrusu! Havalı ve enerjik olmak kim istemez ki? Hele o hava enerjiden geliyorsa değme keyfine!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
18
7
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Ayaklı gazete dedi bana.

mamamia

bilginden olsa gerek 😎

mamamia

Aura, Enerji Ne Varsa Sende Toplanmış! 😎😁😁

s.rtc

Ne moda'sı 🤣 hiç anlamam elime aldığımı giyerim