Görüş Bildir
Haberler
"Neden Böyle Bir Oyun Var?" Dedirtecek, En Garip Simülasyon Oyunları

"Neden Böyle Bir Oyun Var?" Dedirtecek, En Garip Simülasyon Oyunları

Croft
14.10.2022 - 18:18

Oyun dünyası her daim garip bir yer olagelmiştir. Ancak bu dünya içinde bile bazı oyunlar var ki insan gerçekten hayret ediyor. Gelin oyun dünyasının en garip, 'bunlar neyin kafası ya' dedirten simülasyon oyunlarına birlikte bir göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/quirkiest-simula...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rock Simulator

Rock Simulator

İşte oynayabileceğiniz en rahat, en endişeden uzak ve en rekabetin dışında oyun. Adından da anlaşılabileceği gibi oyunda bir kayayız. Evet, bildiğimiz dümdüz bir taşız. Üstelik farklı kayalar arasında tercih yapma seçeneğimiz bile var! Hayat gailesi yorduysa kendinize uygun bir kaya seçip öylece durmaya başlayabilirsiniz.

Fishkeeper

Fishkeeper

Garipten ziyade rahatlatıcı olarak tanımlayabileceğimiz Fishkeeper bizlere kendi akvaryumumuzu kurup içini dilediğimiz balıklarla doldurup her şeyi kendimizce dizayn etme şansını sunuyor. Elbette ki akvaryumun temizliğinden tutun da balıkların sağlık durumuna kadar her şeyin sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın.

Bee Simulator

Bee Simulator

Arı olmanın nasıl bir şey olduğunu hangimiz merak etmemiştir ki(!). Adı ile münhasır bu oyunda bir arı olmanın keyfini çatabilirsiniz. Kraliçe arıdan emir alın ve kovanı korumak için elinizden geleni yapın.

Totally Accurate Battle Simulator

Totally Accurate Battle Simulator

Dünyanın en garip savaş simülasyonu bu listede yer almasa olmazdı elbette. Bir zombi sürüsü karşısında bir grup köylünün şansı nedir? Veya bir viking ordusu bir grup garip büyücü ile nasıl başa çıkar? Oyuna eğlence katan garip unsurlardan biri de en az karşı karşıya getirilebilecek farklı tür karakterler olduğu fizik motoru da.

Surgeon Simulator 2

Surgeon Simulator 2

Uzaktan eğitim ile doktor olmuşsunuz da sizi direkt ameliyathaneye atmışlar gibi düşünebilirsiniz. Tam teşekküllü bir ameliyathanede sağlığına kavuşmak için bekleyen zavallı hastanıza kalp nakli yerine tek böbrek alma operasyonu yapabilir, 'bu parça sanki fazla' diyerek bir sanayi ustası edasıyla organ eksiltebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bird Simulator

Bird Simulator

Gerçek hayatta kuşlar böyle olsa insanlık olarak ne kadar hayatta kalabilirdik kestirmek güç. Serçesinden kartalına, ördeğinden martısına kadar pek çok kuş türünün varolduğu yapımda ana amacımız ise insanlığı yok etmek!

Bear Simulator

Bear Simulator

İçindeki hayvanı serbest bırakmak isteyenler için doğru oyun! Ayı olup çöpleri karıştırıp, piknikçileri ruhlarını teslim ettirecek kadar korkuttuğumuz oyun aynı zamanda farklı platform bulmacaları da içeriyor.

DEEEEER Simulator

DEEEEER Simulator

Zannediyoruz ki oyunun görseli dahi ne kadar garip olduğunu kanıtlamaya yetmiştir. Yine de oyunu biraz açıklamak gerekirse her şey tam manasıyla bir kaos! Polisten kaçın, türlü sululuklar ile şehri birbirine katın, canınız sıkılırsa ata dahi binebilirsiniz. Evet, bir geyik olarak.

PowerWash Simulator

PowerWash Simulator

Siz de sosyal medyada karşısına su jeti ile yapılan rahatlatıcı yıkama videoları çıkınca geçemeyenlerdenseniz bu oyun sizin rüyalarınızı süsleyecek. Süper güçlü bir yıkama makinası ile aklınıza gelen her şeyi tertemiz edebileceğiniz oyun nedendir bilinmez terapi gibi geliyor.

Goat Simulator

Goat Simulator

Listenin olmazsa olmazı, belki de tüm bu 'garip oyunlar' furyasını başlattı diyebileceğimiz oyun Goat Simulator. Bir keçi olarak oynadığımız oyunda çeşitli keçilikler yapıyoruz. Tabii bunlara şeytani bir ayine katılıp Baphomet'in yer yüzündeki gölgesi olmak gibi aksiyonlar da dahil!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
5
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın