Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sabırlısın?

Ne Kadar Sabırlısın?

Eda Hakim
18.03.2023 - 18:34

Sabır taşına adeta meydan okuyan bazı insanlar hayatımızda mevcut olabiliyor. Peki sen ne kadar sabırlısın? Bunun cevabını öğrenmek istiyorsan hazırladığımız testi çözerek bir sonuca ulaşabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. İyi bir gözlemci olduğunu düşünüyor musun?

4. Kararlarını alırken sürekli düşünür müsün yoksa hemen kararını verir misin? (Objektif ol.)

5. Belirli bir hedefe sahip misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki renklerden hangisi favorilerin arasında olabilir?

7. Olayları kafana takıyor musun?

8. Hissettiğin veya söylediğin şeyler genel olarak çıkıyor mu? (6. hissin kuvvetli mi?)

9. Seni mutsuz eden ve fikirlerine saygı duymayan insanlara karşı nasıl bir tavır sergilersin?

10. İkili ilişkilerinde empati yapabiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabır taşına kafa tutuyorsun, çok sabırlısın!

Boş konuşan ve sinirlerini bozan insanların çok bulunduğu ortamlarda çok fazla bulunmana rağmen sinirlerine şaşırtıcı bir şekilde hakim olabiliyorsun. Sabrını sınayan çok fazla kişi ve olayla karşılaşıyorsun ama bunlarla nasıl başa çıkman gerektiğini, nasıl mücadele etmen gerektiğini çok iyi kavramışsın. Kendine yapılan bir hatayı belli bir süre sonra affedebiliyorsun, kin tutan bir yapıya sahip değilsin fakat iş sevdiklerini kapsayınca o zaman patlamaya hazır bir bomba gibi etrafına ateş püskürüyorsun. İçine kapanık bir kişiliğe sahipsin, sadece çok samimi olduğun ve gerçekten güvendiğin insanlara karşı bu soğuk duvarını yıkabiliyorsun. Yalnız takılmayı daha çok tercih etsen de, birlikte olmayı sevdiğin birkaç arkadaşa sahipsin. Çok iyi sır tutabiliyorsun ve adeta bir sabır taşısın. İnsanların dertlerini dikkatlice dinleyip, onlara yardımcı oluyorsun ve tavsiye verebilmek için elinden geleni yapıyorsun. Anlayışlı ve düşünceli davrandığın zamanlarda aynı karşılığı, hassasiyeti karşındaki kişiden göremeyince istemsizce o kişiyle arana büyük bir mesafe koyuyorsun.

Sen adeta sabırsızlığın kitabını yazmışsın!

Sinirlerine hakim olmakta çok zorlanıyorsun. Bu durumdan sen dahil, çoğu kişi biraz şikayetçi gibi gözüküyor. Yalnız boş yere sinirlenmiyorsun. Gerçekten aptal davranışlarda bulunan insanlara karşı alerjin var. Bunun suçlusu olarak da kendini görmüyorsun. Bazı zamanlar olaylar karşısında gereksiz ve fazla tepkiler verebiliyorsun. Bu özelliğini törpülemeye çalışıyorsun ama sabrının sınandığını hissettiğin an kolayca patlayabiliyorsun. Sosyal bir kişiliksin ama çoğu zaman yalnız takılmayı tercih ediyorsun. Arkadaşlarına ve özellikle de ailene çok önem veriyorsun. Onların üzülmemesi için elinden gelenin en fazlasını yapabilecek potansiyele sahipsin. Ani ve fevri tavırların senin kişiliğini oluşturan özellikler arasında. Kontrol sahibisin ve bazı zamanlar bunu abartabiliyorsun. Liderlik ruhun çok fazla, bulunduğun çoğu ortamda liderlik vasfını belli etmen gerekiyor yoksa geriliyorsun ve bu durumda agresif biri olmana yol açabiliyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
33
23
14
12
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın