Görüş Bildir
Haberler
Sorumluluk Sahibi misin?

Sorumluluk Sahibi misin?

Eda Hakim
22.02.2023 - 17:30

Sorumluluk sahibi biri olduğunu düşünüyor musun yoksa en ufak bir zorlukla karşılaşınca kaçan biri misin? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. Hadi testi çöz ve bir sonuca ulaş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendini aşağıdakilerden hangisiyle tanımlarsın?

4. İşlerini zamanında halleder misin?

5. Verdiğin sözleri tutuyor musun? (Objektif ol.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hatalı olduğun bir konuda hatanı kabul eder misin?

7. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

8. Özür dilemekten çekinir misin?

9. Dakik bir yapıya sahip misin?

10. Son olarak, hangi mevsimde kendini daha iyi hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sorumluluk sahibi birisin!

İnatçı ve aynı zamanda çalışmayı seven bir yapıya sahipsin. Yakın çevrenden zamanında çok fazla kazık yemişe benziyorsun. İnsanlara olan güvenin her geçen gün daha fazla azalıyor. Bu yüzden de kendini toplumdan soyutlamaya çalışmışsın ve tüm odağını çalışmaya, kendine yatırım yapmaya adamışsın. Bu bilinci kazanınca da doğal olarak sana sorumluluklarını yerine getirme özelliği yüklenmiş. Hayatında yaşadığın zorluklara ve boş beleş insanlara karşı bağışıklık kazanmışsın ve nasıl davranman gerektiğini artık daha iyi kavrıyorsun. Sürekli yalnız kalmak için bir boşluk yaratmaya çalışıyorsun ama bazı zamanlarda da canın çok fazla sıkılıyor. Sessiz sakin görüntünün altında aslında çok kurnaz ve olayları kolaylıkla idrak edebilen, soğukkanlı biri yatıyor. Sana karşı iyi yaklaşan insanlara sen de aynı hassasiyetle yaklaşıyorsun ama sana yapılan bir kötülüğü asla ama asla unutmuyorsun, sadece karşındaki kişinin yüzüne vurana kadar ertelemeyi tercih ediyorsun.

Sorumluluk sahibi biri değilsin!

Rahatına düşkün ve eğlenmeyi her şeyden çok seven bir yapıya sahipsin. Bulunduğun ortamın her zaman espri makinesi görevini sen üstleniyorsun. Yaşamın boyunca çok fazla güçlükle karşılaşmışsın ama bunlarla nasıl baş edeceğini bir türlü çözememişsin. Üzerine yığılan bin türlü sorumluluk ve yapman gereken şeyler olması seni fazla geriyor. Bunun yüzünden de dengesiz duygu değişimlerinde bulunuyorsun. Kendine olan özgüvenin bazı zamanlar yüksek olsa da bazı zamanlar hiç özgüvenli değilsin. Mizah yeteneğin seni tanımlayan özelliklerinden birisi. Kiminle nasıl konuşman gerektiğini çok iyi biliyorsun ve umursamaz bir kişiliğe sahipsin. Zorluklara karşı mücadele etmeye çalışıyorsun ama çabuk pes edebiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
23
9
9
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sorumluluk sahibi birisin! İnatçı ve aynı zamanda çalışmayı seven bir yapıya sahipsin. Yakın çevrenden zamanında çok fazla kazık yemişe benziyorsun. İnsanlar... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sorumluluk sahibi birisin.. Bende olan da çok fazla,gerek yok salacaksın biraz..

Nrgsss

Sorumluluk sahibi birisin!