Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Mütevazısın?

Ne Kadar Mütevazısın?

Eda Hakim
05.02.2023 - 18:14 Son Güncelleme: 05.02.2023 - 20:20

Kimi insanlar gösterişten uzak davranıp, alçak gönüllü bir hale bürünürken, kimi insanlar da bu sıfatların tam tersi davranabiliyor. Peki sen ne kadar mütevazı olduğunu merak ediyorsan, hazırladığımız bu testi çözerek bir sonuca ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendine saygı duyuyor musun?

4. Başarması zor olan bir işi başardığında, bunu ballandıra ballandıra anlatır mısın?

5. Yaptığın bir iyiliği gizler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın bir arkadaşınla herkesin içinde tartışmaya başladın. Tartışmayı alevlendirip kavga etmeye devam mı edersin yoksa alttan alıp oradan uzaklaşır mısın?

7. Yaptığın hataları daha sonra kabul ediyor musun?

8. Bir renk seçer misin?

9. Risk alır mısın? (Herhangi bir konuda olabilir.)

10. Genel olarak meraklı bir yapıya sahip misindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fazla mütevazısın!

Sana karşı yapılan iltifatlara hep alçak gönüllülükle cevap veriyorsun ve utangaç bir yapıya sahipsin. Yabancısı olduğun bir ortama adaptasyon sağlarken çok zorlanıyorsun. İnsanlarla iletişim kurmaktan çekinen bir kişiliğin var. Sevdiğin ve değer verdiğin insanlara karşı anaç bir yapıya bürünüyorsun ve onları her şeye karşı koruyup kollamaya çalışıyorsun. Sessiz ve kaoslara karışmayan bir görünüme sahip olsan da, sabrının sınandığını hissettiğin an da adeta bir alev topuna dönüyorsun. İstediklerini başarma konusunda oldukça hırslısın ve inadın yüzünden yakın çevrenle bozuştuğun zamanlar çok olabiliyor. Kendine olan güvenin çok fazla ama bunu insanlara karşı göstermekte biraz tereddüt yaşıyorsun. İçine kapanık ve sürekli yalnız takılmaya çalışan birisin ama bundan baya zevk alıyorsun.

Hiç mütevazı değilsin!

Bunu her ne kadar kabul etmesen de egoist bir tarafa sahipsin. İçinde bulunduğun ortamdaki insanlara tepeden baktığın zamanlar çok oluyor. Onları aptal yerine koyduğun ve akıl oyunları oynadığın zamanlarda da baya eğleniyorsun. Sana karşı yapılan bir kötülüğü asla unutmuyorsun ve çok kindar bir yapıya sahipsin. İntikam almaktan çok hoşlanıyorsun ve unutmuş numarası yaparak karşı tarafı manipüle etmeye çalışıyorsun. Başarmak için her şeyi yapabilecek güce sahipsin. Bazı zamanlar çok yorgun hissediyorsun ama hedeflerini aklına getirerek üşengeçlik yapmaktan hemen kurtuluyorsun. Etrafında sana benzeyen insanlar olmasına dikkat ediyorsun ve çok az arkadaşa sahipsin. Az olsun ama öz olsun kafasındasın. Gerçekten değer verdiğin insanlara karşı mantığınla değil kalbinle, duygularınla kısacası gerçek hislerinle yaklaşıyorsun..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
32
25
14
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın