Görüş Bildir
Haberler
Kırıcı mısın?

Kırıcı mısın?

Eda Hakim
04.02.2023 - 17:10

Bazı zamanlar isteğimizin dışında da olsa kırıcı davrandığımız anlar olabiliyor. Peki sen genel anlamda kendini kırıcı olarak görüyor musun yoksa gayet ılımlı bir yapıya sahip olduğunu mu savunuyorsun? Hazırladığımız bu testle, sorularının cevabına ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Başarıya ulaşmak için her yolu dener misin?

2. Başarıya ulaşmak için her yolu dener misin?

3. Yakın arkadaşlarınla arandaki ilişki nasıl?

4. Bir renk seçer misin?

5. En yakın arkadaşının ihanetini öğrendin, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli düşüncelere dalıyor musun?

7. Bir Harry Potter karakteri seçecek olsaydın, kimi seçerdin?

8. Seni üzen bir şeyden nasıl kaçarsın?

Sen kırıcı biri olabilirsin!

Senin çok konuşan insana ve gereksiz laf kalabalığı yapan kişilere karşı asla tahammülün yok. Yaptığın herhangi bir işte fazla aceleci davranıyor olabilirsin. İnsanların sana talimat vererek, işini öğretmeye çalışmalarından nefret ediyorsun. Çabuk sinirlenebilen birisin ve tolerans gösteren bir yapıya sahip olmayabilirsin. Başarı ve güç için her şeyi yapabilecek potansiyel sen de fazlasıyla mevcut. Yalnız takılmayı ve yalnız hareket edip, adımlarını sadece kendine göre şekillendirmeyi çok seviyorsun. Bağımsız davranabilmek ve başkaları tarafından kısıtlanmamak senin için çok önemli. Fevri ve çabuk parlayan biri olduğun için, tartışma esnasında düşünmeden konuşabiliyorsun ve gereğinden fazla tepkiler vererek karşındaki kişiyi kırıyor olabilirsin. Takıntılı gözükmesen de içten içe bir şeye kafaya taktıysan o şey, beyninin içini sürekli kemiriyor. Kırıcı tarafını çok fazla farkına varmıyor olabilirsin ama fark ettiğin zamanlarda da pişmanlık duygusunu iliklerine kadar yaşıyorsun.

Sen kırıcı biri olmayabilirsin!

Sen o kadar anlayışlı ve düşünceli bir yapıya sahipsin ki, karşındaki kişi üzülür veya kırılır diye konuşmalarına çok dikkat ediyorsun. Ağzından çıkan her lafı önce iki kere düşünüyorsun ve o şekilde vurguluyorsun. Sinirli olduğun zamanlar gözün dönse de, karşı tarafı üzecek bir şey dememek için ortamı terk eden bir yapıya sahipsin. Empati yapabiliyorsun ve duygularını oldukça yoğun yaşayan bir yapıya sahipsin. Kendini gereğinden fazla yeren bir mizaca sahipsin. Elde ettiğin her başarıdan sonra hep daha fazlasını düşünüyorsun ve anın tadını iyice çıkaramıyorsun. Sürekli etrafındakileri düşündüğün için de kendini düşünecek zamanı bir türlü yakalayamıyorsun. Kendini ihmal etmemen gerektiğini fark etsen bile, sevdiğin insanları daha fazla el üstünde tutmaya devam ediyor olabilirsin. Kendinle barışık bir insansın ama bazı zamanlar yetersiz olduğunu düşünüp bunu kafana takabiliyorsun. Çok iyi bir sırdaşsın, herkes senin gibi bir dosta sahip olmalı!

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
36
10
7
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen kırıcı biri olabilirsin!

_.suleyman07

Sen kırıcı olmayabilirsin

ömer

Senin çok konuşan insana ve gereksiz laf kalabalığı yapan kişilere karşı asla tahammülün yok. Yaptığın herhangi bir işte fazla aceleci davranıyor olabilirsin... Devamını Gör