Görüş Bildir
Haberler
Risk Alabiliyor musun?

Risk Alabiliyor musun?

Eda Hakim
28.02.2023 - 17:40

Sonucunu bile bile bir iş için korkusuzca risk alabiliyor musun yoksa hiç o toplarda işin yok mu? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. Hadi testi çöz ve bir sonuca ulaş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Risk almanın başarı getirebileceğine inanıyor musun?

4. Seni üzen bir olay yaşandığında ne tepki verirsin?

5. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişte yaptığın hataları kafana takıyor musun?

7. Kendini aşağıdakilerden hangisiyle tanımlarsın?

8. Yorucu bir günün sonunda güzel bir haber aldın ve eve gittiğin zaman bunu kiminle paylaşmak isterdin?

9. Uyku senin için ne kadar önemlidir?

10. Kendini kusurlarınla seviyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Risk alabiliyorsun!

Sen sonucu ne olursa olsun bir işte risk almayı seviyorsun. Cesaretli, korkusuz bir yapıya sahip olduğun için pek tedirgin olduğun söylenemez. En fazla ne kaybedebilirim düşüncesiyle kendini yiyip bitiriyorsun ve en sonunda da risk almayı mantıklı buluyorsun. Bazı zamanlar bu tarz kararların seni ve çevrendekileri zorlasa da adrenalin ve heyecanı çok seviyorsun. Kendinle alakalı bir konuda çok fazla düşünmeden bir sonuca ulaşıp, karar verebiliyorsun hatta en tehlikeli riskleri bile alabiliyorsun ama iş sevdiklerine, değer verdiğin kişileri kapsayınca olayın rengi senin için hemen değişiyor. Onları riske atacak herhangi bir şeyde asla bulunmuyorsun ve iyilikleri için her daim onları koruyup kolluyorsun. Kıvrak bir zekaya ve keskin bir gözlem yeteneğine sahipsin.

Risk alamıyorsun!

Kalabalık bir ortamdayken sürekli çevrendekilere karşı şüpheci yaklaşan bir tavır sergiliyorsun. Bu durum da insanların sana karşı çekingen davranmalarını sağlıyor. İletişim kurmakta ve sosyal becerilerini geliştirmekte zorluk çeken birisin ama arkadaşın olacak kişi gerçekten çok şanslı çünkü sen gerçek bir dostsun. Hayata karşı ve etrafındakilere yönelik güvensizliğin olduğu için risk almayı pek tercih etmiyorsun. Kendini garanti altına alamadığın bir işin içine girmiyorsun ve kararların oldukça net. Sana karşı bir sinsilik yapmaya çalışanların kuyusunu kazmaya çalışıyorsun ve baya kurnaz bir yapıya sahipsin. Kaos ortamlarından her ne kadar haz etmesen de, kendin bir şekilde o ortamlarda bulunuyorsun. Sessiz, sakin bir görünüme sahipsin ama çevrende olup biten olayları da pür dikkat dinleyen bir kişiliğe de sahipsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
14
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nomoix

Risk alabiliyorsun! Evet birçok kez risk aldım bazıları olumlu bazıları olumsuz sonuçlandı ama yinede şuan yine alabilirim :)

Gizem Yenikler

Risk alabiliyorsun!

Mari altn

Hayata karşı ve etrafındakilere yönelik güvensizliğin olduğu için risk almayı pek tercih etmiyorsun..😒