Görüş Bildir
Haberler
Soğukkanlı mısın?

Soğukkanlı mısın?

Eda Hakim
21.02.2023 - 15:24

Duygularını kontrol edebilen, heyecana kapılmayan ve telaş etmeyen bir yapıya mı sahipsin yoksa kontrolsüzce davranan ve panik yapan bir kişiliğe mi sahipsin? Bunun cevabını bulmak istiyorsan, hazırladığımız testi çözerek bir sonuca oluşabilirsin. Hadi testi çöz ve bir sonuca ulaş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendini umursamaz biri olarak tanımlayabilir misin?

4. En uzun ilişkin ne kadar sürdü?

5. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırlarını en yakınlarına anlatır mısın?

7. Çevrendeki insanların senin hakkındaki düşüncelerini kafana takıyor musun?

8. Duygularınla hareket etmeyi mi seçersin yoksa mantığın ile mi?

9. Eleştirilere açık bir kişilikte olduğunu düşünüyor musun? (Objektif ol.)

10. İkili ilişkilerinde karşındaki kişiye çabuk bağlanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soğukkanlı birisin!

Sen ne kadar ağır olursa olsun olaylara karşı sakinliğini ve çizgini koruyabilen bir yapıya sahipsin. İnsanlara karşı arana her zaman mesafe koymayı tercih ediyorsun, gereksiz samimiyetlerden kaçınıyorsun. Yapmacık ve yılışık insanlardan asla haz etmiyorsun. Bu  tarz kişiler senin etrafında dört dönüyor ama sen onlara prim vermiyorsun. İnce düşünceli ve sert bir görünüme sahipsin. Kolaylıkla etrafındakilerde iletişime geçebilecek beceri sende fazlasıyla mevcut ama bunu uygulamayı pek tercih etmiyorsun. Yalnız kalmaktan çok hoşlanıyorsun ve özel alanına saygı duyulması senin hem arkadaşlık ilişkilerinde hem de ikili ilişkilerinde en önem verdiğin ve dikkat edilmesini istediğin şey olabilir. Duygularını açık açık dile getiremiyorsun ama seni gerçekten tanıyan ve sana yakın olan insanlar senin ne kadar sevecen, anlayışlı biri olduğunu algılayabiliyor.

Soğukkanlı biri değilsin!

Aniden telaşa kapılabilen ve içinden nasıl geliyorsa o şekilde davranan bir yapıya sahipsin. Kendinle barışık olduğun zamanlar çok fazla ama bazen  özgüven eksikliği yaşayabiliyorsun. Mizah yeteneğin çok fazla gelişmiş ve her şeyle dalga geçebiliyorsun. Duygusal bir yapıya sahipsin ve duygularını açık açık ifade edebiliyorsun. En ufak yaşanan olaylarda bile hissettiklerini baskılayamıyorsun ve olduğun gibi duygularını dışarıya yansıtıyorsun. Empati kurabilen ve çevrendekilerin sorunuyla en yakından ilgilenen kişi sensin. En yakının olarak gördüğün kişiler bile zamanında sana büyük kazıklar atmış ama buna rağmen hala insanlara olan güvenini tamamen yitirmemişsin. Güler yüzlü ve sıcakkanlı bir kişiliğe sahip olduğun için de arkadaş edinmekte çok zorlanmıyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
39
9
7
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın