Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Cömertsin?

Ne Kadar Cömertsin?

Eda Hakim
05.03.2023 - 15:09

Paylaşmayı seven bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? Çevrendeki insanlara, hayvanlara her şekilde yardım edebiliyor musun? Ne kadar cömert olduğunu hazırladığımız bu testi çözerek öğrenebilirsin. Hadi testi çöz ve aklındaki sorulara bir cevap bul.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kin tutabilen bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun?

4. Birine bir iyilik yaptığın zaman daha sonra bu iyiliği karşındaki kişiye hatırlatıyor musun?

5. Paylaştıkça mutlu oluyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki Friends dizisi karakterlerinden birini seçer misin? (Diziyi izlemediysen de sorun değil, sana yakın gelen karakteri seçebilirsin.)

7. Düzenli olarak birikim yapabiliyor musun?

8. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

9. Haksızlığa karşı nasıl bir tavır sergilersin?

10. Aşağıdaki mevsimlerden hangisinde kendini daha iyi hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baya cömertsin!

Sen karşılıksız olarak etrafındaki insanlara iyilik yapmayı çok seviyorsun. Çevrendekilerin ne dediğini umursamadan kendi bildiğini okuyan bir yapıya sahipsin. Elin çok açık ve ihtiyacı olan kişilere karşı iyiliklerinde aşırı bonkörsün. Kimisi bunu şov için yaptığını düşünebilir ama senin aklından bu tarz düşünceler kesinlikle geçmiyor. Sevdiklerine, özellikle de ailene çok düşkünsün. Onlar için her şeyi yapabilecek kapasiteye sahipsin. Dışardan ılımlı, her ortama ayak sağlayabilen ve suskun bir görünüme sahip olsan da, kaosun kokusunu aldığın an içinden bambaşka biri çıkabiliyor. Kötülüğe kötülükle karşılık vermeyi tercih etmiyorsun. Sana karşı iyi davranan kişilere sen de aynı hassasiyetle yaklaşıyorsun. Hem arkadaşlık ilişkilerinde hem de ikili ilişkilerinde her daim anlayışlı olmayı seçiyorsun ama sabrının sınandığı noktalarda da senin yanına asla yaklaşılmaz. Zor sinirlenen ama sinirlendiğinde de gözü hiçbir şeyi görmeyen bir kişiliğe sahipsin. Paylaşmak da senin için çok önemli bir davranış.

Cömert değilsin!

Kendinle alakalı haz etmediğin bazı özelliklerin mevcut. Bunlardan biri de biraz bencil bir yapıya sahip olman olabilir. Paylaşma eylemi senin sözlüğünde  çok bulunmuyor. Sürekli yalnız takılmayı tercih ediyorsun ve fazla kalabalıktan nefret ediyorsun. Sosyal ortamlarda bulunduğun zaman kendini kötü hissediyorsun. Düşüncelerin içerisinde kaybolduğun çok zaman oluyor ama bunu güdülemeye çalışmıyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyor olsan da senin için en önemli olan şey kendi benliğin. Ben merkezci birisin ve kontrol manyağısın. Liderlik ruhun seni tanımlayan en temel özelliklerinden biri. Çoğu zaman yalnız takılsan da, bazı zamanlar ortamlara akabiliyorsun ve o zaman da ortamı kontrol etmeye çalışıyorsun. Başarı senin için büyük bir anlam ifade ediyor çünkü bu hayatta belirli bir konuma ve saygınlığa ulaşmak için bunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
26
12
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Cömert değilsin!

Tuna Berk

Baya cömertsin!

Ali Palazoğlu

Baya cömertmişim ne geldiyse başımıza bundan geldi ya