Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Adilsin?

Ne Kadar Adilsin?

Eda Hakim
23.04.2023 - 13:02

Her daim doğruyu savunan ve eşitliğin yanında olan biri olduğunu savunan biriysen, hazırladığımız bu testi çözerek ne kadar adil olduğunu öğrenebilirsin. 

Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Olaylara ve olayların sonuçlarına objektif bir şekilde tepki verebiliyor musun?

4. Yaşantın boyunca hiç zorbalığa uğradın mı?

5. Saygınlık senin için ne kadar önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki Yargı dizisi karakterlerinden birini seçer misin?

7. Çok yakın olduğun biri yapmaması gereken bir şey yaparsa nasıl bir tepki verirsin?

8. Aşağıdaki mesleklerden hangisi sana göre?

9. Çevrendekiler senin güvenilir olduğunu düşünüyor mu?

10. Merhametli misin yoksa acımasız mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haksızlığa asla göz yumamıyorsun, çok adilsin!

Nerede, ne zaman, nasıl  olursa olsun eğer bulunduğun ortamda bir zorbalığa veya herhangi bir haksızlığa şahit olursan asla sessiz kalmıyorsun ve elinden geldiği kadar farkındalık yaratıp, olayları çözmeye çalışıyorsun. Pratik düşünen bir kafa yapısına sahipsin ve kıvrak bir zekaya sahipsin. Kendinle alakalı haz etmediğin özelliklerinin üzerinde çok fazla durmamaya çalışsan da bazı zamanlar bu özelliklerini yok etmek için ekstra çaba sarf edebiliyorsun. Kendine yapılan bir hatayı bir yere kadar görmezden gelebilecek bir yapıya sahip olmana rağmen, konu değer verdiğin insanları kapsayınca çok acımasız birine dönüşebiliyorsun. Dışarıdan oldukça soğukkanlı ve mesafeli dursan da aslında çok sevecen, yardımsever biri içinde yatıyor.

Pek adil olduğun söylenemez!

Sen biraz taraf tutan bir kişiliğe sahipsin. Yapı bakımından biraz bencil ve kendi menfaatini düşünen birisi olduğun için etrafındaki insanlarla iletişim kurarken biraz zorlanıyorsun. Zamanının çoğunu genellikle yalnız geçiriyorsun. Bu durumdan fazla şikayetçi değilsin ama bazı zamanlar canın baya sıkılabiliyor. Sürekli düşüncelere kapılan ve bu düşüncelerle davranışlarını yönlendiren bir yapıya sahipsin. Kimin senin için ne dediği zerre kadar umurunda değil. Sen sadece kendi işine ve çıkarlarına bakıyor. Zehir gibi bir zekaya ve olayları çabucak kavrayabilen bir yeteneğe sahipsin. Kendi zevklerine ve tarzına yönelik etkinliklerde bulunmayı çok seviyorsun. Güç ve gücün getirdiği başarıya resmen hayransın. Kariyerin ve bu hayattaki hedeflerini gerçekleştirmen senin için çok önemli.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
18
9
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın