Görüş Bildir
Haberler
Pesimist misin?

Pesimist misin?

Eda Hakim
27.03.2023 - 16:01

Hayatının büyük bir çoğunluğunda olayları sürekli kötü tarafından bakarak mı yorumluyorsun yoksa iyimser bir yana da sahip misin? 

Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek öğrenebilirsin. Pesimist olup olmadığını öğren ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. ''Ama'' sözcüğünü çok fazla kullanıyor musun?

4. Zor beğenen biri olduğunu düşünüyor musun?

5. Kötü sonuçlanan olayların ileride senin yararına olabileceğine ihtimal veriyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli hayal kırıklığı yaşıyor musun?

7. Aşağıdaki doğal taşlardan birini seçer misin?

8. Bir renk seçmeni istesek...

9. Aşağıdaki hayvanlardan birini seçer misin?

10. İnsanlarla iletişim kurarken zorlanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pesimistsin!

Yaşanan veya yaşanacak olaylara sürekli kötü tarafından bakan bir kişiliğe sahipsin. İyi düşünüp daha sonra sonucun seni hüsrana uğratmasını istemediğin için durumlara ve insanlara umut bağlamıyorsun. Böylelikle kendini kötü cevaplara hazırlamış oluyorsun. Karar vermekte zorlanan ve sürekli ikilemde kalan birisin. Bu özelliğinden sen dahil çevrendekiler de oldukça şikayetçi. Geleceğine yatırım yapmak için çok çabalıyorsun ve kendini garantiye almaya çalışıyorsun. Kafanın bir köşesinde sürekli bambaşka mevzular dönüyor. Kontrol manyağısın ve etrafındaki insanları kontrol etme içgüdüsüne sahipsin. Yönetici vasfın çok fazla var ve bulunduğun bir grubun lideri olmak için ekstra uğraşabiliyorsun. Gerçekten değer verdiğin insan sayısı çok az ve onlar için her şeyi yapabilecek kapasiteye sahipsin. Sırlarını kimseyle paylaşmıyorsun çünkü güven problemleri yaşıyorsun. Keskin bir zekaya sahipsin ve yorumlama kabiliyetin çok yüksek.

Pesimist değilsin!

İyi düşüncelerin hayatının bir parçası olacağını ve olumlu dileklerin gerçekleşmesini yaşantına çekebileceğine inanan bir düşünce tarzına sahipsin. Kötü sonuçlanan bir olayla karşı karşıya kalsan bile hüsrana uğramıyorsun. Evet çok üzülebilirsin ama kriz yöntemini çok iyi idare edebiliyorsun. Bu işim kötü sonuçlandıysa diğer işim iyi olabilir gibi düşüncelerle kafanı rahatlatmak sana çok iyi geliyor. Pozitif konuşmayı seven ve sürekli olumlamalar yapan birisin. Bu özelliğini çok seviyorsun çünkü enerjine de güzel bir şekilde yansıyor. Sosyal bir kişiliğe sahipsin ve insanlarla iletişimin çok kuvvetli ama bazı zamanlar yalnız takılmak senin için terapi özelliği taşıyor. Empati ve mizah yeteneğin çok gelişmiş olduğu için çevrendekileri etkilemen de bir hayli kolay oluyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
9
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Pesimistsin! sensin pesimist :)

Gizem Yenikler

Pesimist değilsin!

ömer

Pesimistsin! Realistim diyelim en kötüsünü düşün iyi olursa seviniriz zaten kötü çıkarsa hazırız 😎