Görüş Bildir
Haberler
Hangi Normal People Dizisi Karakterisin?

Hangi Normal People Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
21.03.2023 - 13:49

Sally Rooney'nin aynı adlı romanından uyarlanan Normal People dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan, hazırladığımız bu karakter testini çözmeni kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Moralin bozukken aşağıdakilerden hangisinde yürüyüş yapmak isterdin?

4. Aşağıdaki filmlerden birini seçmeni istesek..

5. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En büyük korkun aşağıdakilerden hangisi olabilir?

7. Okul hayatında popüler miydin?

8. Bir yiyecek seçer misin?

9. Seni tanımadan senin hakkında kötü düşünen insanlara karşı nasıl bir tavır sergilersin?

10. Son olarak, aşağıdaki şarkılardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Connell!

Bu hayatta ne yapmak istediğin hakkında birçok kuşkuya sahipsin. Kendinle barışık gibi gözüksen de içten içe suskun ve sessiz kalmayı tercih eden bir kişiliğin var. Kaostan ve laf kalabalığından nefret ettiğin için problemin yoğun olduğu ortamlarda çok bulunmuyorsun. Çevrende yaşanan olayları hızlıca idrak edebiliyorsun ve ikna kabiliyetin oldukça yüksek. Özel hayatını senden başka birileri konuşunca aşırı sinirlenen bir yapıya sahipsin. Kendine ait sınırların var bu sınırlara saygısızlık yapan kişilerle de şahsi problemlerin oluşabiliyor. Gerçekten değer verdiğin insanların üzülmesine asla dayanamıyorsun, onlar için her şeyi yapabiliyorsun. Sanata karşı ayrı bir ilgin olabilir. Kendine özgü bir tarzın var ve seni sen yapan en önemli özelliklerinden biri de bu. Hiç beklemediğin anlarda cesaret patlaması yaşayabiliyorsun.

Marianne!

Kesin ve keskin kararların seni otorite sahibi biri yapmaya zorlamışa benziyor. Liderlik ruhuna sahipsin ama bunu keşfetmen epey bir zamanını almış. Yalnız takılmaktan hoşlanıyorsun. Etrafındaki herkesten farklı düşünen bir kafa yapısına sahipsin. Farklı bir mizaca ve auraya sahip olduğun için de çevrendeki çoğu kişi sana imreniyor. Geleceğe dair belirli hedeflerin, planların mevcut. Bu hedeflerin gerçekleşmesi için de var gücünle çaba sarf ediyorsun. Bazı zamanlar çalışmaktan, etrafındaki kişilerden çok sıkılsan da kendine biraz zaman tanıyıp tekrar eski haline dönebiliyorsun. İkili ilişkilerinde her zaman anlayışlı ve saygılı olmayı seçiyorsun çünkü düzgün bir ilişkinin saygı olmadan devam edemeyeceğini savunuyorsun. Değişik hobilere sahip olabilirsin. Arkadaşlarına çok değer veriyorsun fakat sırtından birçok kez bıçaklanmışsın..

Lorraine!

Empati yeteneğin o kadar yüksek ki etrafındaki kişilerin bir  sıkıntısı olduğu zaman ilk önce tavsiye isteyebilecekleri kişi sen oluyorsun. Bulunduğun ortamın annesi, lideri görevini sen üstleniyorsun. Anlayışlı ve vefakar biri olduğun için hassas bir kişiliğe sahipsin. Duygularını nasıl kontrol etmen gerektiğini öğrenmişsin. Hayatta yaşadığın zorluklar ve güven telkin etmeyen kişilerin varlığının hayatında çok bulunması yüzünden baya tecrübeye sahipsin. Yaşadığın onca zorluğa rağmen hala pozitif ve sımsıcak gülümsemen yüzünden eksik olmuyor. Kendinle alakalı haz etmediğin birkaç özelliğin var ama bunları büyük bir sorun haline getirip, mutluluğunun önüne geçmesine izin vermiyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Countess Rain

Ahh ahh, keşke hafızamı kaybetsem de ilk defa izler gibi izlesem dediğim dizilerden.

Gizem Yenikler

Connell! Bu hayatta ne yapmak istediğin hakkında birçok kuşkuya sahipsin. Kendinle barışık gibi gözüksen de içten içe suskun ve sessiz kalmayı tercih eden bi... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Marianne! Kesin ve keskin kararların seni otorite sahibi biri yapmaya zorlamışa benziyor. Liderlik ruhuna sahipsin ama bunu keşfetmen epey bir zamanını almış... Devamını Gör