Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kuralcısın?

Ne Kadar Kuralcısın?

Eda Hakim
16.03.2023 - 15:04

Disiplinli, kuralcı bir yaşama sahip misin yoksa anın tadını çıkarıp, içinden geldiği gibi yaşamayı mı tercih ediyorsun? 

Ne kadar kuralcı olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni kesinlikle tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Temizliğe karşı bir takıntın var mı?

3. Temizliğe karşı bir takıntın var mı?

4. İşler senin istediğin şekilde ilerlemezse nasıl bir tavır sergilersin?

5. Alıngan bir yapıya sahip misin? (Dürüstçe cevaplamalısın.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkili ilişkilerinde veya arkadaşlık ilişkilerinde baskın biri olduğunu düşünüyor musun?

7. İnsanların dış görünüşüne bakarak bir kanıya varıyor musun?

8. Favori rengini seç bakalım..

9. Zorlandığın konularda etrafındaki kişilerden yardım alır mısın yoksa tek başına halletmeye mi çalışırsın?

10. En ufak detaylara bile önem verir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok kuralcısın!

Gevşek ve rahatına düşkün insanlara aşırı gıcık oluyorsun. Sana göre her şey bir düzene ait olmalı ve bir plan doğrultusunda ilerlemeli. Eğlenceye ayırdığın zaman çok az. Sürekli çalışmayla kafayı bozmuşsun, bu durum da çevrendekilerle aranın bir süreliğine bozulmasına sebebiyet vermiş. Kendine olan güvenin çok fazla ve bu özelliğinle çok gurur duyuyorsun. Söylemek istediğin şeyleri çekinmeden söylüyorsun ve kimseden korkmuyorsun. Kendine ait belirli hedeflerin var ve onları gerçekleştirmek için elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun. Seni eleştirenler ve yoluna engel koymaya çalışanları asla dinlemiyorsun, mantığınla hareket edip en doğru kararları vermeye çalışıyorsun. Başarıya ve güce çok önem versen de, gerçekten önemsediğin insanlara karşı ciddi soğuk duvarlarını kaldırıyorsun ve onlara duygusal kimliğinle yaklaşmayı tercih ediyorsun.

Hiç kuralcı değilsin!

Kendine ait rafine zevklerin var ve yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorsun. Seyahat etmek ve sanatla ilgilenmek gibi hobilere sahip olabilirsin. Çevrendekileri ve özellikle kendini kasmadan hareket ediyorsun. Senin mutluluğun senin için çok önemli. Arkadaşlarına çok önem veriyorsun. Moralinin bozuk olduğu zamanlarda yalnız takılmayı tercih ediyorsun ve kafanı toparlayana kadar sosyal ortamlarda bulunmuyorsun. Eğlenceye çok düşkünsün ama bunu her zaman dozunda yapıyorsun. Sosyal bir yapıya sahip olsan da çoğu zaman insanlara şüpheci bir tavırla yaklaşıyorsun. Çok arkadaşın var ama az ve öz diyebileceğin insan sayısı beş parmağını geçmiyor. Sırlarını herkesle paylaşmıyorsun ve her daim temkinli davranıyorsun. Gerçekten kıvrak bir zekaya sahipsin ve seninle muhatap olan insanlar, sohbetine hayran kalabiliyor. Tesadüfleri seviyorsun ve sürekli kendini belirli kalıpların, planların içine sokmuyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
24
12
7
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Savaş Esentürk

Çok kuralcısın Gevşek ve rahatına düşkün insanlara aşırı gıcık oluyorsun. Sana göre her şey bir düzene ait olmalı ve bir plan doğrultusunda ilerlemeli. Eğle... Devamını Gör

ömer

Çok kuralcısın! Gevşek ve rahatına düşkün insanlara aşırı gıcık oluyorsun. Rahat adam gevşek adamdır 😎😅

Aylin Kayhan

Hic kuralci değilsin