Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Bear'dan Inside No. 9'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Bear'dan Inside No. 9'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
12.07.2022 - 07:05

Korku dizileri, bilim kurgu dizileri, komedi dizileri, romantik dizileri gibi pek çok türden dizi önerilerini sıraladığımız listenin bir yenisiyle karşınızdayız!

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Eğer hazırsan dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pose (2018-2021)

Pose (2018-2021)

Özet: 1980'li yıllarda New York'ta geçen Pose, eşcinsel kültürden orta sınıfa Amerikan toplumuna bakış atıyor. New York’ta bir arada yaşayan çeşitli kültürlerden insanların hayatına odaklanan dizide yeni yaratılan lüks evren, orta sınıflar ve eşcinsel kültüre değiniliyor. Dizide yer alan New York City’nin ışıltılı ve entrikalarla dolu düzeninde sıkışıp kalan New Jerseyli çift Stan ve Patty’yi Evan Peters ve Kate Mara canlandırıyor. Van Der Beek, Peters’ın zengin patronu Matt’i, Tatiana Maslany ise modern dans eğitmeni olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncular: MJ Rodriguez, Dominique Jackson, Billy Porter

Yaratıcılar: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Steven Canals

Parenthood (2010-2015)

Parenthood (2010-2015)

Özet: Dizi, 1989 yapımı aynı adlı filmden uyarlandı. Kalabalık bir ailenin, sorunları, mutlulukları, aşkları, gözyaşları, kahkahaları.. Kısacası bir ailede ne olması gerekiyorsa, hepsini içinde barındıran bir dizi Parenthood..

Oyuncular: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard

Yaratıcı: Jason Katims

Grey's Anatomy (2005-)

Grey's Anatomy (2005-)

Özet: Pek çok Altın Küre ve Emmy ödülüne sahip Grey's Anatomy, medikal drama türünün en sevilen dizilerinden. Seattle Grace Hastanesi’nde yeni bir gün, yeni bir sabah, yeni ameliyatlar, kurtarılması gereken hayatlar, düşler ve umutlar... Farklı tıp fakültelerini yeni bitirmiş 5 stajyer doktor adayı Meredith, Cristina, Izzie, Alex ve George zorlu bir eleme sınavını geçerek, prestijli bir eğitim hastanesi olarak ün salan Seattle Grace’in cerrahi departmanında stajyerlik programına kabul edilmiştir. Önlerindeki bir sene boyunca, cerrahi bölümünün en başarılı doktorlarından olan Uzman Dr. Bailey'in (Nazi) gözetiminde, doktorluğun her yönünü yaşayan stajyerler hastanenin karmaşasının yanında aşk ilişkilerinde de yeni heyecanlar ve bocalamalarla tanışacaklar...

Oyuncular: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson

Yaratıcı: Shonda Rhimes

The Bear (2022-)

The Bear (2022-)

Özet: The Bear, gerek seyirciden gerek eleştirmenlerden aldığı övgülerle 2022'nin en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen 'Carmy' Berzatto, erkek kardeşinin intiharının ardından aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago'ya dönmek zorunda kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken küçük bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gergin aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşmak zorundadır.

Oyuncular: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri

Yaratıcı: Christopher Storer

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deadwind (Karppi / 2018-2021)

Deadwind (Karppi / 2018-2021)

Özet: Deadwind, eşinin ölümünün ardından büyük bir yas sürecine giren dedektif Sofia Karppi'yi takip ediyor. Eşinin yokluğuna bir türlü alışamayan Sofia, aradan geçen birkaç ayın ardından işine geri döner. Şantiyede genç bir kadın cesedinin bulunması üzerine davaya atanan Sofia, araştırma yaptıkça kadının ölümünün inşaat şirketi ile bağlantılı olabileceğinden şüphelenmeye başlar

Oyuncular: Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Mimosa Willamo

Yaratıcılar: Rike Jokela, Kirsi Porkka, Jari Olavi Rantala

Gotham (2014-2019)

Gotham (2014-2019)

Özet: Batman'den önceki Gotham şehrini konu alan dizinin odağında Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon var. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik eden Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele ediyor. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek!

Oyuncular: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz

Yaratıcı: Bruno Heller

Two and a Half Men (2003-2015)

Two and a Half Men (2003-2015)

Özet: Eğlenceli ve bir o kadar da keyifli bir dizi olan Two and a Half Men, televizyon tarihinin en sevilen komedilerinden olmayı bugün bile sürdürüyor! Dizinin konusu ise şu şekilde: Malibu sahilinin gözde bekarı, çapkın Charlie (Charlie Sheen denize nazır yaşadığı dubleks evinde, bir reklam şirketi için bestelediği müziklerle geçimini sağlarken; bir yandan da, yalnız yaşadığı evinde her gece başka bir güzeli ağırlar. Fakat rüya gibi yaşamı, karısı tarafından terkedilen erkek kardeşi Alan (Jon Cryer) ve onun 10 yaşındaki oğlu Jake’in (Angus T. Jones) evine taşınmasıyla kabusa döner. Başta düzeninin bozulmasından şikayetçi olsa da kardeşi ve yeğeni ile yakaladığı aile havasını da içten içe sevmeye başlar.

Oyuncular: Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones

Yaratıcılar: Chuck Lorre, Don Reo, Jim Patterson

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Cosby Show (1984-1992)

The Cosby Show (1984-1992)

Özet: Yayımlanmaya başladığı 1984'ten 1992'ye kadar NBC kanalında tam 8 sezon ve 202 bölüm olarak gösterilen bu sit-com dizisi New York'ta yaşayan bir aileyi merkezine alıyor. Brooklyn New York'ta yaşayan Huxtable ailesine odaklı bir dizi olan Cosby Ailesi, yaşama dair mesajları ve eğlenceli diyalogları ile çok sevilen bir dizidir. 80'li yılların en önemli dizisi olan Cosby Ailesi, kalitesi sebebiyle yayınlandığı kanalı NBC'yi reytinglerde sürekli en öne çıkartıp, dizinin yayınlanmasını kendi kanallarında istemeyen ABC kanalını ise pişmanlıkla cezalandırdı. İlk defa bir komedyenin rolünü konu alan dizi olan Cosby Ailesi, bu açtığı yolda Seinfeld, Ellen, Roseanne, Home Improvement, The Drew Cary Show ve Everbody Loves Raymond gibi komedyen bazlı sit-com'ların da önünü açmıştır. Afrikalı Amerikan oyuncuların ağırlıklı olduğu dizi, bu özelliği ile de en uzun süre yayın yapan afro-Amerikan dizileri sıralamasında üçüncü sırada yer almaktadır. Cosby Ailesi, 3 Altın Küre kazanarak tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olduğunu aldığı ödüller ile de kanıtlamıştır.

Oyuncular: Bill Cosby, Phylicia Rashad, Sabrina Le Beauf

Yaratıcılar: Bill Cosby, Michael Leeson

Inside No.9 (2014-)

Inside No.9 (2014-)

Özet: Kara komedi türünde olan ve yer yer gerilim, korku ve gizem unsurlarından da beslenen Inside No.9'ın her bölümünde bambaşka karakterlerin hikâyeleri anlatılıyor. Antoloji türündeki her bölümde farklı bir konunun ele alındığı yapımda olayların hepse 9 numaralı bir apartman dairesinde geçiyor. Dizide sıradan gibi gözüken olaylar şaşırtıcı bir son ile bitiyor

Oyuncular: Reece Shearsmith, Steve Pemberton, Derek Jacobi

Yaratıcılar: Steve Pemberton, Reece Shearsmith

Harper's Island (2009)

Harper's Island (2009)

Özet: Diyelim ki bir düğün organizasyonu için şahane bir adaya davet edildiniz. Başınıza en kötü ne gelebilir ki? Hemen cevabını verelim: 13 bölümlük mini dizi Harper's Island, bir düğün için küçük bir adada toplanan bir grup insanın hayatlarının en mutlu günlerinde olmaları gerekirken, birer birer öldürülmesi üzerine oluşan gerilimli ortamı ekrana taşıyor. Düğünün misafirleri tek tek ölmekte, geriye tüm kalanlar da adlarını şüpheli listesine yazdırmaktadır..

Oyuncular: Elaine Cassidy, Christopher Gorham, Katie Cassidy

Yaratıcı: Ari Schlossberg

The Exorcist (2016-2018)

The Exorcist (2016-2018)

Özet: İki rahip, çözülmesi güç şeytani bir vaka ve bolca doğa üstü olay... Epey korkutucu olan The Exorcist dizisi birbirinden karakter olarak çok farklı olan iki rahibin bir aileye musallat olan şeytan vakasıyla uğraşmasıyla beraber ele geçirilen küçük bir çocuk ve ailesinin etrafında dönen olayları anlatıyor.

Oyuncular: Alfonso Herrera, Ben Daniels, Kurt Egyiawan

Yaratıcı: Jeremy Slater

İçeriğin Devamı Aşağıda

Requiem (2018)

Requiem (2018)

Özet: Fantastik unsurlarla bezeli ve merak duygusunun insanı yiyip bitirdiği Requiem, Matilda Grey adlı kadını merkezine alıyor. Londra’da yaşayan 23 yaşındaki ödüllü viyolonsel yıldızı Matilda Grey’un annesi görünürde hiçbir sebep olmamasına rağmen intihar eder. Matilda annesinin gizemli ölümünün ardındaki sırrı öğrenmeye kararlıdır. Araştırmaya başlayan genç kadın, annesi ile 1994 yılında Galler’deki bir köyde çözülmemiş kayıp çocuk vakası arasında bir bağlantı bulur. Matilda annesinin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için Galler’e doğru karanlık bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Lydia Wilson, Joel Fry, Tara Fitzgerald

Yaratıcı: Kris Mrksa

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın