Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka Oynanması Gereken 10 Oyun

Mutlaka Oynanması Gereken 10 Oyun

Yuppigo
25.06.2015 - 13:13 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 14:53

Mutlaka oynanması gereken 10 pc ve konsol oyunu.

Mutlaka oynanması gereken 10 pc ve konsol oyununu sizler için derledik. Aralarında henüz oynamadığınız olanlar varsa hiç vakit kaybetmeyin. İyi eğlenceler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. DİABLO III

10. DİABLO III

Kimse Ölümün Önüne Geçemez İntikam duygusuyla yanıp tutuşan ve azat olmayı bekleyen Baş İblis (Prime Evil), Kara Ruhtaşı (Black Soulstone) içinde öfkeden kuduruyor. Bu kıymetli taş sonsuza dek karanlığa gömülmeden önce, Ölüm Meleği (Angel of Death) Malthael ölümlü âlemlerinde yeni bir ölümcül gayeyle boy gösteriyor: Kara Ruhtaşı'nı çalıp onun şeytani kudretini kendi iradesine almak. İşte bu, sonun başlangıcı demek… OYUN ÖZELLİKLERİ: - Akıncı (Crusader) olarak düşmanın üstüne yürü - Delinmez bir zırha, parıldayan silahlara ve hiç de küçümsenemeyecek bir hasar bırakma gücüne sahip olan, ölümlü âlemlerinin sarsılmaz yeni kahramanı Akıncı'nın (Crusader) gücüne hâkim ol. - Bölüm V'i (Act V) kasıp kavur - Diablo III öyküsünde yepyeni bir sayfa olan Bölüm V boyunca Batısınırı'nın (Westmarch) dolambaçlı sokaklarından Cehennem Kalesi'nin (Pandemonium Fortress) kadim surlarına kadar bir sürü yeni ölümcül düşmanla kapış. - Yepyeni güç mertebelerine yüksel - Seçtiğin kahramanla yepyeni ileri seviyelerde yol alırken bir yandan da ilk kez kazanacağın iblis avlama yetileriyle gücüne güç kat. - Yeni oyun modlarını fethet - Yeni Macera Modu (Adventure Mode) tüm Sığınak'ı (Sanctuary) ayaklarının altına sererek herhangi bir Bölüm'de istediğin bir geçiş noktasına seyahat edebilmeni sağlıyor. Ayrıca, iki yepyeni oyun özelliği olan Ödül Avları (Bounties) ve Nefalem Yarıkları (Nephalem Rifts) sayesinde de sınırsız sayıda yeniden oynanabilirlik seçeneği sunuyor. - Paha biçilemeyen, yepyeni hazineler keşfet - Yeniden tasarlanmış yağma sistemi karaktere özgü 'akıllı ganimetleri', yeni ve iyileştirilmiş Efsanevi (Legendary) eşyaları ve Mistik'in (Mystic) eşya geliştiren güçleriyle Diablo III deneyiminizi daha da zenginleştiriyor.

9. Mortal Kombat X

9. Mortal Kombat X

NetherRealm Studios'un efsanevi dövüş oyunu serisini yeni nesle taşıyacak olan yeni oyunu. Oyun sinematik sunumu yepyeni bir oynanışla birleştirerek bugüne kadarki en ölümcül Kombat deneyimini sunuyor ve oyuncuları her bir dövüşün dünya çapında hakimiyet için önemli olduğu kalıcı bir çevrimiçi yarışmanın içine sokuyor. Mortal Kombat™ X oyunculara ilk kez her bir dövüşçü için farklı varyasyonlar seçme imkanı veriyor ve bu da hem stratejiyi, hem de dövüş tarzını etkiliyor. Oyuncular Scorpion ve Sub-Zero gibi en ünlü karakterlerin yanı sıra iyilik ve kötülüğün güçlerini temsil eden yeni karakterler de içeren orijinal bir hikayeye katılacaklar. Karakter Varyasyonları: Mortal Kombat™ X tümü de kendi dövüş stiline, özel hareketlere, yeteneklere ve stratejilere sahip olan oynanabilir her karakterin üç farklı versiyonunu sunuyor. Oyuncuların seçtiği varyasyon oyunun stilini ve genel stratejiyi belirleyecek. Yeni ve Klasik Karakterler: Scorpion, Sub-Zero, Raiden ve Kano gibi Klasiklerin yanında Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr ve D'Vorah gibi yeni karakterleri de içeren kadroda iyilik ve kötülüğü temsil eden çok sayıda karakter bulunuyor. Vahşi Dövüşler: Mortal Kombat™ X geliştirilmiş grafikler ve animasyonlar sayesinde, daha önce görülmemiş sertlikte dövüşler sunuyor olan X-ray ve Bitiriş Hareketleri ile dövüş oyunlarının yeni neslinibizlere sunuyor. Epik, Sinematik Hikaye: 2011'deki Mortal Kombat'ta meydana gelen olayların 25 yıl sonrasına kadar uzanan derin hikaye modu karanlık öyküyü devam ettirecek ve Sonya Blade ve Johnny Cage'in kızı Cassie Cage gibi yeni karakterleri de tanıtacak.

8. Dying Light

8. Dying Light

Dead Island serisi ile ün kazanan Techland ‘ın yeni jenerasyon için geliştirdiği hayatta kalma oyunu Dying Light size bu zamana kadar yaşamadığınız heyecanda bir açık dünya oynanışı sunacak! Dying Light tehlikelerle dolu devasa bir açık dünyada geçen ve birinci şahıstan oynanan, hayatta kalmaya dayalı korku aksiyon oyunudur. Geceyi Sağ Salim Atlatın – Gündüzleri oyuncular etrafta serbestçe dolaşacak ve kaynak ve silah arayacaklar. Ama gece olunca dünya da ölümcül bir dönüşüm geçirecek; avcı av haline gelecek; hastalıklılar agresifleşecek ve kalabalıklaşacak ve av peşine düşen çok daha uğursuz bir şeyler uyanacak. Serbest Koşu Ortamı – Dying Light oyuncuların hem av peşindeyken, hem de yırtıcılardan kaçarken dünyada hızlıca hareket edebilmelerini, binalar arasında zıplayabilmelerini, duvarlara tırmanabilmelerini ve habersiz düşmanlarının tepelerine inmelerine imkan sağlayacak.   Yakın ve Uzaktan Ölümcül Saldırılar – Bıçaklar, sopalar, baltalar, balyozlar ve diğer egzotik silahlarla yakından saldırabilir veya düşmanlarınızı uzaktan indirmek için silah ve ateş gücü kullanabilirsiniz.   Oyun Stilinizi Seçin – Dying Light tüm oyun stillerine uyarlanabilecek, tamamen özelleştirilebilir dört karakter sunacak.  Silahınızı Yaratın – Elektriklenmiş dikenli tele sarılı bir İngiliz anahtarı kullanabilecekken neden sade bir İngiliz anahtarıyla yetinesiniz ki? Dying Light’ın zanaat sistemi sayesinde oyuncular yeni ve daha güçlü silah ve ekipmanların yanı sıra özel cephaneler de yaratabilecekler.

7. Battlefield Hardline

7. Battlefield Hardline

Battlefield: Hardline, birinci şahıs nişancı türü video oyunudur. Hardline'ın tek oyunculu kısmı Visceral Games, çok oyunculu kısmı ise DICE tarafından geliştirildi. Hardline, önceki Battlefield oyunlardan farklı olarak bu sefer polis temalıdır. Oyunun tek oyunculu kısmı bir Amerikan polisiyesi gibi bölümlere ayrılmaktadır. Bir dedektif oynanmaktadır. Bu dedektif, ortağı tarafından ihanete uğrar ve intikam için ant içer. Bir yandan sokaklardaki pis işlere doğru sürüklenirken diğer yandan ortağından intikamını almaya adım adım ilerlemektedir.Oyunda dört farklı karakter sınıfı bulunmaktadır. Bunlar: Enforcer, Mechanic, Operator ve Professional. Oyun modu olarak da Blood Money, Heist, Hotwire, Team Deathmatch, Turf War ve Rescue isimli modlar bulunmaktadır. Oyuncular polis ya da soyguncu taraflarından birini seçerek birbirleriyle mücadele edebilmektedirler. alışık olduğumuz savaş oyunlarından farklı bir hikaye arayanlar mutlaka denemeli.

6. Call Of Duty Advanced Warfare

6. Call Of Duty Advanced Warfare

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen, Activision tarafından ise yayımcılığı yapılan birinci şahıs nişancı türü video oyunudur. Call of Duty serisinin 11. oyunudur. Sledgehammer Games oyunun Microsoft Windows, Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerini, High Moon Studios ise PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerini geliştirmiştir.Atlas Corporation,Tek Oyunculuda bir bölümde atılan Manticore adındaki DNA bombasından sonra konu ikiye ayrılıyor. Tek oyunculuda Zombiler yoktur, insanlar ölmüştür. Exo Zombies'te ise ölen insanların birden Zombilere dönüştüğünü John Malkovich'in canlandırdığı Oz karakterinin anlattıklarından anlıyoruz. Bu moddaki Zombilerin tehlikeli yanı ise bizim gibi Exo Suit giymesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dead Space 3

5. Dead Space 3

Electronic Arts firmasının korku gerilim türündeki başarılı yapımı Dead Space 2 nin devamı olan Dead Space 3 arttırılmış gerilim ile sizi ekrana bağlayacak. TEMEL ÖZELLİKLER Karakterimiz Isaac arttırılmış güçleri ile geri geliyor. Oyunda Dead Space'in ilk oyunu gölgede bırakacak bir gerilim hakim olacak. Gezegende geçen bölümlerde çevre şartları sizi daha fazla zorlayacak. Yer altı şehirlerini keşfedecek ve yan görevler alabileceksiniz. Buzula dönüşmüş ve terk edilmiş kamp alanlarında korkuyu hissedeceksiniz. Geliştirilmiş Kinesis gücü sayesinde savaşlarda bu gücü daha etkili bir şekilde kullanacaksınız. Yeni getirilen Co-Op modu ile iki kişi aynı anda mücadele verebilecek. Dead Space 3'te yan görevler ile birlikte uzatılmış oynanış süresi size uzun soluklu bir korku-gerilim imkanı sunuyor.

4. GTA V

4. GTA V

Grand Theft Auto V (kısaca GTA 5), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunu. PlayStation Xbox 360 Xbox One Windows için piyasaya çıkmıştır. Oyun Kaliforniya eyaletinin güneyini temel alarak oluşturulmuş olan San Andreas eyaletinde geçmektedir. San Andreas, büyük ölçüde Los Angeles şehrine dayanılarak oluşturulmuş olan Los Santos adlı şehirden (GTA San Andreas oyunundakinin güncellenmiş hali) ve büyük kırsal alanlardan oluşmaktadır. Seride bir ilk olarak oyunda üç ana karakter bulunmaktadır: Michael De Santa, Trevor Philips ve Franklin Clinton. Oynamaktan kesinlikle sıkılmayacağınız, enfes bir oyun.

3. The Crew

3. The Crew

The Crew yeni nesil konsollar ve yüksek donanıma sahip PC'ere özel olarak geliştirilen, yeni donanımların yeteneklerini oyunculara daha önce yaşadıklarına benzemeyen bir çevrimiçi deneyim sunmak için kullanacak olan, devrimci bir aksiyon-yarış DVO'sudur. The Crew sizi ve arkadaşlarınızı Amerika Birleşik Devletleri'nin devasa açık dünyasında birbirinden heyecanlı mücadelelerle dolu çılgın bir yolculuğa çıkaracak. The Crew aksiyon-yarış oyunlarına damgasını vuracak olan yeni nesil oyundur. Arabanız avatarınız - level atlarken arabanızı da geliştirin ve açık dünya ABD topraklarında bulunan 5 farklı ve zengin detaylı bölgede ilerleyin. New York City ve Lso Angeles'ın kalabalık caddelerinde manevralar yapın, güneşli Miami Beach'te gezintiye çıkın veya Monument Valley'in nefes kesen platolarında dolaşın. Her bölgede kendine has sürprizler ve ustalaşmanızı gerektirecek sürüş mücadeleleri sizi bekliyor olacak. Yolculuğunuz sırasında yolda başka oyuncularla da karşılaşacaksınız - bunların tümü de ya birlikte ekip kurmaya değecek yol arkadaşları, ya da ileride kapışacağınız rakipler olacak. Daha önce bu kadar heyecanlı, bu kadar çeşitli ve bu kadar açık yarışmamıştınız. Ana Özellikler HİÇBİR ZAMAN YALNIZ KALMAYIN Oyuna istediğiniz zaman girip çıkın, birbirine sadakat veya rekabetle bağlı dört kişiden oluşan ekibinizi kurun. Amacınız ister bir konvoyu durdurmak, ister polisten kaçmak olsun, bunu arkadaşlarla birlikte başarmak her seferinde taptaze bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. ARABANIZI BİR SONRAKİ MÜCADELE İÇİN HAZIRLAYIN Oyunda ilerledikçe toplayacağınız gövde ve performans parçaları ile lisanslı arabalarınızı kişiselleştirip geliştirebileceksiniz. Arabanıza 5 farklı ayar yükleyebilir ve farklı arazilere uyum sağlayabilirsiniz. Arabanızı sürüş stilinize uygun biçimde geliştirmek için bir çok perk arasından seçim yapabilirsiniz. NEREDE OLURSANIZ OLUN, DENEYİME DEVAM EDİN Oyun deneyiminize iOS, Android tabletler ve web üzerinden devam edin. Arkadaşlarınızın performanslarını takip edin, yeni rekorlar kırmak için oyuna girmeden önce arabanıza ayar çekin veya siz yoldayken daha fazla XP ve parça kazanmaları için ekibinizi görevlere yollayın. EŞSİZ BİR BÜYÜKLÜĞE VE ÇEŞİTLİLİĞE SAHİP BİR OYUN ALANI Tüm Amerika Birleşik Devletleri sizin sürüş için kullanacağınız oyun alanınız - tüm yolları ve arada kalan herşeyiyle. Aklınıza gelen her tür arazi ustalaşmanızı bekliyor - şehir merkezinden banliyölere, bayırlardan mısır tarlalarına, kanyonlardan çöllere, hatta yarış pistlerine kadar.

2. FarCry 4

2. FarCry 4

Serinin ödüllü oyunlarının efsanevi DNA'sı üzerine kurulan Far Cry® 4 entegre açık dünya işbirliği oynanışına olanak sağlayan yapısıyla tamamen yeni ve devasa bir dünyada geçecek ve bugüne kadarki en kapsamlı ve en etkileyici Far Cry® deneyimini yaşatacak. Himalayalarda, gözden uzakta bulunan bir ülkedir Kyrat; gelenekler ve şiddetle yoğrulmuş bir ülke. Siz Ajay Ghale rolündesiniz. Annenizin vasiyetini yerine getirmek için Kyrat'a gidiyor ve kendinizi diktatör Pagan Min'in baskıcı rejimini devirmek amacını güden iç savaşın tam ortasında buluyorsunuz. Her köşe başında tehlikenin ve bilinmezliğin cirit attığı bu devasa açık dünyada dolaşacak ve keşfedeceksiniz. Burada vereceğiniz her karar önemli, her bir saniye farklı bir hikayeye gebe. Kyrat'a hoş geldiniz. Ana Özellikler OLASILIKLARLA DOLU AÇIK DÜNYAYI KEŞFEDİN Şimdiye kadar yaratılan en farklı Far Cry dünyasını keşfedin. Gür ormanlardan karlarla kaplı Himalayalara uzanan arazilerle dolu bu dünya hem canlı… hem de ölümcül. - Kyrat leoparlardan, siyah kartallara, vahşi bal porsuklarına kadar vahşi yaşamla dopdolu. Kaynak avına çıktığınızda birşeylerin de sizi avlamaya çalışabileceğini unutmayın... - Yeni helikopterinizle düşman bölgelerini yukarıdan gözlemleyin, sonra da kanatlı giysinizle aşağıya iniş yapın. Altı tonluk fillerin sırtına çıkın ve filin saf kuvvetini düşmanlarınız üzerinde kullanın. - İş ne kadar çılgınca, ne kadar tahmin edilemez olursa olsun doğru silahı seçin. Sahip olduğunuz seçenekler sayesinde her şeye hazırlıklı olacaksınız. İŞBİRLİĞİ: BİR ARKADAŞINIZI GETİRİN Her yolculuğa yalnız çıkmamalısınız. Far Cry 4 ikinci bir oyuncunun dilediği zaman oyuna girip çıkabilmesini sağlayarak yeni nesillerde işbirliği deneyimini Far Cry ruhunu uygun biçimde yaşatacak. Artık Kyrat'ın canlı, açık dünyasını birlikte keşfedebileceksiniz. ARENA: NEYE DÖNÜŞECEKSİNİZ? Arenada hayatta kalmak ve şöhret kazanmak için dövüş yeteneklerinizi sergileyin. Tezahürat yapan kalabalıkların saygısını kazanın ve tek bir yarışmacı hayatta kalana dek hem insanlara, hem de yaratıklara karşı hayatta kalma isteğinizi kanıtlayın. ÇOKLUOYUNCU Yepyeni, rekabete dayalı çokluoyuncu modu ile Kyrat'ın savaşlarla dolu tarihinin tadına bakın. İster Golden Path isyanının donanımlı askeri rolünde, ister doğanın ölümcül gücünü kullanan kadim Kalinag savaşçı kabilesinin bir üyesi rolünde oynayın. HARİTA EDİTÖRÜ: ÖLÜM TUZAĞI TASARIMCISI Far Cry serisinde şimdiye kadar sunulan en güçlü ve en yenilikçi harita editörünü kullanarak kendi haritalarınızı yaratıp paylaşın. Yarattığınız işler gelişmiş araçlar, yenilenen arayüz ve haritaları yayınlama ve oyuncu topluluğuyla paylaşma imkanları sayesinde hak ettikleri ilgiyi görecekler.

1. Assassin's Creed Unity

1. Assassin's Creed Unity

Assassin's Creed: Unity, Ubisoft Montreal liderliğinde 10 farklı stüdyoda geliştirilen, Ubisoft tarafından ise yayımcılığı yapılan tarihsel, aksiyon macera türü video oyunudur. 11 Kasım 2014'te Amerika'da, 13 Kasım 2014'te ise Avrupa'da çıkış yapmıştır. Serinin 7. oyunudur.Yıl 1789, Paris. Fransız İhtilali, bir zamanlar muhteşem olan şehri terör ve kaosun yer aldığı bir alana dönüştürüyor. Sokaklardaki kaldırım taşları, baskıcı asillere karşı ayaklanmış halkın kanları ile kırmızıya dönüşüyor. Arno adındaki genç bir adam ise ihtilalin arkasındaki gerçek güçleri ortaya çıkarmak için mücadele ediyor. Başlarda sadece telafi için mücadele eden Arno, halkın ona ihtiyacı olduğunu görüyor ve bir yandan telafi bulmaya çalışırken bir yandan da halkın yanında asillere karşı savaşıyor. Uğraşıları, kendisini bir milletin kaderi için acımasız bir savaşın ortasına atacak ve onu gerçek bir usta suikastçıya dönüştürecek. kesinlikle sıkılmadan bıkmadan zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız sürükleyici bir oyun isteyenler için tavsiye edilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın