Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Güney Kore Dizisi

etiket Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Güney Kore Dizisi

Tuana özkoçlar
29.06.2014 - 18:37 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 17:29

Mutlaka izlemeniz gereken 7 Güney Kore dizisi

Türkiye'de ve dünyada birçok kore fanı var bende onlardan biriyim . Biz kore fanları bazen dizi seçmek konusunda zorlanıyoruz . Tabii hepsi birbirinden güzel aşağıda yer verdiğim diziler  benim ve çoğu Kore fanının favorileri . Umarım izler ve beğenirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Bof (Boys over flovers)

1) Bof (Boys over flovers)

Bu dizi benim ilk dizim ve favorim . Diziyi F4 veya büyük aşklar kavgayla başlar diyerek özetliyebilirim. Kore'nin en zengin ve  yakışıklılarından oluşan 4 kişilik bir grup . Grubun adı F4 . Lideri de Goo Jun Pyo ayrıca okulun da lideri. Okulda herkes onun sözünü dinler kafasına esene işkence eder . Daha sonra tesadüfen okula fakir bir kurutemizlemecinin kızı gelir. Ve Goo Jun Pyo'ya baş kaldırır . Goo Jun Pyo ilk defa böyle birşeyle karşılaşır aralarındaki kavga fark etmeden aşka dönüşür.Başrol  Goo Jun Pyo gerçek adıyla Lee Min Ho hakkını vere vere oynuyor eee sonucunda böyle bir dizi çıkıyor ayrıca dizinin müzikleride harika.

2) City Hunter

2) City Hunter

     Aksiyon ve aşkın karışımı ve heyecanın hiç  bitmediği bir dizi. Vee tabi  başrol yine Lee min Ho . Bu dizinin seneryosu alışılmış kore dizi klasiklerinden daha farklı . Sizi apayrı bir dünyaya götürüyor.

3) The Heirs

3) The Heirs
  • Başroller Kore'nin en ünlü erkek oyuncusu Lee Min Ho ve Kore'nin prensesi lakabıyla Park Shin Hye . Eeee oyuncular bu kadar ünlü olunca dizide bir o kadar güzel oluyor. Kore'nin en zengin şirketinin varisi olan Kim Tan ayrıca gayrimeşrü çocuğudur.Ailesi yine zengin bir ailenin kızıyla maddi çıkarlar için onları nişanlandırır. Abisi onu gayrimeşrü olduğundan dolayı sevmiyordur bu nedenle onu küçük yaşta Amerika'ya gönderir. Daha sonra Amerika'da tesadüfen Cha Eun Sang ile tanışır. Babasının çağırması ile Kim Tan Kore'ye geri döner. Bir bakar ki Cha Eun Sang Kim Tan'ın kore'ki evindeki evinin hizmetçisinin kızı . Acaba Kim Tan ve Cha Eun Sang tüm zorluklara rağmen kavuşabilecek mi?????

4) Man From The Stars

4) Man From The Stars
  • Bu dizi alışılmış kore dizilerinden çok daha farklı . Bir uzaylı olan Doo Min Joon dünyada geçirdiği 400 yıl sonunda kendi gezegenine gidebilmesi için beklediği yıldız gelmek üzeredir . Tam o sırada hayatında ilk defa aşık olur . Ancak gezegenine gitmeyip Dünya'da kalırsa 2-3 hafta sonra ölücek. Acaba kendi gezegenine gidip yaşamaya devam mı edicek yoksa sevdiği kadınla azda olsa süre mi geçirecek ?????

5)Heartstrings

5)Heartstrings
  • Ben bu diziyi kelimelerle ifade edemiyorum. Aslında mükemmel bir gençlik dizisi. Başrol lee shin'e kesinlikle hayran olucaksınız. Dizinin müzikleri de harika .
İçeriğin Devamı Aşağıda

6) Playful Kiss

6) Playful Kiss
  • Bir nartist prens ve oldukça akıllı okulunda en popüleri onu küçüklüğünden beri seven bir kız .....Acaba nartist prens onu bu kadar çok seven kızı sevebilecek mi????

7) My Girlfriend is a Gumiho

7) My Girlfriend is a Gumiho

Dae Woong 500 yil boyunca hapsedilmis bir dokuz kuyruklu tilkiyi serbest birakir. Tilki bir anda güzel bir kadina dönüsür ve herkes onu Dae Woong'un kiz arkadasi saniyordur. Fakat tilkinin insan olabilmek için birinin cigerini yemesi gerekiyordur. Ya Dae Woong'un cigerini yemek isterse?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
444
316
152
55
39
37
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın