Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Keser Kimdir? Mustafa Keser Kaç Yaşında ve Nereli?

Mustafa Keser Kimdir? Mustafa Keser Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
24.05.2021 - 19:47

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de Mustafa Keser. Peki Mustafa Keser kimdir? Mustafa Keser kaç yaşında ve nereli? Mustafa Keser hayatı ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Keser Kimdir? Mustafa Keser Nereli ve Kaç Yaşında?

Mustafa Keser Kimdir? Mustafa Keser Nereli ve Kaç Yaşında?

1945 yılında Elazığ ilinin bir ilçesi olan Maden'de doğan Mustafa Keser, ilk ve orta öğrenimini Maden'de, lise eğitmini ise Diyarbakır'un meşhur okulu Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi ve Sivas 4 Eylül Lisesi'nde tamamlamıştır.

Babası müzisyen olan Mustafa Keser, çocukluktan beri müziğe ilgi duymuş, ortaokul ve lise yıllarında keman, ud, bağlama gibi enstrümanları iyi derecede çalmasını öğrenmiştir.

Askerlik görevini yaptıktan sonra İzmir'e yerleşen Mustafa Keser, 1975 yılında TRT'nin açmış olduğu amatör ses yarışmasını Türk Halk Müziği dalında kazanmıştır. 1982 yılına kadar TRT İzmir Radyosu'nda mahalli sanatçı olarak görev yapmıştır.

Mustafa Keser Evli Mi?

Mustafa Keser Evli Mi?

MÜZİK HAYATI BÖYLE BAŞLADI: 1982 yılında yine TRT'nin açtığı yetişmiş sanatçı sınavını bu kez Türk Sanat Müziği dalında kazandı. TRT İzmir Radyosu’nda ses sanatçısı olarak göreve başladı. 1989 yılında ise TRT'den ayrılarak İstanbul'a yerleşmiştir.

EVLİLİĞİ: 90'lı yıllarda birçok özel kanalda müzik programı yapan Mustafa Keser, 1978 yılında Nilüfer Keser ile evlendi. Mustafa Keser'in bu evlilikte dünyaya gelen 3 çocuğu bulunmaktadır. Sevilen sanatçı müzikal çalışmalarının yanı sıra çeşitli film ve tv projelerinde de konuk olarak yer almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın