Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Karaalioğlu Kimdir, Nereli? Mustafa Karaalioğlu Nerede Çalışıyor?

Mustafa Karaalioğlu Kimdir, Nereli? Mustafa Karaalioğlu Nerede Çalışıyor?

Gazeteci ve yazar Mustafa Karaalioğlu zaman zaman gündeme gelen bir isim olmaktadır. Mustafa Karaalioğlu son zamanlarda yaptığı açıklamalarla da gündemden eksik olmayan bir isim haline gelmiştir. Mustafa Karaalioğlu hakkında yapılan araştırmalar da son dönemde artıl göstermiştir. Peki Mustafa Karaalioğlu kimdir, nerelidir? Mustafa Karaalioğlu nerede çalışmıştır, şu anda nerede görev almaktadır?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Karaalioğlu Kimdir?

Mustafa Karaalioğlu Kimdir?

Mustafa Karaalioğlu 1966 yılına Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Türk gazeteci ve yazardır. Ortaöğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra Ankara'da lisans eğitimine başlamıştır. Karaalioğlu Gazi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kariyerine henüz üniversite yıllarındayken başladığı bilinmektedir.

Mustafa Karaalioğlu'nun Kariyeri

Mustafa Karaalioğlu'nun Kariyeri

Mustafa Karaalioğlu Ankara'daki lisans hayatına devam ederken iş hayatına da atılmıştır. Türkiye Gazetesi ve Tüketici Test Dergisi'nde görevler almıştır. 2011 yılında ise TV8 ekranlarında yer almaya başlamıştır. TV8 ekranlarında 'Her Pazar Açıkca' programını sunmuştur.

1955 yılında Yeni Şafak Gazetesi'nin kuruluşunda görev almıştır. Yeni Şafak Gazetesi'nde yazarlık, genel yayın yönetmenliği ve yazı işleri müdürlüğü gibi görevlerde çalışmıştır. 

Daha sonra Star Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliğini ve Star Medya Grubu'nun İcra Kurulu başkanlığını üstlenmiştir.  2014 yılında ise Star gazetesindeki görevinden ayrılmıştır.

Mustafa Karaalioğlu'nun Yazarlık Hayatı

Mustafa Karaalioğlu'nun Yazarlık Hayatı

Mustafa Karaalioğlu 2014 tarihinden itibaren NTV haber kanalında görev almıştır. NTV'de yönetim kurulu danışmanı olarak çalışmıştır. Şu anda Karar Gazetesi'nde yazarlık hayatına devam etmektedir. Mustafa Karaalioğlu'nun üç tane kitabı vardır. Bunlar; 'Tüketim Virüsü', 'Uygun Adım Siyaset' ve 'Hilal ve Ampül'dür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın