Görüş Bildir
Haberler
TV
Müge Anlı'ya Çıkan İlginç Aile Palu Ailesi'nin Tüm Fertlerinin Kim Olduğunu Tek Tek Açıkladık

etiket Müge Anlı'ya Çıkan İlginç Aile Palu Ailesi'nin Tüm Fertlerinin Kim Olduğunu Tek Tek Açıkladık

Eda Aytekin
07.01.2019 - 14:40 Son Güncelleme: 31.03.2023 - 15:26

Palu Ailesi'nin anlattıkları hepimizi şoka sokadursun, kafalar kimin kim olduğu konusunda oldukça karıştı. Peki kimdir bu Palu Ailesi? Bu ailede ismi geçen herkesin kim olduğunu tek tek yazdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan Palu Ailesi'nin içindeki tuhaf olayları Müge Anlı ortaya bir bir çıkarmıştı. Fakat konunun karmaşası içinde kimin kim olduğu da karıştı.

Günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan Palu Ailesi'nin içindeki tuhaf olayları Müge Anlı ortaya bir bir çıkarmıştı. Fakat konunun karmaşası içinde kimin kim olduğu da karıştı.

Olayın detaylarını bilmek isteyenleri önce şöyle alalım.

Sosyal medyada Palu Ailesi için verilmiş tepkiler için de şöyle buyurun. Ve yavaş yavaş bu tuhaf aileyi tanımaya başlayalım:

Harun Palu (Palu ailesinin babası)

Harun Palu (Palu ailesinin babası)

Harun Palu, aslında bu ailede belki de tüm sırları aydınlatacak kişi ancak hapisten sonra kendisine şizofren teşhisi konulduğu için ifadeleri geçersiz sayılıyor. Oğlu İsa, damat Tuncer'in etkisiyle Meryem'in kocasını, yani Tuncer'in bacanağını öldürüyor. Harun da suçu üstlenip oğlunun yerine hapse giriyor. Hapisten çıktıktan sonra kirli olayları fark eden Harun, cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyor. Ancak şizofreni teşhisi konulduğu için hiçbir şekilde ifadeleri geçerli olmuyor, diğer oğlu olan Fatih'in vasiliğinde kalıyor. Harun'un 4 tane evi var ve şu an nerede olduğu belli değil.

Havva Palu (Palu ailesinin annesi)

Havva Palu (Palu ailesinin annesi)

Havva, Harun'un eşi. Bu evlilikten İsa, Fatih, Meryem, Emine ve Ayşe Melek isminde 5 tane çocuğu var. Damat Tuncer'in büyük ölçüde etkisinde. Kızları Meryem'in ve torunun, Tuncer tarafından tecavüz ve işkence ile öldürülmesine göz yummak ile suçlanıyor. Kocaeli'nde ve İstanbul'da bulunan iki evini, Tuncer'e verdiği de biliniyor.

İsa Palu (Palu ailesinin oğullarından biri)

İsa Palu (Palu ailesinin oğullarından biri)

İsa, damat Tuncer'in etkisi altına aldığı ilk isimlerden. Tuncer'in yönlendirmeleri ile kardeşi Meryem'in eşini, yani eniştesi Ahmet'i öldürüyor. Sebep olarak da 'namus için yaptım' diyor. Ancak suçu babasının üstlenmesi ile hapse girmekten kurtuluyor. Meryem'in ve Tuncer'in çocuklarına (ki bunlar İsa'nın da yeğeni) yapılan işkencelerde ortak olduğu iddia ediliyor çocukların ifadelerine göre. Ancak her ne hikmetse bu suçlamalardan da hiçbir ceza almıyor. Meryem'in cesedini, Tuncer ile birlikte gömdükleri de iddia ediliyor.

Fatih Palu (Palu ailesinin diğer oğlu)

Fatih Palu (Palu ailesinin diğer oğlu)

Harun Palu'nun hapisten çıktıktan sonra yanına alıp suç duyurusuna birlikte gittiği çocuklarından biri. Şu an babası Harun, Fatih'in vasiliği altında. Tuncer'in etkisi altında olan isimlerden de biri aynı zamanda. Yayında Tuncer'in, anne Havva'ya çeşitli ağır sözler söyledikten sonra hiçbir tepki vermemesiyle ve rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meryem Tahnal (Palu ailesinin kızı)

Meryem Tahnal (Palu ailesinin kızı)

32 yaşındayken 2008 yılında ortadan kayboldu (!). 8-9 yaşlarında olan kızı Melike de kendisinden bir yıl sonra ortadan kayboldu. Kocası Ahmet, enişte Tuncer tarafından İsa'ya öldürtüldü. Kocası öldükten sonra, çocuklarıyla birlikte Tuncer'in kapıcı dairesinde yaşamaya başlıyorlar ancak gördükleri şiddettin ardı arkası kesilmiyor. Ablasının gözü önünde çocukları ve yeğenleri ile eniştesinin tecavüzüne uğruyor. Tuncer'in Meryem'i bir ağaca bağlayarak aç susuz, işkence görerek öldürdüğü iddia ediliyor. Meryem'in kızı Melike de Tuncer'in tecavüz ve işkenceleri sonucu ölüyor. Bir tek Meryem'in oğlu Recep Tayyip bu korkunç evden kaçarak yurda yerleştiriliyor.

Tuncer Ustael (Ailenin damadı)

Tuncer Ustael (Ailenin damadı)

Palu ailesine girdikten sonra ortalığı cehenneme çeviren ve tüm suçların arkasında ismi olduğu iddia edilen kişi. Aynı zamanda kendisinin cinci hoca olduğunu iddia ederek insanları etkisi altına alıyor. Yaptığı iddia edilen şeyler işkence, gasp, darp, zorla senet imzalatma, zorla tapu geçirtme, taciz, ensest, tecavüz gibi korkunç vakalar. Baldızı Meryem ve yeğenine korkunç işkenceler yaparak ölmelerine sebep olduğu ilk bilinen iddia. Ayrıca kendi çocuklarına da cinsel tacizde bulunduğu ve akıl sağlıklarına zarar verdiği de iddia ediliyor. Palu ailesinin evlerini kendi üstüne yaptırmasıyla da biliniyor. İlginç bir şekilde bütün aile, Tuncer'e laf söylettirmiyor, işin belki de en anlaşılmaz kısımlarından biri bu.

Emine Ustael (Palu ailesinin kızı, Tuncer'in karısı)

Emine Ustael (Palu ailesinin kızı, Tuncer'in karısı)

Tuncer'in Meryem'e, yeğenlerine ve kendi çocuklarına yaptığı her türlü kötülüğe şahit olduğu iddia edilen kişi. Ancak ısrarla eşine ithaf edilen suçların hiçbirini kabul etmiyor ve hepsinin iftira olduğunu söylüyor. Vücudunda darp izleri mevcut ancak bunların kocası tarafından değil kazara gerçekleştiğini söylüyor.

Mehmet Şipşak (Havva Palu'nun babası)

Mehmet Şipşak (Havva Palu'nun babası)

Şu ana kadar ailedeki en sağduyulu ve en akıllı insan izlenimini veren kişi. Tuncer ve Havva için sözünü esirgemeyen bir adalet sembolü bu ailede. Aynı zamanda Kore Gazisi.

Kafası karışanlar için sosyal medyada dolaşan şöyle bir grafik de yapılmış.

Kafası karışanlar için sosyal medyada dolaşan şöyle bir grafik de yapılmış.

Grafiğin yaratıcısı: christmasoğulları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1432
609
178
116
75
64
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

bak bunlarla benim oyum bir değil, olmamalı.

Meral Engin

palunormal activity

.

katıldımvkbvxtukztisto

Can_Can

Hasta manyaklar, cinciler sülalenizi s*ksin akıllanmazsınız siz. Olan öldürülen masumlara ve dayanamayıp hastalanan babaya olmuş. Karısı da hala kocamdır evi... Devamını Gör