Görüş Bildir
Haberler
TV
Modellik Yarışmalarında Elde Ettikleri Başarıların Ardından Oyunculuğa Adım Atan Ünlü İsimler

Modellik Yarışmalarında Elde Ettikleri Başarıların Ardından Oyunculuğa Adım Atan Ünlü İsimler

Şu an ekranlarda izlediğimiz oyuncuların büyük çoğunluğu modellik yarışmalarında elde ettikleri başarılarla tanıdığımız isimler. Modellik kariyerlerine oyunculukla devam eden isimler öylesine fazla ki biz de bu oyuncuları derleyelim dedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Leyla Lydia Tuğutlu

1. Leyla Lydia Tuğutlu

2008 yılında Miss Turkey seçilen Leyla Lydia Tuğutlu, bu başarısının ardından hızla oyunculuğa adım attı. Karadayı, Kiralık Aşk, Delibal gibi yapımlarda rol alan Tuğutlu oyunculuk kariyerine devam ediyor.

2. Hande Subaşı

2. Hande Subaşı

2005 Miss Turkey'i Hande Subaşı, modellikten geçiş yaptığı oyunculuk kariyerinde onlarca projede yer aldı. Kendisi son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde izledik.

3. Furkan Palalı

3. Furkan Palalı

Ekranların yakışıklı jönlerinden Furkan Palalı'nın yolu da modellik yarışmalarından geçmiş. 2011 yılında Miss Turkey seçilen Palalı, No:309, Bir Zamanlar Çukurova, Benim Tatlı Yalanım, Kızıl Elma gibi yapımlarda boy gösterdi.

4. Selen Soyder

4. Selen Soyder

Miss Turkey 2007 birincisi Selen Soyder'i Lale Devri dizisiyle tanımıştık. Kendisi şu günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alıyor.

5. Kıvanç Tatlıtuğ

5. Kıvanç Tatlıtuğ

Miss Turkey'in bizlere adeta armağanı olan Kıvanç Tatlıtuğ, 2002'de birinci olduktan sonra hayatı tamamen değişenlerden. Gümüş dizisiyle ilk ekran macerasına başlayan Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük yükseliş yaşadı. Şimdilerde Aile dizisinde rol alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tuğba Melis Türk

6. Tuğba Melis Türk

2011 yılında Furkan Palalı'yla beraber birinci seçilen Tuğba Melis Türk, modellikten oyunculuğa geçen isimler arasında yer alıyor. Kara Ekmek, Sana Bir Sır Vereceğim, Fazilet Hanım ve Kızları, Tutsak dizileri rol aldığı dizilerden sadece birkaçı...

7. Onur Seyit Yaran

7. Onur Seyit Yaran

Şimdilerde Kardeşlerim dizisiyle muazzam bir ün yakalayan Onur Seyit Yaran da yolu Miss Turkey'den geçenler arasındaymış. 2016 yılında Miss Turkey seçine Yaran'ın önlenemez yükselişine bizler de şaşırıyoruz.

8. Berk Atan

8. Berk Atan

Gönül Dağı dizisinin Taner'i Berk Atan, meğer 2012 Miss Turkey birincisiymiş. Biz onu ilk olarak Güneşin Kızları dizisiyle tanısak da kendisi şimdilerde çok başarılı ve deneyimli bir oyuncu oldu.

9. Çağatay Ulusoy

9. Çağatay Ulusoy

Feriha'nın biricik aşkı Emir olarak karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy, 2010 Miss Turkey birincisi olarak karşımızda! Hem televizyon hem de sinema için en aranan yeteneklerden Çağatay Ulusoy'a Allah 'Yürü ya kulum!' demiş.

10. Azra Akın

10. Azra Akın

2002 yılında Dünya Güzeli seçilerek milli gururumuz haline gelen Azra Akın, göğsümüzü kabarttıktan sonra modellikten oyunculuğa geçiş yapanlar arasında yerini aldı. Yağmur Zamanı dizisiyle ilk rol deneyimini yaşayan Akın, Geniş Aile, Anlat İstanbul, Poyraz Karayel, Oyun Bitti gibi yapımlarda rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kenan İmirzalıoğlu

11. Kenan İmirzalıoğlu

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, 1997 Miss Turkey birincisi olarak karşımıza çıkıyor. Deli Yürek dizisiyle hepimizi kendisine bir kez daha aşık eden İmirzalıoğlu, Ezel, Acı Hayat, Karadayı derken bir yıldız haline geldi.

12. Burak Özçivit

12. Burak Özçivit

2005 yılının Miss Turkey'i Burak Özçivit, oyunculuk kariyerini en iyi şekillendiren modellerin başında geliyor. Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda gibi dizilerde yer alan Özçivit, sinema filmlerinde de rol alıyor.

13. Arzum Onan

13. Arzum Onan

1993 yılında hem Türkiye hem de Avrupa Güzeli olan Arzum Onan, daha sonra Sahra, Sıcak Saatler, Hayat Ağacı gibi dizilerde rol aldı. 2012'den sonra ekranlardan uzaklaşan Onan sakin bir hayat sürüyor.

14. Pınar Altuğ

14. Pınar Altuğ

1994 yılında Miss Turkey seçildikten sonra hemen oyunculuk yerine önce sunuculuk kariyeri geliştiren Altuğ, sonrasında Kurt Kapanı, Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, İlk Aşkım gibi dizilerde rol aldı.

15. Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

16.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
13
7
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

Fotograflarda rastgele kadraja girenler bile ünlü. Ne yarışmaymış ünlü rezervinin çoğu burdan karşılanmış meğerse

pikasevde

kıvanç der surarım o zamandan beri hayranım adama ve gümüşde çok güzel diziydi o zamanlar o yıllar azra akınla da çok yakışıyorlardı ayrılmalarına üzülmüştü... Devamını Gör