Görüş Bildir
Haberler
Mine Kırıkkanat Kimdir? Mine Kırıkkanat Kaç Yaşında, Nereli?

Mine Kırıkkanat Kimdir? Mine Kırıkkanat Kaç Yaşında, Nereli?

Gaye Sülün
24.09.2021 - 12:16

Katıldığı bir televizyon programında siyasi açıklamalar ile gündeme gelen Mine Kırıkkanat, internette merak konusu oldu. Mine Kırıkkanat, elinde Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok kapsamlı bir dosya olduğunu belirterek dikkatleri üzerine çekti. Gündeme gelen bu açıklamalarla birlikte Mine Kırıkkanat kimdir? en çok arananlar sıralamasında yer aldı. Peki Mine Kırıkkanat nereli, mesleği ne? Mine Kırıkkanat kaç yaşında? .. İşte Mine Kırıkkanat hakkında merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mine Kırıkkanat, katıldığı canlı yayın programında elinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok önemli bir dosya olduğunu belirterek dikkatleri üzerine çekti. Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat sosyal medyanın da gündeminde..

MİNE KIRIK KANAT KİMDİR? MESLEĞİ NE?

Mine Gökçe Kırıkkanat,1951 yılında Ankara'da doğdu. Mine Kırıkkanat'ın mesleği gazetecilik ve yazarlıktır.

Mine Kırıkkanat eğitiminin Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nde tamamladı. Ardından üniversite eğitimi için İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümüne girdi ve bu bölümden mezun oldu.

Cumhuriyet gazetesinin İspanya muhabiri olarak çalışmaya başlayan Kırıkkanat, ardından Cumhuriyet gazetesinin Fransa temsilcisi olarak görev yaptı. Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. 2010 yılından beri Cumhuriyet gazetesinde çalışmalarını sürdürüyor. Fransızca ve İngilizce bilen Gazeteci Mine Kırıkkanat, 1 çocuk annesidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın