Görüş Bildir
Haberler
Milli Eğitim, Kılıçdaroğlu'nun Ziyaret Ettiği Dershaneden Savunma İstedi

Milli Eğitim, Kılıçdaroğlu'nun Ziyaret Ettiği Dershaneden Savunma İstedi

Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun öğrencilerin daveti üzerine gittiği dershaneden savunma istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dizi ziyaret ve STK görüşmeleri için 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak'a gelen CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretine Soğuksu semtinden başladı, Soğuksu esnafının sorunlarını dinledi.

Bu sırada pencereden kendisine seslenen öğrencilerin çağırması üzerine Özel Sınav Dershanesi'ne giderek gençlerle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, zafer işareti yapan gençlere aynı şekilde karşılık verip fotoğraf çektirdi. Bazı öğrenciler Kılıçdaroğlu ile selfie çektirip 'Umudumuz sizsiniz' dedi.

Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise 'Hep birlikte başaracağız. İktidara geldiğimizde gençlerin üniversitelerde yaşanan eğitim ve barınma sorununu çözeceğiz' şeklinde konuşurken alkışlar ve tezahüratlarla uğurlandı.

"Siz mi davet ettiniz kendisi mi geldi?"

"Siz mi davet ettiniz kendisi mi geldi?"

Gazete Duvar'dan Mustafa Özdemir'in haberine göre, bu görüntülerin basına yansıması üzerine gazete kupürlerini keserek gönderen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sınav Dershanesi'nden savunma istedi.

Savunma yazısında Kılıçdaroğlu'nun dershaneye kendisinin mi geldiğini yoksa davet mi edildiğini soran Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Okullar Şube Müdürlüğü, yazıya en kısa zamanda yanıt verilmesini istedi.

Dershane yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, ceza verilip verilmeyeceği Milli Eğitim Müdürlüğünün soruşturması sonunda kesinleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
43
27
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Psikopat Grafiker

amk adam camiye gitse imamdan savunma isteyecekler siz mi çağırdınız Allah mı çağırdı diye :S sizin ben zihniyetinizi....

Enes

ahaha bu çok iyiydi.

Pasif Kullanıcı

Ciddi anlamda panik içindeler.Kendilerini devlet sanıyorlar.Birileri çıkıp da sadece hükümet olduklarını hatırlatınca deliye dönüyorlar.

Brandon Flakes

korkunun ecele faydası yok. bugün savunma isteyenlerin yargılanacağı günler yakındır