Görüş Bildir
Haberler
Metin Feyzioğlu Duyurdu: Avukatlara Bir Yıl Boyunca Elektrik Zammı Yok

etiket Metin Feyzioğlu Duyurdu: Avukatlara Bir Yıl Boyunca Elektrik Zammı Yok

Türkiye Barolar Birliği ile elektrik dağıtım şirketleri arasında yapılan anlaşmayla 80 baro ve 130 bin avukat, 12 boyunca sabit ve indirimli elektrik tüketme hakkı elde etti. Anlaşma avukatlık bürolarında geçerli. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre TBB, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedariki sağlayan Aydem ve Gediz Elektrik ile iş birliğine imza attı.

Anlaşma avukatlık bürolarında geçerli

Anlaşma avukatlık bürolarında geçerli

TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ tarafından açıklanan kampanya kapsamında, birlik çatısı altındaki 80 baro ve 130 bin avukat, ticarethane abone grubunda olan tüketim noktalarına özel 12 ay sabit birim bedelli indirimli elektrik hizmetinden faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, TBB ile yapılan anlaşmadan aylık elektrik faturası 110 lira ve üzerinde olan ticarethane abone grubu müşterilerinin yararlanabileceğini belirtti.

"Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz"

"Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz"

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demirağ, kampanya süresince TBB mensubu avukatlara sunulan sabit birim bedelli aktif enerji bedelinin 12 ay boyunca uygulanacağını ifade etti.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu da şunları kaydetti:

'Bu iş birliğine vesile olan tüm çalışma arkadaşlarıma, Aydem ve Gediz Elektrik'e de katkılarından dolayı teşekkür ederim. Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.'

Son başvuru 29 Şubat

Son başvuru 29 Şubat

Kampanyadan yararlanmak isteyen avukatlar, TBB'nin SMS ve e-posta kanalı ile ileteceği ve web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurabilecek.

Kampanya başvurusu 29 Şubat 2020 tarihine kadar yapılabilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
146
14
9
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nope nothing

İşçiye kazık geçirmeye devam diyorsunuz ha. İşini hakkıyla yapan avukatlara lafım yok ama asgari maaş 2324 TL iken bu tür kayırmalarda dar gelirli işçilere ö... Devamını Gör

AntiFa

ne gerek vardı ki? Feyzioğlunu bi dinamoya bağlasalarmış bütün barolara ücretsiz enerji sağlanırdı aslında. adam o kadar dönüyor boşa gitmesin!

Resho

Düşünün bir Barolar Birliği var ama sadece kendi meslek grubunun haklarını savunuyor. Ülkede olan biten umurlarında değil.