Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Menajerimi Ara 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
04.06.2021 - 22:10

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Barış'ın yakın arkadaşının başına bir şey gelmesi üzerine Barış seti terk eder ve hemen gider. Dicle setin durduğunu öğrenince şok olurken Barış parasının peşine düşmek için kötü işlere bulaşır. İşte Menajerimi Ara 40. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Alper’in menajerliğini üstlenen Dicle, Ceyda’nın sert tepkisiyle karşılaşır. Kıraç ise kızı ve Ceyda arasında kalır. Mustafa Kırantepe, Çukur’un final bölümünün çekimleri sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bunun üzerine, dizinin idari yapımcısı da Kırantepe’nin menajeri Kıraç’tan yardım ister. Kıraç ise hem Çukur’un final bölümünün senaryosunun sızdırılmaması için hem de bir an önce Mustafa Kırantepe’yi bulmak için gözünü karartır. 

Dicle, Barış, Emrah, Gülin, Jülide, Meral ve Aydın keyifli bir akşam yemeğine çıkarlar. Öte yandan, Dicle ve Çınar’ın oyuncuları Timur ve Didem, ayrılma kararı alır. İkilinin sonu gelmeyen tartışmaları sonucu aldıkları ayrılma kararı, birlikte yer aldıkları reklam kampanyası ve dizinin akıbetini zora sokarken Dicle ve Çınar, Timur ve Didem’in ayrılmaması için güçlerini birleştirir. Peride ise senaristinin senaryosunun çalınması kriziyle karşı karşıya kalır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın