Görüş Bildir
Haberler
Medeni Kanunu Hedef Almıştı: Doktor Ali Edizer Eski Görev Yerine Döndü

Medeni Kanunu Hedef Almıştı: Doktor Ali Edizer Eski Görev Yerine Döndü

Medeni kanunu hedef alıp çok eşliliği savunan ve cübbe giyen eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, gönderildiği başka hastaneden eski görev yerine döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde görev yaparken cübbeli fotoğrafları sosyal medyada yer alan ve gelen tepkiler üzerine görevinden alınan Dr. Ali Edizer, Güdül İlçe Devlet Hastanesi'ne gönderilmişti. Edizer, kararın iptali için idari mahkemeye dava açmıştı. Ankara 15. İdare Mahkemesi kararını verdi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Edizer'in, Güdül'de görevlendirme işleminin hukuka aykırı olduğunu söyledi. Doktorun yeniden eski hastanesinde görev yapması kararlaştırıldı.

"Sırada GATA var"

"Sırada GATA var"

Karar sonrası Dr. Edizer, sosyal medya hesabında mesaj paylaştı. Yine şaşırtan doktor, “Güdül'e veda zamanı. Bir hukuksuzluk daha izole edildi. İnşallah sırada GATA'ya dönüş var. Birikim ve gayretleriyle mücadelemizde büyük payı olan avukat arkadaşlarımı tebrik ediyorum” açıklaması yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
48
16
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

geldi yine tipini s.....

Timuçin Vasfi Ozan

Meslekten ihraç edilmesi gerekirken mükafat veriliyor. Ne diyim Türk asalet sistemi çok ilginç. Adaletin işlemesi gereken kişilere adalet işlemiyor. İşim köt... Devamını Gör

demet s.

Sağlık bakanı yardımcısı olmadıysa buna da şükür...