Görüş Bildir
Haberler
Meclis'te Uyuşturucudan Tutuklanan Ali Osman Akat'ın Ürünleri Kullanılıyormuş

Meclis'te Uyuşturucudan Tutuklanan Ali Osman Akat'ın Ürünleri Kullanılıyormuş

CHP Grup Başkanvekili Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de pandeminin başından beri, uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Ali Osman Akat'ın firmasının ürettiği ürünlerin kullanıldığını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, pandemi sürecinde TBMM’de L’ACTONE ürünlerinin kullanıldığını belirtti. Özel, şunları kaydetti:

'L’ACTONE Yönetim Kurulu Başkanı'nın tutuklandığı ve uyuşturucu baronu olduğu haberlerini okuduk. Genel Kurul dahil TBMM'de tüm yerleşkede pandemi başından beri yoğun olarak L’ACTONE ürünleri kullanılıyor. TBMM Başkanlığı, Tekirdağ menşeli bu şirket ile ilişkisini açıklamalıdır.'

Ne olmuştu?

Alman Federal Gümrük İrtibat Bürosu, 20 ve 26 Kasım 2021 tarihlerinde havalimanında, Kolombiya’dan Türkiye’ye gönderilen, Panama ve ABD üzerinden Almanya’ya ulaşan iki ayrı kargo üzerinde inceleme yaptı. Kargolarda 62 ve 49 kilogram olmak üzere siyah kokain ele geçirildi ve bu durum Türk makamlarıyla paylaşıldı.

Eski Türk-Amerikan İş adamları Derneği Başkanı ve L'ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat, Almanya’da ele geçirilen kokain nedeniyle uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onr gly

Aklıma zübüğün rüşvet alırken amirine yakalandığı sahne geldi. "Ben bunları sizin için almıştım beyim" Işıklar içinde uyusun Aziz NESİN.