Görüş Bildir
Haberler
TV
Masumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Son Üç Bölüm!

Masumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Son Üç Bölüm!

GNS
01.05.2022 - 23:57

TRT 1 ekranlarının en sevilen psikolojik dizisi Masumlar Apartmanı 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Gülben'in kızı Masal'ı kucağına alan Hikmet, sözleriyle tüm çocuklarını ağlatır. Pikniğe giden Masumlar Apartmanı sakinlerinin ise mutluluktan ayakları yere değmemektedir. Safiye'nin güler yüzüyle piknikteki rahat tavırlarının yanı sıra Hikmet'in ailesine verdiği tavsiyeler sonrası gözlerini yumması kızları göz yaşlarına boğar. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak? İşte finale 3 bölüm kala Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun Çöp Apartman isimli kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1 ekranlarındaki macerasına devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin senaryosunu Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu birlikte kaleme alırken, yönetmenliğini bu sezon Çiğdem Bozali ve Çağrı Vila Lostuvalı üstleniyor. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Masumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı sakinleri sonunda çöp daireyi örenmişti. Gülben ve Safiye'nin yıllardır sakladıkları gerçeğin bir anda ortaya çıkması, ikisinin de herkesten kaçmasına sebep olur. Durumdan son derece etkilenen Safiye birden kaçar gider. Herkes Safiye'ye ulaşmaya çalışır.

Naci en son çözüm olarak doktordan yardım ister. Gülben ise utancından yerin dibine girmektedir. Ancak Gülben'e en beklemediği kişiden destek gelir. Han ise ablaları için endişelenmesinin yanı sıra kendisi de değişmeye çalışmaktadır.

Ceylan, Han'ın değişimiyle son derece şaşırırken, Safiye doktor ile konuşmasının hemen ardından kimsenin beklemediği radikal bir karar alır. Safiye'nin değişimini görüp umutlanan Naci ise başladıktan sonra durmamaya niyetlidir ve sınırları zorlamaya başlar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın