Görüş Bildir
Haberler
Marco Rose, Okan Buruk, Roberto De Zerbi! Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Sizce Kim Olmalı?

Marco Rose, Okan Buruk, Roberto De Zerbi! Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Sizce Kim Olmalı?

Ted Lasso
13.06.2022 - 12:16 Son Güncelleme: 13.06.2022 - 12:20

Galatasaray'da yapılan seçim sonrasında yeni başkan Dursun Özbek oldu. Torrent ile yollarını kesin olarak ayıracak olan Dursun Özbek'in Galatasaray'n teknik direktörü olması için seçtiği isimler ise Okan Buruk, Roberto De Zerbi, Marco Rose.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkan Dursun Özbek'in Aklında 3 isim var.

Başkan Dursun Özbek'in Aklında 3 isim var.

Galatasaray 2022-23 sezonuna başlamadan önce teknik direktörünü belirlemek istiyor. Torrent ile yolların ayrılacağı bilinirken Galatasaray'da 3 teknik direktörün ismi ön plana çıkıyor. 

Birlikte Galatasaray'ın teknik direktör adaylarına daha yakından bakalım.

Okan Buruk

Okan Buruk

2017-18 senesinde Akhisarspor ile Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan, 2019-20 senesinde Başakşehir'i Süper Lig şampiyonu yaparak iki camiaya da ilkleri yaşatan Okan Buruk dikine oyun anlayışıyla biliniyor. Başakşehir'i şampiyon yaptığı sene 4-4-2 ve 4-1-4-1 formasyonuyla takımını sahaya yerleştiren Okan Buruk, Galatasaray'ın teknik direktörü olmak istediğini her fırsatta belirtiyor. Okan Buruk 48 yaşında. 

Okan Buruk Başakşehir'i şampiyon yaptığı sezon 34 maçta 2.03 puan ortalaması yakalamıştı.

Roberto De Zerbi

Roberto De Zerbi

Shaktar Donetsk'ten ayrılan İtalyan teknik direktör henüz 43 yaşında. Sassuolo teknik direktörlüğü dönemindeki göze hoş gelen futboluyla ülke dışında kendisini ispatlamak için Shaktar Donetsk'e giden De Zerbi, Ukrayna'daki savaşın ardından takımdan ayrılmıştı. Pasa dayalı futbol oynatan De Zerbi, 4-2-3-1 formasyonuyla sahaya yerleşiyor ve oyunu defanstan kurduruyor. 

De Zerbi Shaktar Donetsk'te 18 lig maçında 2.63 puan ortalaması yakalamayı başarmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde Inter ve Real Madrid'in olduğu gruptan çıkamamıştı.

Marco Rose

Marco Rose

Sırasıyla RB Salzburg ve Borussia Mönchengladbach'a oynattığı futbolla kendi akışkan oyun sistemini oluşturan Marco Rose'nin ismi Galatasaray ile anılıyor. Son olarak Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğünü yapan Rose, 4-3-3 formasyonuyla takımını sahaya sürüyor. Pas oyununun yanı sıra gegenpressing ile topu kaptırır kaptırmaz ilerde pres yaptıran bir takım oluşturan teknik direktörün takımları çok atıyor ve kalelerinde de bol pozisyon görüyor. Marco Rose 45 yaşında.

Son olarak Dortmund'u çalıştıran Marco Rose ligde 34 maçta 2.03 puan ortalaması yakalamıştı.

Peki ya sizce Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olmalı ve neden?

Peki ya sizce Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olmalı ve neden?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
5
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Kim gelirse gelsin bu kadroyla pek birsey yapamaz

rcpbyrm

3-5 ay sonra gönderecekseniz beni alın.

Alp Tütün

Tartışmasız Marco Rose ama alabilirsek efsane olur