Görüş Bildir
Haberler
Manken Ebru Şallı'nın Eşi Uğur Akkuş Serbest Bırakıldı: 'Herkes Şov Yapıyor'

Manken Ebru Şallı'nın Eşi Uğur Akkuş Serbest Bırakıldı: 'Herkes Şov Yapıyor'

Dolandırıcılık iddiasıyla İstanbul’da havalimanında gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, serbest bırakıldı. Gazetecilere konuşan Akkuş, 'İddia bu, ben bu iddialardan bıktım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

İş insanı Uğur Akkuş'un ismi sıklıkla dolandırıcılık iddialarıyla gündeme geliyor. Akkuş, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı. 

Dolandırıcılık iddialarının yanı sıra eski eşi Gonca Derin ile 10 yıllık evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Olaylı boşanmanın altından aldatma ve şiddet iddiaları ortaya atılmıştı. Boşanma sonrası Uğur Akkuş, ünlü manken Ebru Şallı ile evlenmişti.

Uğur Akkuş'un, eşi Ebru Şallı'ya şiddet uyguladığı iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte çiftin boşanacağı da konuşuluyor.

Yeni detaylar ortaya çıktı

Yeni detaylar ortaya çıktı

Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla İstanbul’da havalimanında gözaltına alınmıştı. Konuya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Ö.A. isimli şahsın Akkuş’un Şişli’de bulunan bir AVM’deki ofisine 500 bin dolarını kripto paraya çevirtmek için gittiği ve parayı Uğur Akkuş’a teslim ettiği, Akkuş’un parayı ofiste güvenlik olarak çalışan E.E. ve yine aynı ofiste çalışan Feyza B.Y. isimli şahıslara verdiği ileri sürüldü.

Serbest bırakıldı

Serbest bırakıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolandırıldığını iddia eden Ö.A., şahısların paraları bankaya yatıracakları bahanesiyle ofisten ayrıldıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Olaydan sonra gittiği Fransa’dan dönen Akkuş, İstanbul’da havalimanında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheliler ise ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Akkuş ve 2 çalışanı, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Akkuş, müşteki Ö.A.'nın zararının giderilmesi ve şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı.

'Bu basından bıktım, herkes şov yapıyor'

'Bu basından bıktım, herkes şov yapıyor'

Öte yandan dün emniyet çıkışı basın mensuplarına konuşan Akkuş, 'İddia bu, ben bu iddialardan bıktım. Siz bu iddiaları haber yaptınız. Şimdi savcılığa gidiyorum, ifademi vereceğim. Yarın da basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan. Bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz. İddia haber olmaz. Herkes şov yapıyor' ifadelerini kullanmıştı.

Uğur Akkuş ve iki çalışanı karşı tarafla anlaşarak şikayetleri çekmesi karşılığında şikayetçi Ö.A'ya milyonluk 'Bentley' marka aracını verdiği iddia edildi. Ö.A'nın aldığı lüks otomobil karşılığında şikayetini geri çekti öne sürüldü.

Akkuş'un adliyeden çıkarken kendisinden şikayetçi olanın akrabalarıyla tokalaştığı görüldü. Aralarında geçen kısa konuşmanın ardından Uğur Akkuş avukatlarıyla birlikte adliyeden ayrılırken Ö.A'nın akrabaları Akkuş'tan aldıkları öne sürülen 'Bentley' marka lüks araçla adliyeden ayrıldı.

Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı. 

Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Uğur Akkuş'un Gonca Akkuş ile evliliği 10 yıl sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın