Görüş Bildir
Haberler
Malatya Mitinginde Erdoğan'dan Gaf: 'Biz Bu Millete Efendi Olmaya Geldik, Hizmetkar Olmaya Değil'

etiket Malatya Mitinginde Erdoğan'dan Gaf: 'Biz Bu Millete Efendi Olmaya Geldik, Hizmetkar Olmaya Değil'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Malatya mitinginde yaptığı gaf ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Erdoğan, 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya gelmedik' dedi. Daha sonra hatasının farkına varıp düzeltti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanseçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mitinglerini sürdürüyor. Erdoğan'ın bugünkü adresi Malatya oldu. Erdoğan Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanında düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasında ağırlıklı olarak CHP ve HDP vardı. Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi. Muhalefeti terör örgütlerine sahip çıkmak ve onlarla işbirliği yapmakla suçladı.

Erdoğan'ın gaf yaptığı o anlar 🎥

Erdoğan konuşması sırasında bir de gaf yaptı. 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya gelmedik' diyen Erdoğan, durumu fark edince hemen düzeltti.  'Bunu düzeltelim' diyen Erdoğan, 'Hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil' diye belirtti.

Erdoğan yaptığı gaf ile sosyal medyada da konuşuluyor...

Erdoğan yaptığı gaf ile sosyal medyada da konuşuluyor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
262
120
42
23
16
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
medj4iTR

Analarına bacılarına küfretse dakikalarca alkışlayacak bir güruha seslendiği için... Öyle bir biat var yani. Pek de şaşırmadım doğrusu.

Merikrep

Bana bilmediğim şeyler söyle

Mustafa Karakoç

bence gaf değil, siz hiç sarayda yaşayan hizmetkar gördünüz mü?