Görüş Bildir
Haberler
Madonna'nın 9 Acayip Sansasyonu

Madonna'nın 9 Acayip Sansasyonu

Sercan
07.07.2014 - 15:42 Son Güncelleme: 07.07.2014 - 17:41

Madonna sadece 80'lere ait olmadığını kanıtlayalı yıllar oluyor. 90'larda da 2000'lerde de hep var oldu ve 2010'larda da hep var olacak. Burada sadece bazı büyük sansasyonlarını dünya gündemini meşgul eden acayip skandallarını bulacaksınız. Kaldı ki bunlar 100lercesinden sadece 9 tanesi...

1.

1.

1986'da yayınlanan Papa Dont Preach’in klibinde Madonna, kendi yaşamındaki gibi annesi erken yaşta ölmüş, babasıyla yaşayan genç bir kızı canlandırmıştı. Ergenlik çağında hamile kalan bir kızın 'Baba bana vaaz verme' (Papa Don't Preach ) diye seslendiği bu parça, büyük tartışmalara yol açtı. Madonna, ergenlik çağında hamile kalan kızları, doğum yapma konusunda cesaretlendirdiği için pek çok kadın ve aile planlama örgütü tarafından eleştirildi.

2.

2.

1989'da yayınlanan Like a Prayer adlı albümün, aynı adı taşıyan ilk single'ının klibinde Madonna, yanan haçların arasında dans ederken bir yandan da Zenci İsa ile öpüşüyordu. Sonunda ne mi oldu?  Madonna, Katolik Kilisesi tarafından aforoz edildi.

3.

3.

1990 yılında çıktığı The Blond Ambition Tour kapsamında Like A Virgin adlı şarkısını söylerken mastürbasyon yapmış ve olay büyük bir sansasyon yaratmıştır.

4.

4.

1992 yılında çıkardığı Erotica albümünün cesur şarkılarını bile gölgede bırakan Sex adlı fotoğraf kitabı ile en fetiş duygularını açıkça dışa vurarak yine tüm dikkatleri üstüne çekmiştir.

5.

5.

1993 yılında her türlü cinsel imgenin kullanıldığı The Girlie Show World Tour'unun Porto Riko'daki konserinde ülkenin bayrağını bacaklarının arasına sürmesinden sonra şimşekleri üstüne yine çekti. (Olayın görseli nette mevcut değil)

6.

6.

2003 yılına geldiğimizde MTV Video Müzik Ödülleri'ne katılan Madonna'nın gösterinin ortasında Britney Spears ve Christina Aguilera ile öpüşmesi olay yarattı.

7.

7.

2006 yılında başlattığı The Confessions Tour kapsamında Live To Tell adlı şarkısını Haç üstünde söylemiş Vatikanın da Katoliklerin de dünyanın da dikkatini yine üstüne çekmeyi başarmıştır.

8.

8.

2007'de gezmeye gittiği Malawi'de David isimli zenci çocuğu evlat edindiğinde tüm dünya basınının odağındaydı.

9.

9.

Günümüzde ise instagramda küçük çaplı sansasyonlar yapmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sarah Jane

çöp karı ya

Sercan

hımm

Seray Ertürk

Çünkü o MADONNA Çünkü o kraliçe

root

Öf diyorum sadece...