Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman'ın 'Maria'sı Şeyma Korkmaz’ın Eşi Bakın Kim Çıktı! Şeyma Korkmaz’ın Eşi Cüneyt Mete Kimdir?

Kuruluş Osman'ın 'Maria'sı Şeyma Korkmaz’ın Eşi Bakın Kim Çıktı! Şeyma Korkmaz’ın Eşi Cüneyt Mete Kimdir?

Hacer Tonay
08.12.2021 - 16:09

Son zamanların en çok izlenen dizilerinde yer alan oyuncular gün geçtikçe merak edilen konular arasına giriyor. Ünlü oyuncuların yanı sıra ekranda fazlaca yer almasına rağmen yeterince tanınmayan oyuncularda gün geçtikçe çoğalıyor. En çok izlenilen diziler arasında yer alan Kuruluş Osman dizisinde oynayan Şeyma Yıldız’da merak edilen isimler arasında. Kuruluş Osman dizisinde Maria karakterini canlandıran oyuncu Şeyma Korkmaz’ın eşi de kendi gibi ünlü çıktı. İşte görünce çok şaşıracağınız oyuncu Şeyma Korkmaz’ın eşi Cüneyt Mete kimdir? sorusuna dair tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman dizisinin Maria'sı Şeyma Korkmaz, Kardeşlerim dizisinin yıldızı Cüneyt Mete'nin eşi çıktı. Beni Affet dizisinden bu yana birlikte olan çiftin evli olduklarını duyanlar şaşırıyor.

Kardeşlerim dizisinde rol alan Cüneyt Mete ile Kuruluş Osman'ın yıldızı Şeyma Korkmaz'ın evli oldukları ortaya çıktı.

Beni Affet dizisinde birlikte rol alan iki isim, dizide başlayan arkadaşlıklarını evliliğe dönüştürdüler. Ünlü çift sosyal medyada sıklıkla fotoğraf paylaşımı yapıyorlar.

Cüneyt Mete Kimdir?

Cüneyt Mete Kimdir?

9 Eylül 1970 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Cüneyt Mete aslen Artvin Şavşatlı'dır. Cüneyt Mete Ankara'da yaşamaktadır ve Cem ve Ferhan adında ikiz çocukları vardır.[2] Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Cüneyt Mete halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan Cüneyt Mete, Atv'de 2016 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan Aşk ve Mavi dizisinde Cemal Göreçki karakterini canlandırmıştır.

20 Şubat 2021 tarihinde Atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Orhan karakteri rolünü üstlenmiştir.

Cüneyt Mete’nin Eşi Şeyma Korkmaz Kimdir?

Cüneyt Mete’nin Eşi Şeyma Korkmaz Kimdir?

2011-2018 yılları arasında ilk önce Show TV'de daha sonra Star TV'de yayınlanan ve gündüz kuşağı dizilerinden olan Beni Affet dizisi oyuncularından meslektaşı Şeyma Korkmaz ile Mayıs 2019'da evlendi.

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeyma Korkmaz, liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai suda ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle oyunculuğa başladı. Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurdu. Beni Affet adlı dizide tanıştığı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019 tarihinde evlendi.

Dizileri

Beni Affet (TV Dizisi) (Feride) 2012-2018

Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)

Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

Kuruluş Osman (dizi) (Maria)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın