Görüş Bildir
Haberler
Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara Hayatını Kaybetti

etiket Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği İplikçi Nedim karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu İsmail İncekara hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vefat haberini Zafer Algöz duyurdu

Vefat haberini Zafer Algöz duyurdu

Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncunun vefat haberini Zafer Algöz verdi. Algöz paylaşımında, 'Kıymetli ağabeyim İsmail İncekara vefat etmiş.Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar' ifadelerini kullandı. İncekara'nın ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Oyuncu Algöz'ün paylaşımı ⬇️

İsmail İncekara kimdir?

İsmail İncekara kimdir?

1950 doğumlu usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı İsmail İncekara Bursa'da dünyaya geldi. Çocukluk yılları Kanlıca ve Sakarya'da geçti. Kabataş Lisesi'nde yatılı olarak Lise eğitimini tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini sürdürdü. Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. İsmail İncekara mezuniyetin ardından ise İstanbul Devlet tiyatrosunda çalışmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oynadığı başlıca film ve diziler

Oynadığı başlıca film ve diziler

Usta oyuncu bugüne kadar Duvardaki Kan, Melek Apartmanı, Deli Yürek, Azad, Kurtlar Vadisi, Aliye, Aynı Çatı Altında, Yalancısın Sen ve Kılıç Günü dizilerinin yanı sıra Avrenosun Müşterileri, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Barda, Zincirbozan, Kirpi ve Hiç Rıza sinema filmlerinde rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın