Görüş Bildir
Haberler
Kralların Aklı Başında İnsanlar Olmadığına Dair 11 Kanıt

Kralların Aklı Başında İnsanlar Olmadığına Dair 11 Kanıt

diazepam
01.07.2014 - 15:47 Son Güncelleme: 01.07.2014 - 15:52

Krallık zaten başlı başına saçma bir sistemken, bir de bunu iyice deli hale sokmak ancak kralların başarabileceği bir iş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kızını gelin etmek için oyun tertip etmek

Ya sen kralsın, bir kızına sor kimi istiyorsun, birinde gönlün var mı diye. Hemen oyun tertip et, en güçlü olana kızını ver. Belki kızın güçten değil de romantizmden hoşlanıyor, belki ona şiirler yazacak, onu güldürecek birini arıyor? Böyle bir kıza sen tut hayvanlar gibi güreşen, hasmının gözlerini oyan bir koca bul. Aferin ya, kralsın valla.

2. Soytarı istihdam etmek

2. Soytarı istihdam etmek

Tamam kralsın, gün boyu yoruluyorsun. Hoş bütün işi başkaları yapıyor sen niye yoruluyorsun onu da bilmiyoruz ya, hadi kafan yoruluyor diyelim. Bunu atmanın yolu, başka bir insanı işe alıp kendine şebeklikler yaptırmak, onu aşağılamak mıdır? Bir de özellikle cüce insanları seçiyorsun ki sırf insanın kusurlarına gülebilesin. Tuh senin insanlığına be.

3. Şişman ve illaki sakallı olmak

Tabi ya bütün gün ziyafetler, şölenler, yemekler, sen göbekli olmayacaksın da ben mi olacağım. E zaten kralsın sakal tıraşına hiç gerek yok. Biri çıkıp da çirkin mi olmuşsun diyecek? Göbekli ve pis bir halde kralım diye dolaş ortalıkta. Bugün olsa hapse atarlar yemin ediyorum.

4. Şatoda oturmak

4. Şatoda oturmak

Ee kralın şanına da 500 odalı bir yerde oturmak yaraşır değil mi? Bakımı, ısınması, aydınlatması nasıl olacak hiç düşünme sen. Bütün teban aç kalır gerekirse, senin şatonu sıcak ve aydınlık tutar. Millet samandan evlerde yaşam mücadelesi versin ama sen bir şatondan vazgeçme. Bir de en yüksek, en ulaşılmaz yerlere yaptır ki, yapımında da bir sürü insan ölsün emi.

5. İnsan gibi yemek yemeyi becerememek

Kral dediğin, yemek yerken yağını pisliğini sakallarından süzecek ki 'iyi kralmış' desinler. Temiz, efendi gibi yemek yiyen kral olur mu Allah aşkına? Kuzu budunu, sakallarına sürte sürte yiyecek, yerken de ağzından saça saça güleceksin ki krallığın pekişsin. Allah ıslah etsin ya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her gün asgari 25 kilo kıyafet giymek

Kral dediğinin giyinmesi 2 saat, soyunması 3 saat sürmeli ki gören maşallah desin. Bir de zırhıydı, süsleriydi, aksesuvarıydı derken tartıda 25 kilo çekmezse suratına tükürürler 'sen ne biçim kralsın' diye, aman dikkat.

7. Nasıl olsa kralım diye görgüsüzlüğün de kralı olmak

Rahatsın, en büyüksün, tabii ki ufak şımarıklıkların olacak ya. Bunlar görgüsüzlük değil ki?

8. Dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda edasıyla cinselliğe abanmak

Kral adamsın, binlerce insan senin eline bakıyor, savaşlar, taht kavgaları derken sıkıntın büyük. Sen sevişmeyeceksin de ben mi sevişeceğim? Helal olsun kralıma.

9. Savaşta askeri gaza getirip sonra yüksek bir yerden savaşı izlemek

Sen gaza getir, komutanların taktik versin, subaylar yönlendirsin, asker ölsün, sen de sefasını sür. Yazık!

10. Adam öldürme konusunda eşsiz bir yaratıcılığa sahip olmak

Kazığa adam oturtmak sende, aslanlara yedirmek sende, gladyatörlere öldürtmek sende, yarmak, biçmek, kesmek sende. Nasıl daha yaratıcı öldürürüm diye düşüneceğine, biraz yaşatma odaklı düşünsen aslında iyi insansın da... işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çocuklarını şımarta şımarta tepesine çıkarmak sonra da öldürmek

Tam senlik bir iş, alkışlıyorum.

Kral gibi krallar da yok değil...

Ama onlar da hayal ürünü işte.

Ama bizim gördüğümüz, göreceğimiz krallar böyle oluyor...

Yazık yahu, anasından fırsat bulup da kral da olamayacak ona üzülüyorum. Eğlenip durur garibim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
1
1
1
0
0