Görüş Bildir
Haberler
Kozmetikten Giyime Ayakkabıdan Çantaya Kadar Kendi İsmiyle Ürün Çıkaran 13 Ünlü

etiket Kozmetikten Giyime Ayakkabıdan Çantaya Kadar Kendi İsmiyle Ürün Çıkaran 13 Ünlü

Onlar sadece meslekleriyle değil kendi isimleriyle çıkardıkları ürünlerle de marka oldular. İşte size kozmetikten giyime, ayakkabıdan çantaya kadar pek çok ünlü ismin kendi adını taşıdığı markaları..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Meryem Uzerli

1. Meryem Uzerli

Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye Meryem ismi ile kozmetik ürünü satışı yapan oyuncu; maskara, göz kalemi, göz farı ve eyeliner ürünleriyle birçok kadının vazgeçilmezi oldu.

2. Merve Boluğur

2. Merve Boluğur

En yeni marka onunki. Güzel oyuncu Merve Boluğur da kendi adını verdiği ürünlerle kozmetik sektörüne ‘’Merhaba’’ dedi. Özellikle geçmişten günümüze kırmızı rujlarıyla dikkat çeken oyuncu, geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı Merve Boluğur ürünleriyle bakalım kozmetik sektöründe neler yapacak.

3. Lady Gaga

3. Lady Gaga

Şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran Lady Gaga da ismini kozmetik sektöründe gösteren yıldızlardan biri. Kendi adına çıkardığı parfümle hem hayranları hem de pek çok kişiyi kokusuyla etkisi altına alıyor.

4. Kylie Jenner

4. Kylie Jenner

Kardashian ailesinin en küçük üyesi olan Kylie de küçük yaşına rağmen markalaşan isimlerden biri. Kendi adını taşıyan özellikle ruj, allık, aydınlatıcı, far ve eye-liner ürünleriyle markasından söz ettiriyor.

5. Kerimcan Durmaz

5. Kerimcan Durmaz

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Kerimcan Durmaz da kozmetik sektöründe adına ürün çıkaran isimlerin başında yer alıyor. Kerimcan Durmaz ismi ile çıkardığı rujlar piyasada yok satıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İman Bowie

6. İman Bowie

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren İman, adını son dönemde kozmetik ürünlerde yaşatıyor. Piyasaya çıkardığı birbirinden farklı ürünlerle hatırı sayılır bir tüketici kitlesine sahip.

7. Hülya Avşar

7. Hülya Avşar

Ünlü sanatçı kendi adına çıkardığı ByHülyaAvşar markası tişörtleri ile piyasada uzun süredir oldukça ses getiriyor. Küçük makas darbeleriyle verdiği modellerle ByHülyaAvşar piyasaya hızlı girdi.

8. Victoria Beckham

8. Victoria Beckham

Ünlü futbolcu David Beckham’ın güzel eşi Victoria da adını markalaştıran isimlerden biri. Kendi adını taşıyan parfüm markası olan Victoria bununla da yetinmedi. Yine kendi adını taşıyan iddialı kıyafetlerle giyim sektöründe de markasını en üstlere taşıyor.

9. Eva Longoria

9. Eva Longoria

Ünlü oyuncu da Eva isminde çıkardığı parfüm ile kozmetik sektöründe ismini markalaştırdı. Menekşe, yasemin ve kehribar kokularından oluşan parfüm serisi oldukça ilgi görüyor.

10. David Beckham

10. David Beckham

Eşi kıyafet ve kozmetik sektöründe yükselen David Beckham da kendi kokusunu piyasaya sürdü. Kendi adına parfüm çıkaran futbolcu parfüm sektörünü adeta yerle bir etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cristiano Ronaldo

11. Cristiano Ronaldo

Dünyaca ünlü futbolcu da birçok ürüne adını verdi. Spor salonu, parfüm, mobil uygulama ve giyim alanında Cristiano Ronaldo olarak tercih edilmeye devam ediyor.

12. Pınar Altuğ

12. Pınar Altuğ

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ da kendi ismiyle tasarladığı takılarıyla adından söz ettiriyor. Tasarladığı birçok kolye ve bileklik serisi ile çok sayıda kişinin en çok tercih ettiği markalar arasına girdi.

13. Seda Üren

13. Seda Üren

Bir dönem şarkılarıyla adından söz ettiren Seda Üren de ismini ayakkabı sektöründe yaşatıyor. BySedaÜren adıyla tasarladığı ayakkabılarıyla mağaza açan güzel şarkıcı bu işte oldukça iddialı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
57
38
29
20
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Darth Vader

Ankara Güvenpark'ın oralarda yaşlı bir teyze kendi ördüğü banyo lifleri patikleri eldiven ve çorapları satıyor.... Çok daha kıymetli....

lunakimu

O yaşlı teyzeyi zabıtalar karga tulumba götürür de bunlardan devlet vergi bile almaz

PINAR

Cango'nun pati atıp yırttığı t-shirtlerim Hülya Avşar'ın kesip tasarım diye sattıklarından daha yaratıcı.

Pasif Kullanıcı

şu hülya avşar da kendini gerçekten işe yarıyor sanıo. ülke için kuru kalabalık