Görüş Bildir
Haberler
Korkunç bir sevgililer günü için yapmanız gerekenler!

Korkunç bir sevgililer günü için yapmanız gerekenler!

careri chocolate
02.02.2014 - 23:11 Son Güncelleme: 06.02.2014 - 18:21

Yine bir 14 Şubat kapıya dayandı. Bu sene sevgilinize bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Madem bu kadar merak ettiniz buyrun listemize bir göz atalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hediye mi o da ne?

'14 Şubat yapaydır, kapitalist bir oyundur, hediye niye ki yaaa, hem zengin miyim ben?' gibi avuntularla sevgilinize hediye almayarak cehennemin kapılarını aralamaya başlayabilirsiniz. Emin olun bu duruma çok şaşıracak sevdiceğiniz.

2. Belki bir yemeğe çıkılabilir

2. Belki bir yemeğe çıkılabilir

fakat kesinlikle lüks bir yer olmamalı, mazallah sevgiliniz alışır falan ne me lazım... Bu konuda dürümcü ve köfteci abileriniz size yardımcı olabilir. Hem 'aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.' sözü sizi bu durumdan kurtarmak için söylenmiştir unutmayın!

3. Evde başbaşa, mum ışığı ile hafif bir müzik, cıvık cıvık romantizm off iğrenç!

3. Evde başbaşa, mum ışığı ile hafif bir müzik, cıvık cıvık romantizm off iğrenç!

Bunlar Hollywood senaryoları. Eve gel, ayaklarını yıka, terliğini giy, aç en sevdiğin diziyi izle ohh mis...

4. Hahaha yok bir de dans edelim...

4. Hahaha yok bir de dans edelim...

Dans yarışma programlarında olur, belki halay çekebilirsiniz. Hem iki kişisiniz, daha zevkli ve hızlı bir halay sizi bekliyor. Evin tüm odaları sizin pistiniz, fazla hız yapmamaya dikkat edin!  Hız felakettir.(kamu spotu)

5. Saat kaç yahu?

5. Saat kaç yahu?

Aklınıza geldikçe saate bakmanız sevdiceğinizi şüphelendirecektir. 'Acaba benden sıkıldı mı?' sorularına gark olacaktır. Sonuç kavga, amacımız zaten korkunç bir sevgililer günü değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uyku gibisi var mı?

Yatağa yatınca devirin kaba etinizi uyuyun! Bütün gün çalışmışsın, yorulmuşsun dön arkanı uykuna bak. Hem uzmanlar uyarıyor en az 7 saat uyku şart, hadi iyi uykular.

7. Köprüden önce son çıkış

Korkunç bir sevgililer günü geçirmeniz için elimizden geleni yaptık. Ayrıca bir iyi haberimiz daha var! Sevgililer gününde yapacağınız bu saçmalıklar size yol, su, elektrik olarak geri dönecektir. Efendime söyleyeyim günlerce sürecek kavgalar, küslükler hatta daha da şanssızlarınızın kahve falında ayrılık bile gözükmekte... Ancak ben böyle bir sevgililer günü geçirmek istemiyorum diyorsanız bu maddelerin tam tersini uygulayabilirsiniz. Her yol bir adımla başlarmış. 1. madde için çıkış yolunuz burada:  http://www.carerichocolate.com/#!maaza/c8ro  gerisi de size kalmış, herkese gönlünce bir sevgililer günü dileriz. HOHOHO(yok bu başka bir özel gün içindi.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın