Görüş Bildir
Haberler
Korku ve Gerilimi Her An Ensenizde Hissedeceğiniz Uykularınızı Haram Edecek Filmler

Korku ve Gerilimi Her An Ensenizde Hissedeceğiniz Uykularınızı Haram Edecek Filmler

Korku filmleri izleyiciler tarafından en fazla talep gören türlerden biri olsa da seyirci artık ağız tadıyla korkmayı özledi! Eğer siz de dizlerinizi tir tir titretecek bir korku filmi arıyorsanız, bu liste tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Get Out (2017)

1. Get Out (2017)

Özet: Genç bir Afro-Amerikalı, beyaz kız arkadaşının anne babasını hafta sonu için ziyaret eder ve burada, onu kabul etmeleriyle ilgili yaşadığı tedirginliği sonunda kaynama noktasına ulaşır. Çünkü burada amaç tanışmaktan çok daha farklıdır.

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Allison Williams

Yönetmen: Jordan Peele

2. The Witch (2015)

2. The Witch (2015)

Özet: 1630'larda New England'da yaşayan bir aile, yaşadıkların yerin yanında bulunan ormanda bir cadı yaşadığına inanmaktadır. Kısa süre sonra aile büyücülük, kara büyü ve ele geçirme güçleri tarafından parçalanır.

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson

Yönetmen: Robert Eggers

3. Annabelle (2014)

3. Annabelle (2014)

Özet: Bir çift, evleri şeytani tarikatlar tarafından istila edildikten kısa bir süre sonra eski bir oyuncak bebekle ilgili korkunç doğaüstü olaylar yaşamaya başlar. Bu film, ünlü The Conjuring filminin bir spin-off versiyonu.

Oyuncular: Ward Horton, Annabelle Wallis

Yönetmen: John R. Leonetti

4. Signs (2002)

4. Signs (2002)

Özet: Pensilvanya'daki bir çiftlikte çocukları ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan dul eski bir rahip, tarlalarında gizemli ekin çemberleri bulur, bu da daha korkutucu bir şeyin geleceğini düşündürür. Şimdi uğraşmaları gereken çok büyük ve dünya dışı bir durum vardır.

Oyuncular: Mel Gibson, Joaquin Phoenix

Yönetmen: M. Night Shyamalan

5. The Autopsy of Jane Doe (2016)

5. The Autopsy of Jane Doe (2016)

Özet: Her ikisi de adli tabip olan bir baba ve oğul,  karanlık sırlar saklayan genç bir kadının cesedini teşhis etmeye çalışırken karmaşık bir gizemin içine çekilirler. Bu otopsi daha öncekiler gibi geçmeyecektir.

Oyuncular: Brian Cox, Emile Hirsch

Yönetmen: André Øvredal

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Separation (2021)

6. Separation (2021)
image.tmdb.org

Özet: Jenny, avukat annesi Maggie ve ressam babası Jeff'in çekişmeleri arasında sıkışıp kalan bir çocuktur. Annesinin trajik ölümü ile sarsılan Jenny, babasının yaptığı kuklalarla yalnızlığını gidermeye çalışır.

Oyuncular: Madeline Brewer, Violet McGraw

Yönetmen: William Brent Bell

7. Us (2019)

7. Us (2019)

Özet: Bir ailenin sakin plaj tatili, her birinin ikizinin ortaya çıkıp onların hayatını ele geçirmek istemeleriyle yerle bir olur. Şimdi bu tıpatıp benzerlerinden kurtulmak zorundadırlar.

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke

Yönetmen: Jordan Peele

8. Drag Me to Hell (2009)

8. Drag Me to Hell (2009)

Özet: Yaşlı bir kadını evinden çıkaran bir kredi memuru, kendisini doğaüstü bir lanetle birlikte bulur. Çaresiz kadın kötü güçler onu kırılma noktasına itmek için çalışırken, ruhunu kurtarmaya çalışmak için bir kahine döner.

Oyuncular: Alison Rohman, Justin Long

Yönetmen: Sam Raimi

9. Thinner (1996)

9. Thinner (1996)

Özet: Obez bir avukat, bir çingene tarafından hızla ve kontrolsüz bir şekilde kilo vermesi için lanetlenir. Gitgide eriyen avukat, şimdi bu lanetten kurtulmak zorundadır, fakat işi çok zordur.

Oyuncular: Robert John Burke, Joe Mantegna

Yönetmen: Tom Holland

10. Final Destination 2 (2003)

10. Final Destination 2 (2003)

Özet: Kimberly, kendisi ve arkadaşları da dahil olmak üzere birden fazla insanı öldüren bir kazanın önsezisine sahiptir. Arkasındaki arabaları engellediği için çoğu ölmekten kurtulsa da  ölüm, bu hayatta kalanlar grubunu takip eder.

Oyuncular: A.J. Cook, Ali Larter

Yönetmen: David R. Ellis

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Skeleton Key (2005)

11. The Skeleton Key (2005)

Özet: New Orleans'taki ürkütücü bir plantasyon evinde çalışan bir bakımevi hemşiresi, kendini evin karanlık geçmişiyle ilgili bir gizemin içinde bulur. Evin hanımından şüphelenmeye başlayan hemşire, yardıma muhtaç eşini kurtartmaya kararlıdır.

Oyuncular: Kate Hudson, Gena Rowlands

Yönetmen: Iain Softley

12. Dark Water (2005)

12. Dark Water (2005)

Özet: Acı bir velayet savaşından sonra bir anne ve kızı, eski bir apartman sakinin hayaleti tarafından hedef alındıkları köhne bir apartmanda mahsur kalırlar. Şimdi bu yeni hayatlarına adapte olmaya çalışırlarken hayaletten kurtulmaları gerekmektedir.

Oyuncular: Jennifer Connelly, John C. Reilly

Yönetmen: Walter Salles

13. Orphan (2009)

13. Orphan (2009)

Özet: Yakın zamanda bebeklerini kaybeden bir karı koca, göründüğü kadar masum olmayan 9 yaşında bir kızı evlat edinir. İlk başta her şey yolunda ilerlese de bu 9 yaşındaki kızın aslında bambaşka bir yüzü olduğunu keşfederler.

Oyuncular: Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

14. Gothika (2003)

14. Gothika (2003)

Özet: Depresif bir psikiyatrist, çalıştığı akıl hastanesinde, neden orada olduğunu ya da ne yaptığını hatırlamadan bir hasta olarak uyanır. Üstelik bir profesör olan eşini öldürmekle suçlanmaktadır. Peki gerçek nedir?

Oyuncular: Halle Bery, Robert Downey Jr.

Yönetmen: Mathieu Kassovitz

15. Unsane (2018)

15. Unsane (2018)

Özet: Genç bir kadın, en büyük korkusuyla karşı karşıya kaldığı bir akıl hastanesinde istemsizce kalmaktadır. Fakat bu bir gerçek mi yoksa kendi kuruntusunun bir ürünü müdür?

Oyuncular: Claire Foy, Joshua Leonard

Yönetmen: Steven Sodenbergh

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Perfection (2018)

16. The Perfection (2018)

Özet: Sorunlu müzik dehası Charlotte, eski okulunun yeni yıldız öğrencisi Elizabeth'i aradığında, karşılaşma her iki müzisyeni de şok edici sonuçlarla uğursuz bir yola sokar. Elizbeth'in yükselişinden etkilenen Charlotte, bu konuda bir şeyler yapacaktır.

Oyuncular: Allison Williams, Marie Maskell

Yönetmen: Richard Shepard

17. Creep (2014)

17. Creep (2014)

Özet: Genç bir kameraman, ölmekte olan bir adamın son günlerini kaydetmek için uzak bir kasabada bir günlük bir iş için yolculuğa çıkar. Adamın tuhaf davranışlarını fark etse de işini yapan kameramanı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir.

Oyuncular: Patrick Brice, Mark Duplass

Yönetmen: Patrick Brice

18. P2 (2007)

18. P2 (2007)

Özet: Bir iş kadını, Noel arifesinde bir otoparkta kilitli kaldıktan sonra bir güvenlik görevlisi tarafından fark edilir. Fakat bu güvenlik görevlisi her şeyi planlayan kişi olabilir midir?

Oyuncular: Wes Bentley, Rachel Nichols

Yönetmen: Franck Khalfoun

19. Unborn (2009)

19. Unborn (2009)

Özet: Genç bir kadın, onu yavaş yavaş ele geçiren ruhla savaşmaya başlar. Film, iki dünya arasında sıkışıp kalmış ruhların karanlık hayatlarını ürkütücü bir perspektifle ele alıyor.

Oyuncular: Odetta Annable, Cam Gigandet

Yönetmen: David S. Goyer

20. Stir of Echoes (1999)

20. Stir of Echoes (1999)

Özet: Eşinin kardeşi tarafından hipnotize edilen bir adamın 6. hissi açılır ve bir kızın hayaletinin akıldan çıkmayan vizyonlarını görmeye başlar. Olayı araştırdıkça etrafında bir gizem ortaya çıkmaya başlar.

Oyuncular: Kevin Bacon, Kathryn Erbe

Yönetmen: David Koepp

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut

Get Out filminden korkan varsa Garez falan izlesin sinemada arka sıralarda salavat getiriyorlardı.

Betül Yılmaz

16 tanesini izlemişim peh peh peh :)

Yılmaz Doğan

"The Autopsy of Jane Doe" favorimdir.